x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Adela Diaconu, sedusă de Cerbul de Aur din ciocolată albă 

0
14 Sep 2018 - 14:18
Adela Diaconu, sedusă de Cerbul de Aur din ciocolată albă 

Cornelia Ghișoi, singura Lady Chef a României a lansat cu ocazia Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur", un nou meniu fabulos special dedicat vedetelor Cerbului de Aur: Preparatul vedeta: Medalion de cerb cu budinca din brânză de capră și crepineta de hribi.Cornelia Ghişoi este prima Lady Chef din sud-estul Europei - o titulatură acordată de Asociaţia Mondială a Bucătarilor şi Cofetarilor. Deține acest titlu, unic în sud-estul Europei, ca o încununare a experienței și a medaliilor obținute la competițiile gastronomice interne și internaționale.

„Eroul din umbra'' al Hotelului Aro Palace, de mai bine de 30 de ani, Maestru Cofetar, Viorel Ciociu a creat o noua minune dulce : Cerbul de Aur din ciocolata alba. Prima care a gustat din minunea dulce a fost vedeta Brașovului - Adela Diaconu. Prezentatoarea TV a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE” , “FASHION KIDS” , ”COOKING SHOW”, ''AMBASAD'OR PLAY'' de la postul Nova TV, dar si prin organizarea de evenimente culturale si de moda. Aprecierile din partea publicului si a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite in cadrul mai multor gale de televiziune din România. Femeia de succes in anul 2015, 2016 si 2017. Starul internaţional Gabriel Garko, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din Italia a fost invitat special în serile de concurs şi la Gala Festivalului Cerbul de Aur, eveniment organizat de Televiziunea Română. Fostul Mister Italia s-a bucurat de surpriza dulce de la Aro Palace fiind incantat de conditiile de 5 stele de care a beneficiat pe parcursul vizitei sale la Brasov. Iulia Vântur, prezentatoare de televiziune, actriţă, model şi cântăreaţă a prezentat Cerbul de Aur 2018 si a fost impresionata de profesionalismul personalului si surpriza marca Aro. Delia, Iuliana Tudor sunt alte vedete ce au fost prezente pe scena Cerbului de Aur si au beneficat de servicii stelare in cadrul singurului hotel de cinci stele de la poalele Tampei. Istoria festivalului ”Cerbul de Aur” este legata de Hotel Aro Palace. Din 1968, supervedete precum Diana Ross, Julio Iglesias, Tom Jones, Christina Aguilera, Ricky Martin, Patricia Kaas, Toto Cutugno, Joe Cocker sau James Brown au beneficiat de servicii stelare in cadrul singurului hotel de 5***** din Brașov. Daniela Tibeica, directorul general al companiei Aro-Palace din Braşov, coordoneaza o echipa de succes ce a impresionat starurile de-a lungul anilor.  

 

 

 

 Foto credit: Zoltan Bota 

 


 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american
Odată ce a încheiat concertele din 2018, Mira și-a făcut bagajul și a plecat pentru a doua oară în Los Angeles, unde petrece o lună întreagă. Artista îmbină utilul cu plăcutul: participă la sesiuni în...

Rețeta zilei: Gazpacho

Rețeta zilei: Gazpacho
INGREDIENTE: 450g roșii, 1 cățel de usturoi, 2 fire pătrunjel sau busuioc, 1 lingură paste tomate, ¼ castravete cojit și tocat, 300ml suc de roșii, 2 cepe verzi tocate, 1 ardei gras, 15 ml suc de lămâie, 30 ml ...

Un nou concept: spectacol culinar, la Hotelul de Gheață

Un nou concept: spectacol culinar, la Hotelul de Gheață
Galerie Foto Inspirați de Programului „Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019”, inițiatorii proiectului de marketing turistic Hotel of Ice Bâlea Lac organizează o serie de spectacole culinare, ce vor fi susţinute de...

Mari probleme pentru Cosmin Seleși: “Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”

Mari probleme pentru Cosmin Seleși:  “Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”
Cosmin Seleși, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor putea vedea, în curând, în postura de concurent al celui mai dur reality-show, “Asia Express – Drumul Elefantului”, a avut parte de o vacanță de...

ARTmania Festival desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival” de către European Festival Awards

ARTmania Festival desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival” de către European Festival Awards
Festivalul ARTmania de la Sibiu a câștigat trofeul categoriei „Best Small Festival” în cadrul competiției European Festival Awards, fiind singurul festival românesc care a obținut o distincție la această...

Oraşul New York şi-a doborât propriul record de turişti în 2018: 65,2 milioane de vizitatori

Oraşul New York şi-a doborât propriul record de turişti în 2018: 65,2 milioane de vizitatori
Oraşul New York a primit anul trecut 65,2 milioane de turişti, o cifră record potrivit Organismului de Turism al statului, care speră ca oraşul să depăşească această performanţă în 2019 şi să ajungă la...

Macaulay Culkin a dezvăluit adevărata natură a relației cu Michael Jackson

Macaulay Culkin a dezvăluit adevărata natură a relației cu Michael Jackson
Starul din „Singur Acasă”, Macaulay Culkin, a povestit despre prietenia sa cu Michael Jackson, apărând relația controversată, conform Mirror. Actorul, care a recunoscut în trecut, în timp ce Michael...

Lacul de forma României și poveștile sale terifiante din adâncuri

Lacul de forma României și poveștile sale terifiante din adâncuri
Lacul glaciar Iezer, aflat în Munţii Şureanu, la 1.840 de metri altitudine este o întindere de apă plină de mister, despre care se mai spun și astazi multe povești înfricoșătoare. Ascuns într-o zonă...

Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Rețeta zilei: Papanași cu vișine
Ingrediente dulceață de vișine ulei zahăr vanilinat 1/2 pliculet praf de copt 1 ou 2 linguri făină albă 4 linguri griș de grâu 250 g brânză de vaci 1 lamâie 1 portocală zah

Ce trebuie să ştiţi când închiriaţi on-line o maşină

Ce trebuie să ştiţi când închiriaţi on-line o maşină
Vă sfatuim în primul rând trebuie citite cu atenţie condiţiile de rezervare şi de închiriere ale companiei de închirieri. Este de asemenea necesar să vă asiguraţi că deţineţi un card de credit valabil şi...

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3
Elite Daily, publicație online din Statele Unite ale Americii, a realizat un top al celor mai subestimate destinații de vacanță din lume. Pe locul 3 în topul jurnaliștilor americani de la Elite Daily se...

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului
Rătăcesc, încă, prin ținutul Neamțului. Mi-s dragi locurile astea, de care nu m-aș depărta prea lesne (măcar cu gândul să mai fiu acolo, măcar din cămările unde depozitez mărturiile olfactive ale...

Reţetazilei: Salată de Paste Barilla Farfalle cu Prosciutto Crudo

Reţetazilei: Salată de Paste Barilla Farfalle cu Prosciutto Crudo
Ingrediente: 340g paste farfalle Barilla, 200g șuncă, 1 linguriță muștar,3 linguri maioneză, 200g  giardiniera (legume murate în oțet),1/2 lămâie, 3,5 linguri ulei de măsline extra virgin,sare și pipe...

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării
Atracţia principală a Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, de la Tulcea, este acvariul uriaş din centrul muzeului. Întregul ansamblu de expoziții permanente este unul dintre cele mai mari de acest fel din Eu...

Argamum și Enisala, cetățile care veghează Marea Neagră

Argamum și Enisala, cetățile care veghează Marea Neagră
Zona continentală a Dobrogei a devenit o atracție și pe timpul iernii. Chiar dacă nu se poate merge la schi, lacurile și canalele Deltei sunt înghețate și se transformă în imense patinoare, iar...
Serviciul de email marketing furnizat de