x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cheloo: ”Nu mi-e teamă de moarte cum îmi e de medici”

Cheloo: ”Nu mi-e teamă de moarte cum îmi e de medici”

29 Oct 2017   •   17:44
Cheloo: ”Nu mi-e teamă de moarte cum îmi e de medici”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Ceea ce inițial părea un număr bizar de comedie s-a transformat într-un consult medical în toată regula, spre teama celor trei jurați ai emisiunii iUmor”.

Vizita medicală de rutină din studioul ”iUmor” a scos la iveală temeri nebănuite în rândul juraților. Dacă Delia și Mihai Bendeac au recunoscut în prezența medicului specialist în diabet și nutriție Oana Dumitrache că se tem de ace și abia s-au lăsat consultați pentru stabilirea valorilor tensiunii, Cheloo nu a rezistat nici să mai stea la pupitru.

Acesta s-a ridicat și nu a revenit până ce medicul nu a părăsit scena. ”Prefer să nu îmi iau tensiunea, oricum am niște palpitații, așa că nu trebuie să îmi iau tensiunea ca să știu că ceva nu e chiar bine”, a spus Cheloo încercând inițial să glumească.

Văzând însă că medicul insistă pentru o consultație, acesta a mărturisit că îi este frică de doctori. ”Nu mi-e teamă de moarte, cum îmi e de medici. Intri în cabinet, zâmbești și, gata! Ești bolnav! Și dacă sunt bolnav, oricum sunt genul acela de om care nu vrea să afle. Nu mă duc la doctor, sunt târât la doctor, cărat la doctor. În viața asta am ajuns de atâtea ori în ultimă fază încât îmi e clar, așa trebuie să fie. Când era să mor de peritonită, m-am dus singur în ultima clipă”, a povestit Cheloo.

Cum s-a încheiat vizita medicală pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea afla duminică seara, de la ora 21.00, în cea de-a șaptea ediție ”iUmor”.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Dacă vrei să participi și tu în cel de-al cincilea sezon, care va fi difuzat în primăvara anului 2018, te poți înscrie deja pe adresa casting.a1.ro.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×
Subiecte în articol: cheloo