x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

”InkChef Academy by Paul Siserman”, prima platformă culinară integrată din România, s-a deschis la Cluj 

0
Autor: Georgiana Ionita 21 Oct 2016 - 12:40
”InkChef Academy by Paul Siserman”, prima platformă culinară integrată din România, s-a deschis la Cluj 
Vezi galeria foto

Chef Paul Siserman a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor abuzați care au avut experiențe traumatizante. Spațiul situat în Cluj este destinat activităților din domeniul gastronomic și dedicat tuturor celor pasionați de gătit.

Specializare, învățare și relaxare

”InkChef Academy by Paul Siserman”, localizată pe Strada Plopilor, la nr. 54, oferă seminarii culinare bucătarilor care doresc specializarea și dezvoltarea abilităților cu ajutorul cărora vor putea performa și mai bine în activitatea lor. Cursurile sunt susținute de Chef Siserman și de alți Chefi renumiți atât din România, cât și din străinătate. Printre aceștia sunt Chef Adi Pop, Chef Horia Șimon, Chef Florin Trișcă și Chef Jossie Elbaz (Vice President & Project leader Israel Master Chef Academy).

De asemenea, au loc seminarii în cadrul cărora gătitul devine o metodă de relaxare, de învățare și de socializare. Astfel, cei pasionați de arta culinară, dar și aceia care doresc să își petreacă timpul liber într-un mod inedit vor descoperi gătitul sub formă de terapie antistres.

Nou în România: terapie pentru copii

Chef Paul Siserman (certificat și ca profesor în arta culinară) alocă spațiu și timp copiilor care au suferit experiențe traumatizante. Prin aceste seminarii speciale, conceptul de preparare a mâncării este, de fapt, o terapie. Chef-ul face echipă cu psihologi și medici, astfel încât terapia să aibă rezultatele scontate. Această metodă terapeutică are rezultate de excepție în străinătate, fiind deja asimilată în serviciile medicale ale multor spitale și clinici din Occident.

“Acest proiect integrat a necesitat timp și a devenit realitate prin susținerea și implicarea unor oameni care au crezut în mine. Datorită faptului că Electrolux a dotat școala de cooking cu echipamente de gătit de ultimă generație, pot ca, începând de astăzi, să aduc gătitul mai aproape de mulți oameni (cei care vor lua parte la seminariile școlii) și în casele și mai multora (prin Videblogul și Canalul de YouTube ale InkChef Academy). Dar, cel mai fericit sunt pentru că mi-am îndeplinit un vis: terapia prin gătit pentru copii. De foarte multă vreme mi-am dorit să introduc în România acest concept. Am văzut rezultatele incredibile obținute în străinătate. Sunt ferm convins că și la noi va funcționa excelent”, spune Chef Siserman.

Videoblog

Pentru cei care, din motive obiective, nu pot fi prezenți în Cluj, Academia are și un VLOG. Acesta va conține filmări cu Chefii invitați, idei de rețete și exemplificări, video cu seminariile.

Citeşte mai multe despre:   Chef Paul Siserman

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Reţeta zilei: Ciocolată de casă cu rodie

Reţeta zilei: Ciocolată de casă cu rodie
Ingrediente: 80 g cacao, 160 g sirop de arţar, 70 g ulei de cocos, două rodii, o linguriţă de sare de mare Mod de preparare: Adaugă cacaua, siropul de arţar şi uleiul de cocos într-un bol înalt şi...

Aurel şi Adrian şi-au tãiat brãţãrile şi şi-au tatuat numele ispitelor

Aurel şi Adrian şi-au tãiat brãţãrile şi şi-au tatuat numele ispitelor
Galerie Foto Sezonul cu cele mai rapide cãderi îşi ispitã şi-a reconfirmat statutul din nou, asearã, la Insula Iubirii. Dupã o primã ceremonie care a conţinut cele mai multe veşti din câte a avut Insula vreodatã, în...

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului Sacrificiul de la Antena 1
Galerie Foto Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului Sacrificiul, noul proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.  Dorian Popa revine în echipa Ruxandrei Ion la cinci ani de când a făcut parte...

Vara vine mai devreme în sudul Spaniei

Vara vine mai devreme în sudul Spaniei
Galerie Foto Amplasarea geografică şi clima favorabilă turismului estival fac din zona de sud a Spaniei locul perfect pentru vacanţele de vară timpurii. La fel ca în Grecia sau în Cipru, vara începe aici la sfârşitul lunii...

Snagovul se reinventează, după 100 de ani

Snagovul se reinventează, după 100 de ani
Galerie Foto Zona verde, încărcată de istorie şi de legende, de lângă Bucureşti, Snagovul aducea în jur de 20.000 de turişti în fiecare duminică, în perioada interbelică. Şi-a păstrat faima şi numărul mare de...

Jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își aleg echipele  sezonului special Chefi la cuțite

Jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își aleg echipele   sezonului special Chefi la cuțite
Galerie Foto Ultima ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, va fi difuzată diseară, de la 20:00, pe Antena 1. Pe ultima sută de metri, echipele care vor trece prin emoțiile...

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. 100 de idei pentru sms-uri, felicitări și urări

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. 100 de idei pentru sms-uri, felicitări și urări
Din totalul celor 1,8 milioane de români care îşi aniversează ziua onomastică pe 21 mai, aproximativ 1,1 milioane sunt femei şi circa 640.000 sunt bărbaţi. Dintre femei, circa 880.000 de femei poarta numele de El...

Reţeta zilei: Salată cretană

Reţeta zilei: Salată cretană
Ingrediente: 1 roşie mare, 1 castravete, ½ ceapă roşie, 1/4 legătură pătrunjel, 2-3 frunze busuioc, 1 lingură cu vârf măsline (în ulei), 1 linguriţă cu vârf capere (în sare), 4 felii feta, oregano...

Industria modei din Italia, afectată de tensiunile comerciale globale

Industria modei din Italia, afectată de tensiunile comerciale globale
Veniturile industriei modei au crescut cu doar 0,2% în primul trimestru din 2019, pe fondul tensiunilor comerciale globale, a anunţat luni Camera Naţională de Comerţ din Industria Modei (CNMI), transmite...

Florin Gheorghe, ultimul finalist iUmor

Florin Gheorghe, ultimul finalist iUmor
Florin Gheorghe este câştigãtorul celei de-a 12-a ediții ”iUmor” din acest sezon și va merge în marea finală alături de Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena...

Sacrificiul, noul serial produs de Ruxandra Ion va începe în toamnă la Antena 1

Sacrificiul, noul serial produs de Ruxandra Ion va începe în toamnă la Antena 1
Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an,  este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat...

Ce se poartă în vara anului 2019? Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care trebuie să le ai în garderobă

Ce se poartă în vara anului 2019? Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care trebuie să le ai în garderobă
Dorești să îți reînnoiești garderoba de primăvară-vară și nu știi ce se poartă sau ai nevoie de câteva idei care să te inspire în întocmirea listei de cumpărături? Zapatos îți vine în ajutor cu...

Andi pune pe jar imaginaţia a trei dintre concurente 

Andi pune pe jar imaginaţia a trei dintre concurente 
Galerie Foto În doar douã zile petrecute împreunã la Minitel, Andi reuşeşte, o datã în plus, sã îşi consolideze statutul de ispitã supremã, pericol iminent şi rival incontestabil în rândul bãrbãţilor de la...

Rețeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Rețeta zilei: Rizotto cu ciuperci
Ingrediente: 500 g ciuperci, 320 g orez pentru rizotto, o ceapă, 30 g unt, un litru supă de legume, 5 linguri vin alb, 3 linguri parmezan, 2 căței de usturoi, 4 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare,...

Fetița Cameliei Potec a trecut printr-o perioadă GREA din cauza unei „bacterii necunoscute”

Fetița Cameliei Potec a trecut printr-o perioadă GREA din cauza unei „bacterii necunoscute”
În toamna anului trecut, Camelia Potec, fosta campioană olimpică de la Atena,  a devenit pentru prima oară mamă, la vârsta de 36 de ani, când a născut o fetiță superbă. Sportiva a născut pe 4...
Serviciul de email marketing furnizat de