x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Criss și Vlad vin cu noutăți din culisele serialului “Downtown Abbey”

Criss și Vlad vin cu noutăți din culisele serialului “Downtown Abbey”

08 Noi 2016   •   15:05
Criss și Vlad vin cu noutăți din culisele serialului “Downtown Abbey”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Miercuri dimineață (9 noiembrie), de la 8:30, emisiunea “Happy Day” vine cu multă energie, voie bună și COOLtură!

 

Telespectatorii vor urmări o partidă de fitness specială: Criss & Vlad vs. Carmen Brumă. Care va fi rezultatul confruntării celor mai simpatici prezenatori? Fanii rubricii “Happy Fitness” vor afla mâine dimineață, de la 8:30, pe Happy Channel.

 

În bucătăria Happy se pregătește din nou ceva spectaculos de bun! Pasionații de gastronomie vor învăța cum să gătească o rețetă indiană ca la carte. 

 

Așa cum și-au obișnuit privitorii, prezentatorii de la “Happy Day” pun COOL în COOLtură, iar în ediția de mâine stau de vorbă cu Alexa Visarion, un regizor și scenarist român de teatru și film foarte apreciat.

 

Tot în cadrul ediției de mâine dimineață din “Happy Day”, ce poate fi urmărită în reluare și de la 15:30, la “Golden Movie” va fi prezentat un film memorabil, “Pe Aripile Vantului”. 

 

Iar de la 23:20, “Happy Night” aduce noi informații utile pentru telespectatori. Criss și Vlad vin cu povești din culisele serialului “Downtown Abbey”, difuzat pe Happy Channel în fiecare duminică, de la 17:30. Însăși Regina Elisabeta a II-a este fan înfocat al serialului “Downtown Abbey”, difuzat de Happy Channel.

 

În cadrul rubricii “Happy Med”, Carmen Brumă stă de vorbă cu dr. Monica Bolocan despre problemele psihce la copiii între 0 - 3 ani. Iar la “Happy Style”, Criss află de la hairstylistul Adi Perjovshi care sunt cele mai bune tratemente de păr.

 

Despre toate acestea mâine, 9 noiembrie, la “Happy Day” și “Happy Night”, pe Happy Channel!

 
×