x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Chefi la cuțite” lider de piață cu prima confruntare: show-ul a fost alegerea preferată a telespectatorilor

„Chefi la cuțite” lider de piață cu prima confruntare: show-ul a fost alegerea preferată a telespectatorilor

31 Oct 2017   •   14:48
„Chefi la cuțite” lider de piață cu prima confruntare:  show-ul a fost alegerea preferată a telespectatorilor
Sursa foto: DIANA OROS

Presiune, emoții care au zdruncinat încrederea concurenților, dar și aplauze bine meritate în ediția de aseară a celei mai iubite emisiuni culinare. Cei trei jurați au ocupat primul loc în alegerile telespectatorilor, astfel încât show-ul a fost lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban, dar și la orașe. Spectacolul ediției de luni a adunat în fața micilor ecrane 2.195.000 de persoane, în minutul de maximă audiență de la 20:52.

În intervalul orar în care a fost difuzată, 19:59-23.00, emisiunea „Chefi la cuțite” a fost lider de piață cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11,3 puncte de rating și 27.4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 10,2 puncte de rating și 24,7 % cota de piață. Și la orașe, Antena 1 a condus cu 9,3 puncte de rating și 19,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv ocupa locul al doilea, cu o medie de 8,8 puncte de rating și 18.7 procente din cota de piață.

Prima confruntare pe echipe a întețit competiția și a aprins spiritul de luptă în bucătăria ,,Chefi la cuțite”. Concurenții sezonului 4 au resimțit aseară presiunea primei probe contracronometru, dar și a așteptării voturilor finale pe banda care macină nervii chefilor. După o probă în care ingredientele impuse- ficat de vită, ficat de pui și fois gras, au fost repartizate fiecărei echipe prin tragere la sorți, clasamentul le-a adus pe picior de egalitate astfel: echipa verde a primit 3 voturi, iar echipele mov și portocaliu 4 voturi. Cu toate acestea, pentru că chef Scărlătescu și Dumitrescu au avut un vot în plus, au trimis în proba individuală doar trei concurenți, spre deosebire de chef Bontea ce a fost nevoit să-i trimită pe toți șase în luptă. După degustările celor trei mentori, care nu știau cine se afla în spatele fiecărei farfurii, Marius Vlad Georgescu a părăsit competiția, înconjurat însă de susținerea și aplauzele echipei portocalii: ,,A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea! Vreau să cunosc și mai mult bucătăria și voi face ceva în sensul acesta”, afirma concurentul la finalul serii. Ultimul test a adus și o premieră în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, întrucât a fost pentru prima oară în acest concurs când o farfurie individuală a luat punctajul maxim, iar cel mai savuros preparat a purtat semnătura lui Mirel Vasile Ilieș și implicit a echipei verzi: ,,ne-ai stins lumina tuturor”, afirma chef Scărlătescu impresionat.

Confruntările continuă și în această seară, cu o ediție ce promite un spectacol complet plin de emoție, talent, dramatism și multe reacții spumoase la bancul de lucru ,,Chefi la cuțite”, toate de la ora 20:00, pe Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 30 octombrie 2017

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite