x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Bucate pe degustate.

Bucate pe degustate.

de Maria Belu    |    09 Iun 2011   •   13:10

In perioada 10-12 iunie, platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati se va transforma, timp de trei zile, in cea mai mare piata taraneasca din oras. Cumparatorii isi vor putea umple sacosile, dupa ce vor degusta produsele pe care doresc sa si le procure, cu bunatati facute din carne de porc, gasca, pui, oaie sau vita, branzeturi sau pastrama, alimente preparate dupa metode traditionale de producatori din Moeciu, Bran, Galati, Arges, Botosani, Marginimea Sibiului etc. De asemenea, producatorii ii vor imbia pe vizitatori cu halvita din Arad, kurtos kalacs din Harghita, ciocolata de casa din Pitesti si cu cozonaci traditionali si dulciuri de casa din Suceava, precum si cu produse apicole si leacuri stramosesti din Muntii Apuseni.
Mesterii populari vor fi si ei prezenti la targ cu obiecte de artizanat, ceramica de Corund, obiecte frumos mestesugite din lemn, utile in bucataria traditionala, ii din Breaza, dar si cu multe alte lucruri confectionate manual.

×
Subiecte în articol: targ targ culinar