x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    30 Mar 2011   •   20:47

Am avut surpriza şi bucuria să gă­sesc săptămâna trecută la su­permarket creveţi congelaţi cu nu­mai 15,00 lei o pungă de 500 de gra­me. Proaspeţi, la aceeaşi mărime, costă 44,90 lei la kilogram. E, mie mi se pare mai rentabil să-i cumpăr congelaţi decât aşa-zişi proaspeţi. Mi-a spus mie un păsăroi care lu­cra­se pe un pescador, pe vremea când noi, românii, aveam multe nave de pes­cuit, că peştele şi celelalte ani­mă­luţe care sunt prinse în năvoade, printre care şi creveţii, nici nu apucă să-şi dea seama unde sunt că se şi tre­­zesc congelaţi. Brusc! Automat sunt băgaţi la lădiţe şi direct în congelator, de vii. Bine, sunt unii şi preparaţi etc.

×