x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Choco Fest

Choco Fest

de Carmen Dragan    |    13 Apr 2011   •   22:37
Choco Fest

161066-bucate21-30-19.jpgDe pe 8 până pe 10 aprilie, în Centrul Comercial Sun Plaza din Piaţa Sudului, din Bucureşti, s-a desfăşu­rat Choco Fest. Vizitatorii s-au putut bucura de prăjituri şi delicatese dintre cele mai diverse. De la simplele specialităţi din miere la cozonaci, baclavale cu vişine, prăjituri de casă şi specialităţi tradiţionale maramureşene, dulciuri din Budapesta, ciocolată belgiană cu diferite condimente, toate au fost spre deliciul copiilor, şi nu numai. Cei mari au putut savura la alegere din cele 20 de tipuri de cafea provenite din toate colţurile lumii.

În ţară
13-17 aprilie. Târgul primăverii. Arad. La Expo Arad Internaţional se organizează un târg cu bunuri de larg consum (ustensile pentru bucătărie, îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, sticlărie, cosmetică, jucării).

16-17 aprilie. Poftă bună de Florii! Bucureşti. Din Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice puteţi cumpăra produse naturale direct de la producători.

20-21-22 aprilie. Târg de Paşte. Bu­­cureşti. Cu ocazia sărbătorilor pascale, în Parcul  Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice se organi­zează o ediţie specială a târgului cu cele mai bune produse ecologice.

În lume
14-17 aprilie. Festival de preparate culinare şi vin. Galveston, Texas. La cea de-a doua ediţie se vor degusta vinuri şi preparate din întreaga lume, pe ritmuri de muzică live.

15-16 aprilie. Expoziţie de vin. Novi, Michigan. Se vor degusta diverse sortimente de vinuri şi se vor organiza seminarii pe tema noilor tehnologii şi a problemelor de marketing.

15-17 aprilie. Festivalul sparan­ghe­lului. Stockton, California. Este cel mai mare festival de acest fel. La eveniment se vor organiza expo­ziţii şi competiţii culinare.

×
Subiecte în articol: culinar