x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Chef Scărlătescu. Angie Cobuţ face show la ”Aventură cu 4 stele”

Concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Chef Scărlătescu. Angie Cobuţ face show la ”Aventură cu 4 stele”

25 Aug 2017   •   14:37
Concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Chef Scărlătescu. Angie Cobuţ face show la ”Aventură cu 4 stele”

Aventură cu 4 stele”, show-ul care le duce pe vedete într-o vacanță atipică, în Grecia, vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatorii Antena 1. Una dintre participantele celei de-a treia ediții a emsiunii este nimeni alta decât Angie Cobuț, fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite”, care a făcut senzație cerându-l pe Chef Cătălin Scărlătescu în căsătorie.

Angi are o poveste impresionantă. Ea trăiește de foarte mulți ani în Spania, unde a și fost căsătorită cu un spaniol. A condus mai bine de zece ani de zile o mare companie, după care a luat decizia să demisioneze, dorindu-și mai mult timp liber pentru a-și trăi viața. În timpul ăsta a reușit să-și facă o casă minunată și, în continuare, se ocupă de design interior, pe cont propriu.

Angie s-a făcut remarcată în cadrul show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, după ce l-a cerut pe Cătălin Scărlătescu în căsătorie. De fiecare dată când a avut ocazia, ea a declarat sus și tare că unul dintre obiectivele pe care și le-a propus în această viață este să-l vadă pe Scărlătescu „om la casa lui”

Ardeleanca nu poate sta departe de lumea showbiz-ului și, de data aceasta, este protagonista show-ului ”Aventură cu 4 stele”, unde are parte de cele mai neobișnuite provocări. Pusă mereu pe șotii, Angie dă savoare ediției din 28 și 29 august, alături de Romică Țociu, Șerban Copoț și Anca Dinicu. Se împrietenește cu grecii, mulge capre, face pe ospătărița și cucerește pe toată lumea prin felul ei de a fi extrem de energic și pozitiv. Toate astea presărate cu accentul ei ardelenesc și cu glume la tot pasul, fac ca Angie Cobuț să fie îndrăgită foarte mult de colegii ei de aventură.

”Angie este super fată, de gașcă. N-a dat înapoi de la nicio provocare. Toată gașca a fost super. O experiență minunată toată Aventura cu 4 stele”, povestește Romică Țociu.

Prin ce pereipeții trec cei 4 protagoniști, Angie Cobuț, Anca Dinicu, Romică Țociu și Șerban Copoț și cum față provocărilor în Perdika, Grecia, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni și marți, pe 28 și 29 august, de la 20.30.

 

×