x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ”Chefi la cuțite” și Antena 1, în topul preferințelor românilor în prima zi de Crăciun! Ana, sora Danielei Crudu, test sub presiune la ”Chefi la cuțite”

”Chefi la cuțite” și Antena 1, în topul preferințelor românilor în prima zi de Crăciun! Ana, sora Danielei Crudu, test sub presiune la ”Chefi la cuțite”

26 Dec 2018   •   18:34
”Chefi la cuțite” și Antena 1, în topul preferințelor românilor în prima zi de Crăciun!  Ana, sora Danielei Crudu, test sub presiune la ”Chefi la cuțite”
Sursa foto: DIANA OROS

Cea de-a patra confruntare pe echipe din sezonul şase al celui mai iubit show culinar, ”Chefi la cuțite”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1,  a coondus în topul preferințelor românilor, care s-au bucurat de o ediție presărată cu mult umor, dar și multă tensiune, după ce chef Sorin Bontea i-a luat ”cuțitul de aur” lui chef Florin Dumitrescu.

În ediția de Crăciun, show-ul ”Chefi la cuțite” a fost lider de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 19:58 – 23:15, în care a fost difuzată. Așa se face că pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul audiențelor cu o medie de 10,4 puncte de rating și 25,8% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea. La orașe, ”Chefi la cuțite” a fost lider cu o audiență medie de 10,1 puncte de rating și 21,6% cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 7,3 puncte de rating și 15,6% cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării Antena 1 a fost lider cu 10,8 puncte de rating și 22% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,9 puncte de rating și 16,1 procente din cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 21:14 aproape două milioane și jumătate de telespectatori la nivel național urmăreau lupta culinară a serii.

Mai mult, prima zi de Crăciun a plasat Antena 1 în fruntea audienței, nu doar în prime time! Pe parcursul întregii zile, postul de televiziune a înregistrat o audiență medie de 4,1 puncte de rating și 15,4% cotă de piață la nivel urban. Și la nivel național, Antena 1 a fost în fruntea preferințelor românilor, înregistrând 4,9 puncte de rating și 16,4% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a plasat pe poziția a doua.

Astfel, românii și-au început ziua de Crăciun alături de ”Observatorul dimineții”, care a condus detașat pe toate cele trei segmente, în intervalul 05:57 – 07:54, și au trăit apoi magia dimineții de Crăciun alături de ”Neața cu Răzvan și Dani, care în intervalul orar 07:54 – 10.59 a fost lider la nivel urban cu 3,7 puncte de rating și o cotă de piață de 16,8%, dar a condus și la nivel național, cu 4,5 puncte de rating și 17,1% cotă de piață.  ”Observator 16” le-a adus românilor știrile importante ale zilei, clasându-se în topul preferințelor românilor pe toate cele trei segmente, apoi întreaga țară a petrecut alături de Simona Gherghe și Alex Velea și invitații lor la ”Acces direct”, care a fost lider de audiență la nivel urban și național.

”Culori în farfurie”, aceasta a fost tema primei probe ”Chefi la cuțite”, iar cel care alege culorile și le repartizează pe celelalte echipelor concurente a fost din nou chef Florin Dumitrescu, pentru că în Ajun el a câștigat confruntarea pe echipe. Chef Sorin Bontea, fiind supărat că și-a pierdut propriul  ”cuțit de aur”, decide să folosească ultima amuletă prin care poate schimba un concurent cu un altul dintr-o echipă adversă, astfel că decide să îl ia pe Silviu, ”cuțitul de aur” al lui chef Florin Dumitrescu și să o dea la schimb pe Mona.

În cele 90 de minute avute la dispoziție, toate cele trei echipe au încercat să pregătească un preparat care să fie gustul invitaților speciali, Horia Brenciu și orchestra sa: ”Noi nu știm o boabă de bucătărie, dar vrem să venim în fiecare zi să degustăm”, glumește artistul.

Unul dintre momentele amuzante ale serii a fost cel în care cei trei chefi i-au cântat lui Horia Brenciu propriile melodii, iar acesta, la rândul lui, a cântat înainte de a primi pe masă farfuriile cu preparatele colorate. Din cele 11 farfurii, artistul, împreună cu membrii trupei sale, a ales 7 albastre, 3 galbene și una roșie, semn că Silviu, ”cuțitul de aur” pe care chef Bontea l-a luat din echipa roșie, a fost de bun augur.

Proba individuală i-a provocat pe concurenții cu tunicile galbene și roșii să pregătească un preparat flambat. Cea de-a patra confruntare pe echipe s-a încheiat cu un test sub presiune între Ana, sora Danielei Crudu și Mona, concurenta pe care chef Bontea a dat-o la schimb înainte de prima probă și care, până la urmă, a și fost eliminată din concurs. 

Confruntările pe echipe continuă și în 2019, luni și marți, pe 7 și 8 ianuarie, cu două noi ediții ”Chefi la cuțite”, show difuzat de Antena 1 de la 20:00.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 25 decembrie 2018

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite