x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Chefi la cuțite”, lider de piață și cu ediția de marți! "Dormeam în rulotă, fiindcă nu aveam bani. Vreau să mă întorc în România”

„Chefi la cuțite”, lider de piață și cu ediția de marți! "Dormeam în rulotă, fiindcă nu aveam bani. Vreau să mă întorc în România”

15 Feb 2017   •   18:12
„Chefi la cuțite”, lider de piață și cu ediția de marți! "Dormeam în rulotă, fiindcă nu aveam bani. Vreau să mă întorc în România”

A doua ediție „Chefi la cuțite” din noul sezon, difuzată marți, 14 februarie, a fost din nou prima alegere a telespectatorilor români, astfel că emisiunea a fost lider de piață absolut. 13,9 puncte de rating și 32 % cota de piață obținea emisiunea, pe publicul comercial, în minutul de maximă audiență de la 22.12.

În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20.30-23.28, „Chefi la cuțite” a fost lider de piață pe toate targeturile și nu a avut rival. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani Antena 1 a condus marți seară cu o medie de 11 puncte de rating și 27,3 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,9 puncte de rating și 17,2 procente din cota de piață. Și la orașe cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească „Chefi la cuțite”, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 8,1 puncte de rating și 17,1 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 5,6 puncte de rating și 11,9 % cota de piață.

La nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a condus topul cu o medie de 7,7 puncte de rating și 16,9 % cota de piață, în timp ce Pro Tv ocupa locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 6 puncte de rating și 13,1 % cota de piață. Aproape 1,8 milioane de români au fost cu ochii pe „Chefi la cuțite” în minutul de aur de la 20.50.

A doua seară de jurizare pe nevăzute a adus juraților surprize culinare de-a dreptul picante. Chef Dumitrescu a fost față în față cu fobia sa pentru insecte atunci când sub cloș a găsit scorpioni. De-a dreptul terifiat, acesta a fugit din platou și cu greu s-a lăsat convins să revină, în timp ce colegii lui au profitat la maximum de slăbiciunea lui pentru a-l tachina.

Și poveștile de viață ale concurenților din ediția de marți au fost unele cât se poate de interesante și emoționante. Ioan Popa le-a adus juraților în farfurie mămăligă neagră și le-a povestit prin ce greutăți a trecut și cum bucătăria a fost salvarea lui. „Dormeam în rulotă fiindcă nu aveam bani. Vreau să mă întorc acasă”, a spus vizibil emoționat Ioan, care are 33 de ani și este bucătar în Scoția.

Ioan Popa

Și Cristian Rucu a avut parte de trăiri care aproape au dat în clocot la „Chefi la cuțite”: deși inițial nu a obținut pașaportul pentru următoarea etapă a show-ului, chef Bontea a făcut un gest în premieraă pentru el. A decis că tânărul are potențial și merită o șansă pentru a demonstra ce poate și a alergat după el în culise pentru a-i da cuțitul.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 14 februarie 2017

 

×
Subiecte în articol: chef la cutite audienta audiente tv