x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Chefi la cuţite. Chefii fac exerciții fizice pe platoul de filmare

Chefi la cuţite. Chefii fac exerciții fizice pe platoul de filmare

31 Aug 2016   •   22:10
Chefi la cuţite. Chefii fac exerciții fizice pe platoul de filmare
Sursa foto: DIANA OROS

Întrecerea dintre chefi trece la un alt nivel. În timpul filmărilor pentru noul sezon „Chefi la cuțite”, care începe la Antena 1 pe 5 și 6 septembrie de la 20.30, cei trei jurați s-au luat la întrecere în a face pronosticuri la jurizarea pe nevăzute, au jucat baschet, poker și box în pauzele de filmare și, mai mult, au transformat totul într-o întrecere cu pedepse.

Așa se face că cel care pierdea un pariu sau un joc primea de la ceilalți doi o pedeapsă pe care trebuia să o ducă la îndeplinire. Astfel au apărut între cei trei chefi pedepsele cu exerciții fizice, de la executat genuflexiuni, la cât mai multe abdomene.

„Noi trei am fost parcă mai în formă ca oricând”, spune chef Bontea despre zilele petrecute la filmare. „Așa că telespectatorii vor avea parte de câteva momente memorabile, cu mine înfulecând o farfurie cu quinoa, pe care nu o suport, cu Scărlătescu făcând genuflexiuni sau Dumitrescu chinuindu-se să facă abdomene, cu meciuri de box în pauze și multe altele”, mai spune acesta.

Noul sezon „Chefi la cuțite” începe la Antena 1 luni și marți, pe 5 și 6 septermbrie, de la ora 20.30, imediat după Observator.

×