x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Chef Patrizia Paglieri, dezvăluiri incredibile: “Tatăl copilului meu nu l-a căutat niciodată!”

Chef Patrizia Paglieri, dezvăluiri incredibile: “Tatăl copilului meu nu l-a căutat niciodată!”

18 Feb 2017   •   20:28
Chef Patrizia Paglieri, dezvăluiri incredibile: “Tatăl copilului meu nu l-a căutat niciodată!”

Chef Patrizia Paglieri este invitata Oanei Turcu în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, ce se va difuza sâmbăta aceasta, de la 22:00, la Antena Stars. Şi, cum între prietene poveştile sunt foarte sincere, Oana le dezvăluie telespectatorilor o altfel de faţă a îndrăgitei italience: un interviu spumos, realizat chiar în patul Patriziei, din care nu lipsesc dezvăluiri incendiare din viaţa personală a acesteia.

Patrizia i-a vorbit Oanei despre momentul în care a luat decizia să aibă un copil: “Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ”, a povestit aceasta, amintindu-şi amuzată de momentul în care le-a mărturisit părinţilor săi că ar fi în stare să apeleze la o clinică de inseminare artificială: “Aproape au leşinat amândoi la masă”, însă nu a bătut deloc în retragere, spunându-le: “Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică”.

Destinul i-a ascultat rugămintea, iar    venirea pe lume a băiatului ei, Francesco, i-a schimbat total viaţa. Relaţia cu tatăl copilului nu a fost una bună, astfel că Patrizia vorbeşte la “Refresh by Oana Turcu despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa sa: “Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam”, a mărturisit aceasta.

Cum a decurs întâlnirea dintre ei, telespectatorii vor afla urmărind mâine seară, de la 22:00, cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”. Tot atunci, vor afla şi cum arată o zi din viaţa italiencei, ce mănâncă aceasta şi, totodată, vor putea nota în premieră şi în exclusivitate reţeta celebrului tiramisu by chef Patrizia.

×