x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenții se întrec în rețete dulci, în prima jurizare pe nevăzute la „Chefi la cuțite”

Concurenții se întrec în rețete dulci, în prima jurizare pe nevăzute la „Chefi la cuțite”

08 Apr 2018   •   21:35
Concurenții se întrec în rețete dulci, în prima  jurizare pe nevăzute la „Chefi la cuțite”
Sursa foto: Mihai Stetcu

De luni seară, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la Antena 1, de la 20.00, cu un sezon de poveste, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, concurenți care au trecut granițele celor mai exotice țări pentru a-și face apariția în fața trioului imbatabil de jurați și momente care vor face deliciul telespectatorilor, toate sunt ingredientele de bază ale noului sezon „Chefi la cuțite”, care debutează în a doua zi de Paște, pe 9 aprilie, de la 20:00.

Sezonul de poveste va începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, va fi prezent în farfuriile chefilor. Un tânăr cu o poveste marcantă de viață le va propune juraților o rețetă inedită, pizza desert cu rodie, iar alegerea îl va contraria pe Sorin Bontea: ,,De la o vreme, nu știu ce se întâmplă cu bucătarii, sau cu bucătăria. Nici pizza nu mai e ce-a fost! Nu mai înțeleg absolut nimic.”. Dragostea concurentului pentru bucătărie s-a născut într-un moment dificil din adolecență, când a fost la un singur pas de a-și pierde viața: ,,Visul pe care îl aveam s-a spulberat, iar în acel moment nu știam ce este cu mine. Dacă nu era bucătăria nu știu ce m-aș fi făcut… mi-a salvat viața.”. Dacă alegerea curajoasă a tânărului bucãtar va impresiona sau nu la masa jurizării, telespectatorii vor vedea luni seară, de la ora 20:00.

O altă apariție inedită este un ,,bucătar peste medie”, așa cum chiar el se declară, care este pasionat de domeniul gastronomic. În ,,meniul” concurentului jurații vor regăsi multă pasiune și o rețetă dulce, inventată chiar de el. Alexandru cunoaște metode de gătit specifice, temperaturi optime, dar și secretele unui plating spectaculos: ,,Cred că îi voi surprinde pe chefi, pentru că tehnica de a lucra în ciocolată nu este deloc simplă.”. Deși va păși cu multă încredere în acest concurs, rezultatul jurizării sale va fi cu totul și cu totul neașteptat.  

Competiția și preparatele realizate până acum au ridicat mult ștacheta, astfel că cei trei chefi sunt nerăbdători să afle cu ce își doresc concurenții să-i surprindă în noul sezon. Desertul, preparatul care i-a pus în încurcătură de nenumărate ori pe bucătari va fi alegerea celor îndrăzneți, care se vor lupta în prima ediție pentru un pașaport de trecere către următoarea etapă a concursului. Cei care intră în arena culinară vor fi nevoiți să scoată la iveală tot ce au mai bun de oferit: cine se va remarca și cine va ceda în prima provocare a show-ului, telespectatorii vor vedea luni seară, de la 20:00, în marea premieră a sezonului 5 ,,Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite