x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

”Chefi la cuțite”, din nou lider de piață cu o ediție ”de aur”

0
05 Dec 2018 - 15:42
”Chefi la cuțite”, din nou lider de piață  cu o ediție ”de aur”
Vezi galeria foto

Telespectatorii își petrec fiecare început de săptămână urmărind „Chefi la cuțite, show ce s-a clasat din nou ca lider de piață pe toate categoriile de public. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 19.59-23.10, show-ul a condus topul audiențelor. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 9,1 puncte de rating și 25% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 8,7 puncte de rating și 24% cota de piață. La orașe emisiunea a fost lider cu o medie de 9.3 puncte de rating și 20,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 8,1 puncte de rating și 18 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 9,7 puncte de rating și 21 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 9,3 puncte de rating și 20,3 % cota de piață. În minutul de maximă audiență, aproape 2.400.000 de telespectatori, la nivel național, urmăreau spectacolul jurizărilor pe nevăzute.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00 La orașe, postul de televiziune s-a clasat pe primul loc cu o medie de 8.7 puncte de rating și 19,3 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 8.5 puncte de rating și 18,8 procente din cota de piață.

Clipele de răsfăț ale preselecțiilor s-au apropiat de sfârșit, iar aseară chefii au împărțit ultimele voturi de încredere unor bucătari extrem de talentați. Pe lângă preparatele surprinzătoare și plating-urile unice, telespectatorii au avut parte, marți seară, pe Antena 1, de exemple motivaționale emoționante, de povești de viață desprinse din film, de momente cu mult umor, dar și de jurizări de aur.

Silviu Nedelea, un bucătar de 38 de ani, a devenit aseară și primul concurent din echipa lui chef Florin Dumitrescu, după ce a acceptat cuțitul de aur oferit de jurat. Pentru Silviu, gastronomia este totul, iar acest lucru poate fi confirmat de rezultatele cu care se laudă, căci George W. Bush, Silvio Berlusconi și Angela Merkel se numără printre personalitățile importante pentru care a gătit. Aseară, le-a pregătit juraților o farfurie de sushi reinterpretată, iar plating-ul sofisticat și gustul autentic al preparatului i-au asigurat trei cuțite, dar și un loc garantat în echipa lui chef Florin.

Printre rețetele care au mai impresionat aseară la masa jurizării s-au numărat și deserturile. Cosmin Toma, un concurent din Alba Iulia, le-a pus chefilor sub cloșuri o lumânare comestibilă și o piramidă de ciocolată, reușind să obțină cel mai original plating realizat până acum la ”Chefi la cuțite”. Și Costel Parnău a trecut fără emoții în etapa următoare cu o porție de gogoși pufoase cu vanilie și lămâie, dar preparatul său nu a fost singurul lucru care i-a lăsat pe chefi fără cuvinte. Concurentul are o poveste de viață desprinsă din filme, căci în urma unui accident a rămas fără o mână și fãrã ambele picioare. Aseară, a venit la „Chefi la cuțite” să demonstreze obstacol poate fi depășit cu ambiție și că o pasiune îți poate ”da viață” la propriu, iar cele trei cuțite din partea juraților i-au confirmat acest lucru.

De la lecții de limbă franceză, la cele de cântat, și până la discuții filosofice despre reîncarnare cu o concurentă care a mărturisit că ”aduce informații din alte dimensiuni pe pământ”, chefii s-au bucurat aseară de ultimele momente ale jurizărilor sezonului 6 ”Chefi la cuțite”. O elevă de 16 ani a impresionat cu o ruladă de bezea cu zmeură, iar o filipineză stabilită în România a pus în farfurie gustul autentic asiatic, impresionând definitiv: ”Este cel mai bun preparat dulce-picant pe care l-am degustat. Am mâncat tot! Este foarte gustos!”, afirma chef Florin.

Tot marți seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat în lupta pentru ultimul bonus al sezonului, unul de aur: ”Ai puterea de a bloca un chef advers la una dintre confruntările pe echipe. Acesta nu va avea voie să vorbească 20 de minute.”. Invitatul special, Marian Cernat, cel ce stă în spatele logisticii bucătăriei ”Chefi la cuțite”, a jurizat trei farfurii deosebite, toate având la bază aceeași temă – amuse-bouche, o pregustare sofisticată ce deschide apetitul. Cu o farfurie tradițională reinterpretată, slănină afumată cu salată de ceapă roșie și muștar, chef Dumitrescu a reușit să cucerească papilele gustative ale juratului și a adjudecat miza incendiară a ultimei lupte culinare dintre cei trei, restabilind astfel și clasamentul final. Chef Dumitrescu conduce cu cinci cartoline, urmat de chef Bontea, ce a câștigat patru amulete speciale și de chef Scărlătescu, cu trei bonusuri, iar avantajele vor fi folosite în confruntările pe echipe, în funcție de strategia fiecăruia.

Ultimele cuțite vor fi împărțite de cei trei chefi săptămâna viitoare luni, 10 decembrie, în prima parte a ediției ce începe de la ora 20:00, urmând ca seara să se continue cu prima probă din Bootcamp, a doua etapă eliminatorie a concursului. Pe 11 decembrie, marți seară la Antena 1, cei calificați vor mai trece prin două probe de foc ce vor cerne talentul culinar, iar chefii își vor alege oamenii talentați cu care vor intra în curând în bucătăria ”Chefi la cuțite.

 

 

                 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 4 decembrie 2018

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Bon Jovi va urca pe scenă de la ora 20.30

Trupa americană de rock Bon Jovi va concerta duminică în Piaţa Constituţiei în cadrul turneului "This House Is Not for Sale", unul dintre cele mai aşteptate concerte ale verii. Trupa va urca pe scenă în...

Prinţul George al Marii Britanii împlineşte 6 ani

Prinţul George al Marii Britanii împlineşte 6 ani
Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Kate, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, împlineşte luni 6 ani, relatează sâmbătă Press Association. Anul trecut, fiul cel mare...

Londra, în topul preferințelor turiștilor români

Londra, în topul preferințelor turiștilor români
Londra, Roma, Bruxelles, Paris şi Milano se află în topul oraşelor europene preferate de către români în vacanţa din această vară, iar rezervările de bilete de avion s-au majorat cu 13% faţă de aceeaşi...

Un trend în ascendență - panourile solare și avantajele acestora pentru utilizatori

Un trend în ascendență - panourile solare și avantajele acestora pentru utilizatori
Interesul publicului român vizavi de tot ceea ce presupune o soluție rentabilă pentru un confort sporit este mereu în creștere. Orice apariție tehnologică ce revoluționează această parte a vieții ajunge...

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din Bucureşti

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din Bucureşti
Preparate japoneze, chinezeşti, coreene, turceşti, thailandeze, indiene, libaneze şi siriene şi un mix de muzică live, DJ, spectacole de dans, ateliere de inspiraţie asiatică şi demonstraţii de gătit sunt...

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din Bucureşti

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din Bucureşti
Preparate japoneze, chinezeşti, coreene, turceşti, thailandeze, indiene, libaneze şi siriene şi un mix de muzică live, DJ, spectacole de dans, ateliere de inspiraţie asiatică şi demonstraţii de gătit sunt...

Publicitatea online din Romania isi continua cresterea sustinuta: 22% in 2018 fata de 2017. Programmaticul si Mobile isi aloca tot mai mult din bugete

Publicitatea online din Romania isi continua cresterea sustinuta: 22% in 2018 fata de 2017. Programmaticul si Mobile isi aloca tot mai mult din bugete
Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 mil Eur (aprox...

Acumulatori

Acumulatori
Un acumulator electric sau un acumulator de energie electrica este un dispozitiv capabil sa stocheze, incarcatura electrica acumulata anterior in structura sa datorita proceselor chimice interne. Acumularea incarcarii in...

Tartă cu ciocolată dietetică, delicioasă și sănătoasă

Tartă cu ciocolată dietetică, delicioasă și sănătoasă
Fiindcă problema dulciurilor e cea mai spinoasă când vine vorba de mâncat sănătos și slăbit sau păstrat silueta, am zis să vă dau din când în când exemple de dulciuri care să respecte toate criteriile...

Un an teatral plin la Teatrul EXCELSIOR și debutul spectaculos al unei noi stagiuni

Un an teatral plin la Teatrul EXCELSIOR și debutul spectaculos al unei noi stagiuni
Galerie Foto Teatrul EXCELSIOR încheie un an teatral prolific. Patru noi producții au îmbogățit repertoriul instituției în stagiunea 2018-2019: Arlecchino și pierdutele iubiri după o canava de Flaminio Scala, regia Enrico...

'Iarmarocul de Sfântul Ilie', în weekend, la Muzeul Satului

'Iarmarocul de Sfântul Ilie', în weekend, la Muzeul Satului
Bucureştenii sunt invitaţi sâmbătă şi duminică, la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", la "Iarmarocul de Sfântul Ilie". Evenimentul, menit să refacă atmosfera vechilor petreceri câmpeneşti...

Unele insule din Oceanul Pacific manifestă rezistenţă la schimbările climatice

Unele insule din Oceanul Pacific manifestă rezistenţă la schimbările climatice
Insulele de joasă altitudine din Oceanul Pacific ar putea reacţiona la schimbările climatice modificându-şi forma, în loc să se scufunde, potrivit rezultatelor unui studiu recent ce par să contrazică...

Insula Iubirii. Denisa a primit imagini cu tentativele lui Adrian de la Purimuntra: “Nu cred că înțelege cât e de penibil!”

Insula Iubirii. Denisa a primit imagini cu tentativele lui Adrian de la Purimuntra:  “Nu cred că înțelege cât e de penibil!”
Galerie Foto Asearã, Minitelul a avut parte de o ieșire în faimosul cartier al Hua Hin-ului, iar drumul până acolo a fost momentul ideal ca Ionuț să devină sacul de box în care Denisa își descarcă frustrările generate de...

Marele Picnic Cinematografic ShortsUP, în perioada 26 - 28 iulie, la Mogoşoaia

Marele Picnic Cinematografic ShortsUP, în perioada 26 - 28 iulie, la Mogoşoaia
Marele Picnic Cinematografic ShortsUP - ediţia a 6-a - se va desfăşura în perioada 26 - 28 iulie, pe domeniul Mogoşoaia. "Amuzante până la lacrimi, înnebunitor de frumoase, sensibile şi apoi brusc brutale,...

Planetariu în Salina Prahova

Planetariu în Salina Prahova
Cel mai mare planetariu din Romănia va fi inaugurat vineri, în Salina Slanic Prahova, la 208 metri adâncime. Se numeşte Supernova Planetarium şi are diametrul de 16 metri, devansându-l pe cel de la Braşov care...
Serviciul de email marketing furnizat de