x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Conchita de România își face apariția la ,,Chefi la cuțite”

Conchita de România își face apariția la ,,Chefi la cuțite”

12 Sep 2017   •   15:15
Conchita de România își face apariția la ,,Chefi la cuțite”

Jurizarea pe nevăzute continuă și astăzi la ,,Chefi la cuțite”, de la 20:00, căci cel mai simpatic trio de bucătari este la fel de pregătit să deguste cele mai spectaculoase preparate. Concurenți excentrici și farfurii care fac deliciul juraților sunt printre picanteriile ediției, ce este, ca de obicei, asezonată cu pariuri care mai de care mai amuzante! Formatul emisiunii, ce nu permite dezvăluirea concurentului până la verdictul final, creează și de data aceasta supoziții..ușor eronate, iar chefii așteaptă ca în spatele ușilor să se afle ,,controrolul RATB”, ,,nașul”, sau alte concurente frumoase, dornice să îl cucerească pe chef Scărlătescu.

În această seară, cel mai spectaculos cuplu al ediției își face apariția în platoul emisiunii. Bad Angie și Dudu sunt doi prieteni care fac deliciul chefilor: dacă nu prin preparat, cel puțin prin apariție! Angie Moisescu, care a făcut din prima sa pasiune, dansul, o meserie, vrea să își demonstreze că și în privința gătitului poate să urmeze aceeași traiectorie. Așa că va încerca să obțină 3 cuțite printr-un desert simplu cu greutate emoțională, fiind prima concurentă ce pregătește înghețată la bancul de lucru ,,Chefi la cuțite”. Alături de ea se află Opreanu Ionuț, Dudu, ce se intitulează mai simplu Conchita de România. Deși este decis că chef Scărlătescu va fi impresionat de porția lui de clătite, recunoaște că gătitul nu este printre atuurile sale și a venit în această competiție pentru că este o apariție spectaculoasă: ,,dacă relația mea ar depinde de acest preparat, probabil ar da divorț!”.

Arome îmbietoare, farfurii impecabile și povești de viață impresionante sunt doar o parte dintre ingredientele din această seară. Care este parcursul concurenților, ce pariuri stabilesc chefii în ceea ce privește jocurile de culise și care dintre aceștia vor trece în etapa următoare a show-ului, telespectatorii Antena 1 vor afla din această seară, de la ora 20:00!

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite