x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Chefi la cuțite”, lider de audiență în mediul comercial cu ediția de luni seară

“Chefi la cuțite”, lider de audiență în mediul comercial cu ediția de luni seară

17 Oct 2017   •   15:46
“Chefi la cuțite”, lider de audiență în mediul comercial  cu ediția de luni seară
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Emisiunea “Chefi la cuțite” a fost aseară lider de audiență la nivelul publicului din mediul comercial. Seara de luni a adus multă voie bună la masa de jurizare a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și a adunat în fața ecranelor 1.975.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.07.

Antena 1 a fost din nou cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării emisiunii (20.00-23.04), o audiență medie de 10,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,7%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 9,8 puncte de rating și o cotă de piață de 25,9 %.

Aflați pe ultima sută de metri, concurenții s-au duelat în imaginație pentru a obține cele mai spectaculoase farfurii și ultimele cuțite rămase în competiție. Telespectatorii s-au delectat alături de trioul celebru nu doar cu un spectacol gastronomic și cu momente pe măsură. Căștigătorul sezonului 3 Gianny Bănuță i-a vizitat pe mentorii săi, pregâtind o farfurie exotică de tarantule tempura, iar Chef Scărlătescu a mai pierdut un pariu în fața colegilor și a fost nevoit să bea patru pahare de apă după fiecare jurizare.

Distracția a fost inclusă în meniul„Chefi la cuțite”, însă talentul nu a făcut abstracție. Ionuț Chirițoiu a demonstrat aseară că pasiunea de a găti te poate îndruma către cele mai delicioase experiențe culinare. Povestea lui a atras atenția celor trei jurați: bucătarul din București are un trecut tumultos, dar a mărturisit că în bucătărie și-a găsit liniștea, de aceea și-a făcut curaj să participe în această experiență. Somonul în portocală cu piure de țelină și coriandru a convins, iar concurentul a trecut cu două cuțite către etapa următoare. Spectacolul a fost asigurat de cunoscutul instrumentist Horațiu Bosca, ce a încântat prin reprezentații muzicale încă de la bancul de lucru. Revederea cu prietenii Bontea, Dumitrescu și Scărltătescu a demonstrat că portativul și cuțitele pot fuziona cu succes, căci Horațiu a primit permisul de trecere către Bootcamp.

Cei trei jurați au avut parte de preparate delicioase precum cotletul de miel în crustă de ierburi, melcii cu cremă de unt al forno sau codul negru in crustă de migdale cu tartar de roşii. Nici rețelele dulci nu au lipsit de sub cloșurile misterioase, dar un desert al copilăriei le-a dat bătai de cap chefilor. Încercând să îi explice lui chef Bontea ce stă la baza laptelui de pasăre, sau Ile Flottante, colegii săi de jurizare au ajuns la concluzia că nu este decât un ,,norișor de lapte din..lapte de găină”. Deși s-au amuzat pe seama rețetei, nu au acordat cele trei cuțite din cauza texturii cremei de vanilie.

Jurizarea continuă și astăzi cu invitați surpriză, concurenți dornici să facă parte din experiența gastronomică ,,Chefi la cuțite” și momente care îi vor face pe cei trei jurați să fugă de la bancul de lucru la propriu. De toate acestea, telespectatorii Antena 1 se pot bucura începând cu ora 20:00, într-o nouă ediție a celei mai iubite emisiuni culinare!

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National

Perioada 16 octombrie 2017

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite