x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Cum poți slăbi fără să renunți la dulciuri

Cum poți slăbi fără să renunți la dulciuri

27 Iun 2017   •   12:03
 Cum poți slăbi fără să renunți la dulciuri

De fiecare dată când vrei să slăbești și începi o nouă dietă, tentația în fața dulciurilor este din ce în ce mai mare. Acum este posibil să slăbești fără să renunți la micile tale plăceri culinare, scrie ziarulring.ro.

Parcă nimic nu se compară cu gustul dulciurilor, însă acest păcat se vede extrem de repede pe cântar și nu numai.

Dar dacă nu ar fi dietele, ar mai fi la fel de tentante dulciurile? Dacă ai ști că mâncând cât de multe dulciuri vrei, vei reuși să îți menții silueta cum ai reacționa?

Dieta Marie Antoinette

Regina Franței, Marie Antoinette, a fost sursa de inspirație pentru autoarea Karen Wheeler când a scris cartea „Marie Antoinette Diet”. După o documentare asupra tabieturilor reginei și micile secrete aflate de la personalul acesteia, autoarea a dezvăluit în cartea sa că regina își menținea dieta frumoasă consumând multe dulciuri la prima masă a zilei.

Astfel aceasta servea la micul dejun iaurt cu nuci, la care era obligatoriu prezentă și o felie de tort, o prăjitură făcută în casă sau 100 de grame de ciocolată.

Află cum poți scăpa de pofta de dulci mergând pe jos AICI

Practic secretul său fiind tocmai gramajul care nu depășea niciodată 100 de grame din orice dulce.

Pentru prânz, regina alegea întotdeauna o supă de legume, urmată de piept de pui sau file de somon neaparat cu legume. Având un program destul de încărcat, regina nu uita niciodată să își ia și o mică gustare formată din 30 de grame de migdale la care adăuga semințe de floarea soarelui sau susan.

×
Subiecte în articol: dulciuri dieta slabit mancare regim alimentar