x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenții X Factor s-au relaxat la finala ”iUmor”

Concurenții X Factor s-au relaxat la finala ”iUmor”

11 Dec 2017   •   22:10
Concurenții X Factor s-au relaxat la finala ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

O parte dintre concurenții ”X Factor” care au intrat în galele live au luat o mică pauză de la repetiții pentru a se relaxa la finala iUmor, difuzatã asearã la Antena 1.

Alina Mocanu, din echipa Deliei, și membrii trupelor Flashback și Ad Libitum, grupurile lui Carla’s Dreams, s-au relaxat și s-au amuzat copios la finala ”iUmor”, unde au făcut parte din publicul spectator.

Surprinsă să îi vadă în sala de spectacole în locul celei de repetiții, Delia i-a tachinat pe băieții din cele două grupuri: ”Antrenorul vostru știe unde sunteți?”, a glumit cântăreața. Abia apoi însă a văzut că alături de cei șapte băieți era și Alina Mocanu, una dintre discipolele Deliei.

Concurenții ”X Factor” au urmărit amuzați numerele celor 11 finaliști, însă din această săptămână vor intra ei înșiși sub presiunea marii finale. Vineri, 15 decembrie, de la ora 20.00, aceștia au programată prima gală, la finalul căreia însă o parte dintre ei vor intra la votul publicului. Emoțiile vor continua duminică, 17 decembrie, de la ora 20.00, în cea de-a doua gală live, iar pe 22 decembrie, cel de-al șaptelea sezon ”X Factor” își va afla marele câștigător.

În acest timp, sezonul patru al celei mai îndrăgite emisiuni de umor din România și-a găsit nou câștigător! Ana Maria Calița a cucerit duminică seara aplauzele și laudele juraților, dar, mai ales, a strâns celemai multe voturi din partea telespectatorilor, astfel că este marea câștigătoare ”iUmor” 2017 și a unui premiu în valoare de 20.000 de euro.

Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș,  Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru au fost cei care au luptat până la ultimul zâmbet în competiția strânsă de duminică seara. Dintre aceștia, doar Doru Ivanov, Antonia Boantă, Adi Bobo, Cosmin Tobă și Ana Maria Calița au fost cei care au trecut de votul juraților. Calița a fost însă cea care a primit cele mai multe voturi ale telespectatorilor și a luat marele premiu!  

×
Subiecte în articol: X Factor