x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția aniversară de ziua lui chef Bontea: juratul a avut parte de surprize inedite pe platou

Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția aniversară de ziua lui chef Bontea: juratul a avut parte de surprize inedite pe platou

24 Apr 2018   •   14:46
Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția aniversară de ziua lui chef Bontea:  juratul a avut parte de surprize inedite pe platou

Cei mai mulți români au ales să-și petreacă seara de luni urmărind o nouă ediție de poveste „Chefi la cuțite”. Aproape 1.800.000 de telespectatori la nivelul întregii țări erau cu ochii pe show-ul de la Antena 1 în minutul de maximă audiență de la 21.45. Farfurii spectaculoase, mâncăruri apetisante, concurenți care i-au făcut pe jurați să rămână fără replică, multe glume în platou, dar și prezența surpriză a Mirunei, fata lui Sorin Bontea, toate au fost ingredientele unei seri perfecte.

Emisiunea a fost lider de piață în intervalul orar 20.00-23.01, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9.4 puncte de rating și 26,9 % cota de piață, urmată de Kanal D cu 7 puncte de rating și 20,2 procente din cota de piață. Și la orașe, „Chefi la cuțite” a fost lider cu o medie de 7,6 puncte de rating și 17,9 % cota de piață, pe locul secund clasându-se Kanal D cu 7,3 puncte de rating și 17 % cota de piață.   

Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul Prime-Time-ului. Intervalul cuprins între 19.00-23.00 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 8.2 puncte de rating și 25.5% cotă de piață, în timp ce ProTV se situa pe locul al doilea cu 6.9 puncte de rating și 21.5 % cotă de piață. Și la orașe telespectatorii au urmărit Antena 1, iar postul a înregistrat 6,9 puncte de rating și 17,3 % cotă de piață, în vreme ce ProTV se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.7 puncte de rating și 16,6 % cotă de piață.

Seara de marți a adus din nou multă voie bună în platoul de la „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu și-a imaginat deja că va câștiga cel de-al cincelea sezon al emisiunii, dar s-a distrat și în spatele camerelor de filmat. Chefii au râs, au degustat legați la ochi, purtând coronițe, sau i-au cedat locul Ginei Pistol care a ocupat pentru prima oară rolul de jurat.. Telespectatorii s-au bucurat împreună cu chef-ul sărbătorit, Sorin Bontea, care a primit cele mai memorabile surprize în platou, chiar de ziua sa de naștere. Miruna Bontea, fiica sa, a fost invitat-surpriză pentru a-i găti o rețetă dulce, un lava cake cu dulceață. Apariția sa în fața mesei de jurizare a fost total neașteptată, iar reacția juratului sărbătorit una inedită: “Cum ai ajuns aici? Mami știe?!”. Cel mai frumos cadou pregătit special de echipa ,,Chefi la cuțite” pentru Sorin Bontea s-a transformat și în cel mai frumos cadou pe care l-a primit Miruna: un cuțit de aur din partea juriului, acordat pe merit. Mai mult decât atât, savoarea desertului l-a făcut și pe tatăl ei să acorde un vot de încredere preparatului, astfel încât cea mai mare dorință a adolescentei a fost îndeplinită: ,,Ei sunt foarte critici, dacă aș lua cuțitul ar însemna foarte mult pentru mine. Vreau să iau unul de la tata, îmi doresc mult asta. Mi-ar dovedi că el chiar vorbește serios atunci când îmi spune că sunt talentată și că gătesc bine. Vreau să fie mândru de mine.”.

Pe lângă preparatele delicioase ale serii, poveștile concurenților au oferit adevărate lecții de viață. Irina și Andrei Strătilă, doi nevăzători cu o chimie aparte, au reușit să îi convingă aseară pe jurați că pasiunea pentru gastronomie nu cunoaște limite. Savoarea preparatelor, dar și aspectul frumos al farfuriei i-au făcut pe Botnea, Dumitrescu și Scărlătescu să se incline în fața unei ambiții rar întâlnite: ”De fiecare dată când m-am tăiat am ajuns la o concluzie - așa nu trebuie să țin cuțitul! Ne străduim, aplicăm cunoștințele noastre de geometrie și matematică pentru a aranja mâncarea în farfurie., au afirmat concurenții. 

Ca de obicei, și umorul a fost prezent în platoul ,,Chefi la cuțite”, însoțit de un moment muzical asigurat de Arun Durancea. Dacă ultima data lăutarul a venit deghizat în pirat, de data aceasta s-a decis să impresioneze într-un mod diferit. Concurentul nu doar că i-a cântat lui Sorin Bontea ,,La mulți ani!”, dar a continuat să dea dedicații întregii echipe, adjudecând scena din fața mesei de jurizare ca într-un adevărat concert: ,,Cred că ne ia banii la sfârșit!”, afirmau chefii amuzați. La final, Arun a promis că va cânta și la nunta lui chef Scărlătescu, dar că-l va susține pe jurat și dacă va participa în campania pentru europarlamentari, spre deliciul lui Bontea și Dumitrescu.

Distracția a fost inclusă în meniu luni seara la „Chefi la cuțite”, iar cele mai impecabile preparate au fost un pariu sigur pentru a-i trimite pe concurenți în etapa următoare. Mușchiulețul de porc în crustă de parmesan, budinca de banane cu brânză de vaci, coaste de porc marinate în Cola sau carne de cămilă au fost printre farfuriile care au ajuns în fața celor trei jurați. Spectacolul continuă în această seară de la ora 20:00, unde telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o nouă ediție surprinzătoare a celei mai iubite emisiuni culinare, ,,Chefi la cuțite”.

 

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

 

Perioada 23 aprilie 2018

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite