x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Cupa Transilvaniei în Arta Culinară

Cupa Transilvaniei în Arta Culinară

de Tudor Cires    |    29 Mar 2011   •   13:23

Având ca principal scop preselecţia membrilor echipelor naţionale de seniori şi juniori care vor reprezenta România la evenimentele naţionale şi internaţionale de profil, Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarlor din Turism (ANBCT) organizează prima ediţie a Cupei Transilvania în Arta Culinară. Evenimentul va avea loc la Expo-Transilvania, în Cluj Napoca, în zilele de 8 şi 9 aprilie.

Bucătarii, cofetarii şi patiserii sunt invitaţi să se înscrie la competiţie, ţinând cont că participarea se poate face individual sau pe echipe formate din doi sau trei membri. Secţiunile de concurs sunt: A. bucătărie, B. cofetărie-patiserie, C. artistică (sculptură şi modelaj în materiale comestibile).

ANBCT anunţă de asemenea că se alătură celorlalte asociaţii internaţionale de profil şi organizează o expoziţie de artă culinară cu vânzare în vederea strângerii de fonduri pentru susţinerea Asociaţiei profesionale din Japonia, “All Japan Chefs Association”. Sunt invitate să participe la acest gest umanitar restaurante, cofetării şi patiserii, produsele prezentate în cadrul expoziţiei urmând a fi vândute, iar sumele încasate vor fi depuse sub formă de donaţie în contul ANBCT România, de unde vor fi virate în contul “All Japan Chefs Association”.

×