x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Chefii, cuceriți de un preparat de la duel

Chefii, cuceriți de un preparat de la duel

16 Mai 2016   •   20:10
Chefii, cuceriți de un preparat de la duel
Sursa foto: Gabriela Arsenie

În cea de-a doua ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată marți, 17 mai, de la ora 20.30, fetele au parte pe insula lor de o provocare: o nouă ispită, Tudor. Așa cum el însuși se descrie, Costin Tudor este o persoană tonică, optimistă, ce-și dorește să le facă pe fete să se deschidă și să se simtă bine. Lunea aceasta emoțiile dau în clocot la „Chefi la cuțite”. Rândurile se strâng pe măsură ce finala se apropie, chefii sunt și ei stresați, iar diferențele între echipe, ca număr de oameni, își spun cuvântul.

Confruntarea din ediția de astăzi, difuzată la Antena 1, de la 20.30, va face din carne ingredientul-vedetă al farfuriilor pe care cele trei echipe trebuie să le gătească sub îndrumarea chefilor. Numai una însă va fi câștigă-toare, iar echipele învinse sunt arun-cate într-un nou duel, care va testa abilitatea concurenților de adaptare la un ingredient deloc ușor de lucrat: organele. Degustarea din urma duelului va aduce însă și motive de bucurie la masa celor trei jurați. Așa se face că aceștia vor aprecia câteva farfurii interesante și gustoase și vor fi de-a dreptul cuceriți de un preparat din duel. „Doamne, este fabulos”, va exclama chef Scărlătescu, încântat de gustul care i s-a dezvăluit. „E o farfurie curajoasă. E incredibil”, va continua acesta, rugându-i pe ceilalți doi colegi ai lui să nu-i ia partea lui din preparat. „Da, e interesant și nu e deloc grețos”, va fi de părere și chef Dumitrescu. Cui aparține această farfurie, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, la „Chefi la cuțite”.

Duelul va aduce și o noutate: ultimele trei farfurii, cele mai slabe, intră la o departajare în urma căreia vor pleca acasă nu unul, ci doi concurenți.

×