x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Rețetă de Crăciun: Sarmale in foi de varza

Rețetă de Crăciun: Sarmale in foi de varza
Ingrediente: 1-2 verze murate  1 kg amestec carne tocata  50 g orez  o ceapa mare  4-5 linguri de bulion  sare  piper  cimbru Ingrediente pentru servit...
Rețetă de Crăciun: Lebăr de casă

Rețetă de Crăciun: Lebăr de casă

Ingrediente:   1 ficat de porc  500-700 g carne de porc  o bucata slanina afumata  2 cepe medii  intestine pentru umplut inima sau alte organe (optional)  foi de...
Rețetă de Crăciun: Cozonac cu mac

Rețetă de Crăciun: Cozonac cu mac

Ingrediente pentru aluat: 500 g faina  125 g unt  3 oua  150 g zahar  un plic zahar vanilinat  50 g drojdie proaspata  un pahar lapte cald  coaja unei...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețetă de Crăciun: Piftie

Rețetă de Crăciun: Piftie

Ingrediente 1 rasol de porc  urechi de porc  2 picioare de porc  1 telina  ceapa  2-3 morcovi  5 catei usturoi  sare Mod de preparare: Pune carnea de porc...
Rețeta zilei : Carne de porc cu fasole roșie

Rețeta zilei : Carne de porc cu fasole roșie

Ingrediente 400 g pulpă porc 1 ceapă galbenă 2 cătei usturoi 3 buc ardei iute 800 g fasole mexicană ulei de măsline suc de roșii sare de mare cimbru 400 g pulpă porc Mod de...
Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...
Rețeta zilei: Rață la cuptor cu sos de fructe de pădure

Rețeta zilei: Rață la cuptor cu sos de fructe de pădure

Ingrediente 1  rață 300 g fructe de pădure congelate 300 g ceapă galbenă 250 ml vin de masă roșu demidulce 250 ml vin de masă alb 450 g spanac la pungă 150 g unt 100 g...
Reteta zilei: Păstrăv în sos picant

Reteta zilei: Păstrăv în sos picant

 Ingrediente 4 păstrăvi 2-3 ardei 1 ardei iute 2 cepe 1 fir praz 200 g suc de roşii busuioc verde sare piper 3-4 linguri ulei   Mod de preparare Se curăţă peştii, se spală...
Rețeta zilei. Tocana mănăstirească a Maicii Domitiana

Rețeta zilei. Tocana mănăstirească a Maicii Domitiana

Cand, prin 1918, vizita Manastirea Ratesti, Nicolae Iorga admira casutele-chilii ale celor 60 de maicute, scriind ca, in locul acesta, se simte „ca intr-o statie de aer”: oaspetii se vedeau mai mult decat surorile,...
Chipsurile sunt toxice și sporesc riscul de cancer

Chipsurile sunt toxice și sporesc riscul de cancer

Tentanțiile alimentare sunt multe și, deseori, cedăm în fața lor. Evident, că, din când în când, ne este permisă câte o mică plăcere, însă când acest lucru devine un stil de viață. Iar excepția se...
Reteta zilei: Fursecuri cu lămâie

Reteta zilei: Fursecuri cu lămâie

Ingrediente ● 2 gălbenușuri ● 100 g zahăr pudră ● 120 g unt ● 240 g făină ● 1/2 plic praf de copt ● sucul și coaja de la 1/2 lămâie Mod de...
Reteta zilei:Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Reteta zilei:Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Ingrediente 13 bucăţi cannelloni 500 g carne tocată de vită 2 cepe 4 căţei de usturoi 200 g roşii pasate 150 g caşcaval 2 linguri ulei ½ linguriţă busuioc uscat sare piper pătrunjel Pentru...
Rețeta zilei: Lasagna

Rețeta zilei: Lasagna

Ingrediente 500 g carne tocată amestec vită şi porc 14-16 foi lasagna 3 linguri ulei 150 g caşcaval sau parmezan ras 1 cutie roşii în bulion 2 linguri pastă tomate 1 ceapă mijlocie tocată mărunt 1...
Reteta zilei:Prajitură cu ciocolată și alune

Reteta zilei:Prajitură cu ciocolată și alune

Ingrediente: 300 ml friscă lichidă 3 buc zahăr vanilinat 280 g zahăr 1 vârf sare 300 g unt 6 buc ouă 350 g alune padure 125 g tableta ciocolată...
Ordinea în care se aduc vinurile la masă

Ordinea în care se aduc vinurile la masă

În „Codul bunelor maniere astăzi”, Aurelia Marinescu ne învaţă cum să servim vinurile când avem musafiri şi ce capcane trebuie să evităm. 1. Nu se serveşte niciodată un vin dulceag între alte două...
Serviciul de email marketing furnizat de