x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenta cu centură maro la arte marţiale, în duelul de la "Top Chef"

Concurenta cu centură maro la arte marţiale, în duelul de la "Top Chef"

26 Oct 2013   •   09:31
Concurenta cu centură maro la arte marţiale, în duelul de la "Top Chef"

Concurenţii de la "Top Chef" din sezonul acesta surprind atât cu experienţele pe care le au în bucătărie, dar şi cu activităţi pe care le desfăşoară în timpul liber. Alexandra Leon, concurenta ce va putea fi urmărită gătind în ediţia de luni, 28 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, a practicat arte marţiale timp de zece ani. în tot acest timp, gătitul a fost pentru ea un ritual special, transformându-se treptat în pasiune, printre personalităţile pentru care Alexandra a gătit numărându-se Michael Bolton şi Principesa Margareta.

Plăcerea de a petrece cât mai mult timp în bucătărie a determinat-o pe concurentă să lase sportul pe locul doi, dar şi facultatea şi job-ul pe care şi-l alesese iniţial. "În perioada facultăţii am lucrat într-un birou de arhitectură. Faptul că ajunsesem să câştig mulţi bani nu-mi aducea împlinirea sufletească, pentru că numai în bucătărie mă regăseam în totalitate", a mărturisit concurenta.

Centura maro obţinută în urma competiţiilor la care a participat şi pe care le-a câştigat a ajutat-o pe Alexandra în momentul în care a fost nevoită să o apere pe sora sa. "Eram împreună cu sora mea pe stradă şi un grup de băieţi s-a legat de noi. Am încercat pe cât posibil să evit confruntarea fizică, dar atunci când unul dintre bărbaţi a pus mâna pe sora mea, i-am dat un picior de l-am lăsat lat pe jos. Din fericire, după incident am fost lăsate în pace", povesteşte Alexandra.
 
Telespectatorii care vor urmări "Top Chef" luni, 28 octombrie, începând cu ora 20:30, la Antena 1, vor afla dacă Alexandra Leon mânuieşte cuţitul în duelul care o poate plasa mai departe în concurs, la fel de bine precum se luptă.

×
Subiecte în articol: top chef