x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cine este noul burlac de la ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” și care este povestea lui

Cine este noul burlac de la ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” și care este povestea lui

15 Oct 2018   •   12:05
Cine este noul burlac de la ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”  și care este povestea lui

Reality show-ul ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, primește în Casa Dragostei, începând de astăzi, o nouă serie de concurenți, dar și un nou burlac.

Laurențiu Marius Matei are 38 de ani și spune despre el că este optimist, mereu cu zâmbetul pe buze, deschis. În orice activitate pe care o intreprinde pune suflet și caută întotdeauna să exceleze. Se consideră totuși un tip „cam narcisist“. Călătorește mult, face mult sport și citește, iar timpul liber îl petrece făcând activități care îi modelează personalitatea. E pasionat de sporturi extreme, de aceea practică enduro și motocross.

Noul burlac deține un business în domeniul topografiei și spune că zâmbetul și ochii sunt armele lui de seducție. Caracterul este punctul forte pentru el la o femeie și susține că nu ar putea trece într-o relație peste minciună.

Laurențiu are doi copii, o fată de cinci ani și un băiețel de trei ani, rodul unei iubiri care a durat 12 ani și care s-a sfârșit în urmă cu ceva timp. El mărturisește că dacă va câștiga premiul de 5000 de euro pus în joc la ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” ar vrea să doneze banii unui copil bolnav pe care l-a cunoscut în timpul unei competiții de motocross organizată în scop caritabil.

Burlacul, un bărbat  seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele patru femei aflate în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relație.

Laurențiu va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului : va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Cât de departe va merge burlacul şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.

×