x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Rețeta zilei: Fursecuri daneze

Rețeta zilei: Fursecuri daneze
Ingrediente 1 ou 200 g unt nesarat la temperatura camerei 100 g zahar pudra 300 g faina esenta de vanilie Mod de preparare:    Se preîncălzește cuptorul la 200°. Toate ingredientele...
Salată cu hering şi cartofi

Salată cu hering şi cartofi

Ingrediente: o conservă Eva File de hering în ulei vegetal 170 g, 400 g cartofi, o salată verde, 2 cepe verzi, 2 roşii, 4 linguri oţet, sare şi piper. Cartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare pre
Reteta zilei:Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Reteta zilei:Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Ingrediente 13 bucăţi cannelloni 500 g carne tocată de vită 2 cepe 4 căţei de usturoi 200 g roşii pasate 150 g caşcaval 2 linguri ulei ½ linguriţă busuioc uscat sare piper pătrunjel Pentru...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei:Cheesecake cu lămâie

Reţeta zilei:Cheesecake cu lămâie

Ingrediente (4 porţii) 200 g biscuiţi digestivi 150 g unt 50 g miez de nucă Pentru umplutură coaja rasă şi zeama de la 2 lămâi 1 lingură gelatină pulbere 250 g cremă de brânză 150 ml iaurt 150...
Reţeta zilei: Friptură englezească

Reţeta zilei: Friptură englezească

 Ingrediente :  o bucată de 500 g carne de vită 5 linguri cu muștar 3 morcovi 2 cepe 2 cepe verzi 4 caței de usturoi 2 linguri ulei de măsline 1 lingură de făină 1...
Reteta zilei:Fettuccine Alfredo

Reteta zilei:Fettuccine Alfredo

Ingrediente: 500 g paste fettucine, 2 linguri unt, 3-4 căţei de usturoi, 400 g smântână pentru gătit,100 g parmezan ras, sare, piper Mod de preparare: Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe...
Rețeta zilei: Cod cu sos alb la cuptor

Rețeta zilei: Cod cu sos alb la cuptor

Ingrediente 2 bucăţi de cod, 2 cepe mari, ulei de măsline, 3 căni de lapte, foi de dafin, piper, sare, 1 cutie de sos bechamel, 1/2 cutie smântână dulce, 150 g caşcaval răzuit, brânză parmezan răzuită,...
Un deliciu! Tarta cu struguri

Un deliciu! Tarta cu struguri

Pentru că suntem în sezonul strugurilor, vă propunem o rețetă de preparare a unei tarte delicioase. Aveți nevoie de două ouă, 60 de grame de zahăr, 60 de grame de făină, un sfert de linguriță de praf de...
Reteta zilei:Midii în stil marinăresc

Reteta zilei:Midii în stil marinăresc

Ingrediente: 1 kg midii proaspete, 2 linguri unt, 1 praz mic, 1 esolată, 4 căţei usturoi, 1 foaie dafin, 230 ml vin alb, 2 linguri creme fraiche, 1 lingură suc lămâie, 1 linguriţă coajă de lămâie,...
Reteta zilei: Papricaș de pui

Reteta zilei: Papricaș de pui

Ingrediente 600 g pulpe de pui dezosate 2 cepe 1 cățel usturoi 2 ardei 250 g smântână 3 linguri făină 3 lingurițe paprika sare Mod de preparare: Călește ceapa tăiată mărunt,...
Reţetă pentru gem parfumat de gutui

Reţetă pentru gem parfumat de gutui

Încă din Antichitate gutuile erau folosite atât pentru aromarea mâncărurilor, cât şi pentru parfumarea încăperilor, obicei păstrat şi în satele noastre, ţărăncile aşezându-le la geam pentru a înmiresma...
Reţeta zilei: Pacheţele cu ciuperci şi pui

Reţeta zilei: Pacheţele cu ciuperci şi pui

Ingrediente: 4 clătite sărate mari, 2 ciuperci Champignon mari, 120g piept pui, ulei, 2 cepe mari, 1/2 ardei gras roşu, 100g muguri de bambus, 100g muguri de soia, o lingură sos de soia, 1/2 lingură de zahăr,...
Reţeta zilei: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

Reţeta zilei: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

Ingrediente: 2 vinete, 2-3 linguri ulei de măsline, 1 kg roşii cherry, 1-2 căpăţâni de usturoi, pătrunjel, boia afumată, sare, ardei iute, piper, parmezan Mod de preparare: Feliază vânăta pe lung,...
Trei modalităţi prin care fructele şi legumele să reziste mai mult

Trei modalităţi prin care fructele şi legumele să reziste mai mult

Suntem toţi vinovaţi pentru expirarea prematură a fructelor şi legumelor,  care ajung, în cele din urmă, la coşul de gunoi. The Good Housekeeping Institute (GHI) a prezentat câteva sfaturi care avută la...
Rețeta zilei: Burgeri de pui în stil italian

Rețeta zilei: Burgeri de pui în stil italian

Ingrediente: 2 piepți de pui dezosaţi, 25 g pesmet, 25 g parmezan, 125 g mozzarella, 2 linguri pesto, 2 chifle, o lingură ulei de măsline, frunze de salată şi roşii uscate pentru servire Mod de preparare: se...
Serviciul de email marketing furnizat de