x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    12 Ian 2011   •   17:20

S-a terminat cu Sărbătorile! Cel pu­ţin deocamdată. Am mâncat, am băut, am petrecut... dar, vorba bancului "nu părăsim incinta"! Deci, trecem la treabă! Şi pentru unii... trecem la post! Adică la regim! Am sărit peste re­gim de Sărbători, acum trebuie ori să dăm jos kilogramele acumulate, ori să reintrăm în parametrii normali ai analizelor medicale. Ceee... fripturică, frigărui, cârnaţi, piftii şi alte alea... Ga­ta! Trecem pe supe de legume, cât mai slabe, legume la cuptor, fără gră­simi şi cu vagi urme de cartofi, orez sau paste... Ceee... salate cu maio­ne­ză sau cu şuncă în exces... Să nu mai vorbim că trebuie să uităm până şi de şniţelul de pui! Nici vorbă de prăjeli! Toate fierte sau grătar! Se gândeşte cineva la feliile alea bestiale de tort? Sau la cele de cozonac, cu strat gros de nucă? Gata! Nimic! Trecem la un regim, bine gândit, ca să nu ne ofilim şi să ne păstrăm sprinteneala trupească şi sufletească!

×