x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Carnea de curcan: 7 beneficii pentru sănătate

Carnea de curcan: 7 beneficii pentru sănătate

15 Dec 2012   •   23:29
Carnea de curcan: 7 beneficii pentru sănătate

 Carnea de curcan nu este printre alimentele traditionale romanesti, dar castiga tot mai mult teren nu numai pentru ca e gustoasa, satioasa si dietetica, dar si datorita contributiei importante la sanatatea noastra!
Iata care sunt beneficiile pe care carnea de curcan le aduce organismului nostru conform www.elements4health.com.:
Contine excelente elemente nutritive
Curcanul este o sursa foarte buna de proteine veritabile si de calitate, de seleniu, vitamina B6 si de aminoacizi. In egala masura contine si zinc si vitamina B12. Carnea alba de curcan, fara piele, este baza unor preparate culinare excelente ce contin proteine bune si are si putine calorii.
Reduce colesterolul „rau”.
Carnea slaba de curcan, fara piele, gatita la cuptor, are cea mai mica cantitate de grasimi saturate sau colesterol dintre toate tipurile de carne, incluzand carnea de pui, porc sau vita.
Citeste continuarea pe  sfatulparintilor.ro

×
Subiecte în articol: carne carne de curcan curcan