x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cheloo revine la Antena 1, cu „IUmor”

Cheloo revine la Antena 1, cu „IUmor”

29 Feb 2016   •   13:04
Cheloo revine la Antena 1, cu „IUmor”

O nouă superproducţie marca Antena 1, „IUmor”, va descreţi frunţile telespectatorilor în această primăvară. Iar Cheloo va fi unul dintre juraţi.

Oricine ştie că una dintre marile calităţi ale românilor este simţul umorului: când este vorba de replici şi punerea în scenă a unor situaţii amuzante, nu ne întrece nimeni. Drept care producătorii „IUmor” au chemat la casting orice român care îi poate face pe ceilalţi să râdă.

Cine a trecut de preselecţii va fi văzut de întreagă ţară şi va primi note de la juraţi. Un talent show cu români amuzanţi, care merită aplauzele tuturor, reprezintă o premieră binevenită.

„Am căutat umorul peste tot în ţară şi am găsit numere absolut senzaţionale: ventriloci, circ, parodii, stand-up-uri, balerini, personaje tip omul balon sau trupe de teatru, totul va apărea în IUmor”, spune Claudiu Oprea, producătorul emisiunii.

„În România este o premieră, Antena 1 sparge din nou gheaţa în încercarea de aduce telespectatorilor divertisment de calitate”. Premiul cel mare este nici mai mult, nici mai puţin decât 20.000 de euro, bani pe care concurenţii îi pot obţine dacă au votul juraţilor şi reuşesc să intre în Marea Finală, acolo unde nu va conta decât votul publicului.
 

×