x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar ArCuB şi-a deschis ceainărie

ArCuB şi-a deschis ceainărie

de Sebastian S. Eduard    |    17 Mai 2013   •   14:59
ArCuB şi-a deschis ceainărie

Un nou spaţiu boem şi cochet şi-a deschis porţile în Centrul Capitalei! Începând de azi, iubitorii de ceai – şi nu numai - sunt aşteptaţi la Ceainăria ArCuB, din Str. Batişte nr. 14.

În foaierul Sălii ArCuB s-a amenajat un salon intim şi primitor pentru iubitorii de cultură, care se pot bucura, la un ceai, de momente de linişte şi relaxare, împreună cu prietenii.

Aici, puteţi descoperii în detaliu “Povestea Ceaiului” - de la ceremoniile spirituale budhiste, legate de plantele scăldate în apă fiartă, până la evenimentul social, monden născut în secolul 18, sub denumirea de “Five o’ clock”.

Pentru cei care-şi rezervă o “ceaşcă de răgaz”  oferta este spectaculoasă: “Ceaiul Geisha”, “Ceaiul Împăraţilor”, “Ceaiul Nopţilor în Paris”, combinaţii aromate cu muguri de bambus, petale de trandafir şi bucăţi de piersică, ceaiuri albe şi negre, servite după ritualuri japoneze sau direct din pitorescul samovar rusesc, infuzii  exotice - energizante  ori relaxante. Toate sunt reunite într-o elegantă “scenă” a delectării simţurilor.

În plus, pe lângă arome şi gusturi aparte, aici puteţi descoperi permanent noutăţile din agenda culturală a Capitalei; este un spaţiu agreabil de întâlnire cu prietenii şi  - de ce nu ? - cu personalităţi din lumea artistică.

×