x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Chefi la cuțite” a fost din nou lider de piață cu cea de-a treia ediție a jurizărilor pe nevăzute

„Chefi la cuțite” a fost din nou lider de piață cu cea de-a treia ediție a jurizărilor pe nevăzute

19 Sep 2017   •   14:45
„Chefi la cuțite” a fost din nou lider de piață  cu cea de-a treia ediție a jurizărilor pe nevăzute
Sursa foto: DIANA OROS

Seara de luni, 18 septembrie, a fost tot a celor trei chefi:  emisiunea „Chefi la cuțite” a fost din nou lider de audiență la nivelul publicului din mediul comercial. Jurizarea pe nevăzute a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a adunat în fața micilor ecrane 1.634.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.12.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării emisiunii (20.00-23.02), o audiență medie de 10,2 puncte de rating și o cotă de piață de 27.9%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 9,1 puncte de rating și o cotă de piață de 24,8 %.

 

Ediția de aseară a celei mai iubite emisiuni culinare a fost plină de concurenți care mai de care mai originali, ce au dat strălucire, savoare, sau umor audițiilor pe nevăzute. Cei trei jurați au fost martorii bucătăriei tradiționale reinventate de ,,inspirația de moment” a celor mai simpatici candidați, ce au făcut deliciul telespectatorilor.

Talentul a avut loc și el în meniul ediției și a garantat voturile către următoarea etapă. Un astfel de exemplu este un tânăr concurent, care la 19 ani se mândrește cu o tehnică și o experiență în domeniu ce l-a ajutat în a obține cuțitele chefilor. Andrei Marinescu a impresionat cu un preparat pe bază de pește și i-a făcut pe jurați să aprecieze ambiția unui bucătar la început de drum. Ilieș Vasile Mirel este un alt candidat extrem de inventiv, care prin egg rolls, o simplă omletă reinventată, i-a făcut pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu să îl treacă pe lista viitoarelor echipe.

Un moment surpriză a fost sosirea în fața bancului de jurizare a lui Robert Candoi, care a revenit pentru a patra oară la ,,Chefi la Cuțite alături de un fost concurent din echipa lui chef Scărlătescu: ,,doar așa puteam să iau și eu cuțitele!”. O altă apariție originală a ediției de aseară este Ionescu Mihai care a experimentat o alternativă savuroasă la clasica ciorbă de pui a la grec, declarând că vrea neapărat să facă parte din echipa...Ginei! ,,Zeii bucătăriei” au avut de jurizat farfurii ale unor concurenți extrem de hotărâți să obțină toate cele trei cuțite. De la fructe de mare și paella pregătită după o rețetă autentică din secolul al XVI-lea, pe banda misterelor și-au făcut locul și supele pentru mahmureală, coada de taur, sau delicioasele brownie-urile cu înghețată.

Emisiunea continuă și în seara aceasta, de la ora 20:00, pe Antena  1, cu altă ediție incendiară. Gustul competiției atinge cote din ce în ce mai înalte, noi concurenți fiind pregătiți să-i impresioneze pe cei trei chefi cu cele mai inedite farfurii, în cea mai savuroasă etapă a emisiunii- jurizarea pe nevăzute!

 

Sursa: Kantar Media                      

Copyright: ARMADATA S.R.L.                    

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                            

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National                         

Perioada 18 septembrie 2017    

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite