x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber INSULA IUBIRII. Concurenții petrec 24 de ore alături de ispita preferată

INSULA IUBIRII. Concurenții petrec 24 de ore alături de ispita preferată

04 Iul 2015   •   20:00
INSULA IUBIRII. Concurenții petrec 24 de ore alături de ispita preferată

O veche zicală spune că nu aduce anul ce aduce ceasul, iar duminică, de la 20:30, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea ce s-a întâmplat în cele nici mai mult, nici mai mult de 24 de ore pe care concurenții de la „Temptation Island – Insula iubirii” le-au petrecut în compania ispitelor favorite.

Ediția trecută, cei opt curajoși care au decis în urmă cu mai bine de două luni să își supună relația testului suprem al încrederii, și-au ales persoanele alături de care vor să își petreacă așa numitele dream date-uri.

Liviu va petrece 24 de ore alături de Ana, Bogdan, cu Bianca, Alex cu Simona, iar Cristi, cu Andreea, ispita care a reușit să îi intre pe sub piele după ce el s-a despărțit de Deea.

Cadrele romantice, apropierea din ultimele zile și, nu în ultimul rând, dezamăgirile provocate de partenerii cărora le-au jurat fidelitate la începutul reality show-ului își vor spune cuvântul.

În partea cealaltă a insulei, Deea își va petrece ziua cu Tomi, Alina cu Mihai, Loredana cu Raul, iar Andreea cu Daniel, alegerea ei fiind cea care a surprins pe toată lumea.

Lucrurile sunt însă pe cale de a se schimba: dacă Loredana a părut să îl țină pe Raul la o anumită distanță, duminică se vor apropia mai mult ca oricând. „I-am oferit o noapte de neuitat”, declară Raul. Ce se întâmplă între ei, telespectatorii vor vedea duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Tot duminică, Andreea, deja celebră pentru ușurința cu care trece de la o stare la alta, își dă seama că mai are să îi spună ceva lui Matei. Dacă, de fapt, tânăra va ceda presiunilor colegilor ei, care îi spun răspicat că se minte singură și că e evidentă atracția ei pentru Matei, rămâne de văzut.

Cine ajunge în Thailanda la concluzia că dragostea adevărată a fost întâlnită în România, duminică, de la 20:30, la Antena 1, atunci când au loc întâlnirile decisive pe „Insula iubirii”.

×