x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Chefii gustă pentru prima oară mușchi de cangur la „Chefi la cuțite”

Chefii gustă pentru prima oară mușchi de cangur la „Chefi la cuțite”

06 Mar 2017   •   15:03
Chefii gustă pentru prima oară mușchi de cangur la „Chefi la cuțite”

Toată lumea într-o singură farfurie. Așa s-ar putea denumi preparatul pe care un concurent alege să îl prezinte celor trei jurați luni seara la „Chefi la cuțite”, în speranța că va merge mai departe în concurs. Mușchi de cangur din Australia, piure de yam din Africa, rubarbă, callaloo, un soi de spanac jamaican, și ackee din Jamaica, acestea sunt ingredientele de bază cu care concurentul va jongla în farfurie. Cum vor reacționa jurații când vor gusta și ce părere au despre carnea de cangur, pe care nu au mai încercat-o până acum, dar și cum vor vota farfuria cu pricina, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuțite”.

Și tot luni chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au parte de încă o premieră: vor mânca lucernă, fără să știe ce este. Și asta pentru că un concurent vrea să le arate că un preparat simplu, din puține ingrediente, deloc scumpe, poate fi gustos. Așa vor ajunge cei trei chefi să guste dintr-o turtă de casă cu lucrenă. Cum li se va părea gustul rămâne însă de văzut.

 

Cum își răsfață chef Cătălin colegii la platou: le gătește micul dejun

Chef Scărlătescu e mereu atent cu colegii săi. Deși a pierdut un pariu și trebuie să treacă la cratiță în culise, vrea să-i întâmpine ca la carte: le pregătește micul dejun, unul consistent format din ouă fierte, croissante moi și parfumate, cafea delicioasă și vin spumant și îi invită la o masă frumos decorată de pe care nu lipsește un trandafir roșu. Ce spun colegii lui și Gina, telespectatorii află luni de la 20.30.  

×