x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Concurs de fotografie pentru alimentaţie sănătoasă

Concurs de fotografie pentru alimentaţie sănătoasă

de Diana Scarlat    |    24 Aug 2015   •   13:43
Concurs de fotografie pentru alimentaţie sănătoasă
Sursa foto: supplychainge.org (Filitsa Korba)

Competiţia internaţională de fotografie Supply Change – Food Vision oferă marele premiu o excursie pentru două persoane la Expo Milano 2015, în luna octombrie.

Se pot înscrie toţi pasionaţii de fotografie, cu vârsta mai mare de 14 ani, care susţin alimentaţia sănătoasă.

Competiţia este parte a unui proiect care susţine principiile de utilizare sustenabilă a resurselor planetei. Înscrierile se mai fac până luni, 31 august, pe site-ului oficial al proiectului Supply Cha!nge.

Tema concursului este „What the world eats beyond EYD 2015“- „Cu ce ne hrănim după Anul European pentru Dezvoltare 2015” şi se concentrează pe problematica alimentației sustenabile, una dintre ariile de interes marcate în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

Concursul se desfăşoară în două etape: competiția națională, în fiecare dintre cele 28 de state membre în cadrul proiectului, şi cea internaţională.

Câștigătorul etapei naționale va intra în etapa a doua, premiată cu participarea la International Business Semina, de la Milano.

Cei care vor să intre în lupta pentru marele premiu trebuie să trimită o fotografie, până în 31 august, prin aplicația online, disponibilă la adresa http://supplychainge.org/concursdefotografie-ro/inscriere.

La nivel național, va fi premiată fotografia nominalizată de juriul format din membri ai societății civile din România. Celelalte premii sunt tricouri şi vouchere pentru mâncare bio.

De asemenea, cele mai reușite fotografii dintre cele înscrise la nivel internațional vor fi prezentate la o expoziție mobilă în Europa și vor fi incluse într-un catalog foto.

×
Subiecte în articol: concurs galerie foto poze alimentatie alimente