x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenții din ”Ultimul Trib” care vor ajunge pe insula pustie trebuie să se obișnuiască cu... mai nimic!

Concurenții din ”Ultimul Trib” care vor ajunge pe insula pustie trebuie să se obișnuiască cu... mai nimic!

16 Sep 2018   •   21:10
Concurenții din ”Ultimul Trib” care vor ajunge pe insula pustie  trebuie să se obișnuiască cu... mai nimic!

Parcursul în Madagascar al celor 21 de concurenți care s-au înscris în Ultimul Trib, emisiune ce va fi difuzată începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, va depinde extrem de mult de lupta săptămânală pentru Teritoriu. Atunci se va decide unde va locui în continuare fiecare trib, iar cei care vor ajunge pe insula pustie vor fi nevoiți să își găsească toate resursele de inventivitate.

În fiecare săptămână, începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar rezultatul acestei bătălii joacă un rol extrem de important în parcursul lor în insula africană, deoarece variantele sunt cât se poate de diferite! Cei mai fericiți vor fi membrii tribului de pe locul I, deoarece cei șapte vor avea ocazia să locuiască pe parcusul săptămânii într-o vilă de lux, iar tribul clasat pe locul al doilea în jocul pentru ”Teritoriu” va locui într-un sat malgaș, alături de comunitatea locală.  

Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib! Cel clasat pe locul al treilea, va fi ”cazat” pe o plajă pustie și va trebui să se obișnuiască nu cu puțin, ci mai degrabă cu... mai nimic! Aceștia vor primi doar apă, sare și un pumn de orez, așa că depinde doar de concurenți dacă vor reuși să își procure hrana din Ocean sau să profite de fructele care cresc peste tot în Madagascar. În plus, tot de ei ține dacă vor reuși să improvizeze un adăpost sau dacă vor dormi sub cerul liber și vor visa la mese îmbelșugate.  

Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, telespectatorii vor afla începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

 În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

×