x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Jamie. Un tip cool(inary)!

Jamie. Un tip cool(inary)!

de Roxana Roseti    |    15 Oct 2009   •   00:00
Jamie. Un tip cool(inary)!
Sursa foto: Copyright Editura Curtea Veche/

Există bărbaţi cu date de nonsexysimboluri care au succes şi farmec. Mulţi se întreabă cum fac. Nu fac. Există. Sunt ei înşişi. Şi, ca să ne mulăm pe vremuri, s-ar putea spune că sunt cool!

Fără a avea aerul de "sunt o divă, şi asta vine din interior", Jamie Oliver este băiatul pe care toate mamele - atât englezoaice, cât şi din alte colţuri ale lumii - şi l-ar dori drept soţ pentru fiicele lor (nici o şansă, este căsătorit, dar cum pentru toate mamele din lume, şi nu numai, speranţa moare ultima...). Figura lui este pe placul celor dornici de oameni "de casă", "domestici", are un "nu ştiu ce" şi "un nu ştiu cum" ce dă falsa impresie de bărbat bun la toate, care stă acolo unde îl pui.

Ei bine, nu-i aşa! Se omite un lucru important: Jamie este în zodia Gemenilor, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor! Iar când ai de-a face cu un "geamăn", lucrurile se complică.

ACTIV ŞI CREATIV, FASCINANT ŞI NEOBIŞNUIT
Nativul din zodia Gemenilor este sensibil, energic, comunicativ, iubeşte schimbările (mamelor din lumea întreagă s-ar putea să nu vă placă!), este sociabil, dar adesea indecis (uuups!), este curios, interesat de multe lucruri şi caută permanent latura veselă a vieţii. Talentul diplomatic şi negustoresc, precum şi uşurinţa în exprimare îi permit să abordeze cu succes multe domenii! Prin urmare, unui Geamăn i se poate reproşa orice, în afara faptului că ar fi plicticos! Activ şi creativ, el caută fascinantul şi neobişnuitul. Pentru că veni vorba despre fascinant şi neobişnuit, poate vreţi să ştiţi că Jamie nu poate fi cucerit uşor...

INDISCREŢII
Pe când Jamie înmâna un premiu la National TV Awards, în Royal Albert Hall, în octombrie 1999, o blondă drăguţă (manechin şi uneori actriţă!) pe nume Sandra, dotată mai mult cu ambiţie decât cu talent, l-a asaltat cu farmecele ei. Şi-a ajustat rochiţa minusculă în aşa fel, încât să i se vadă nurii şi a aşteptat până când soţia "băiatului minune" s-a îndepărtat de el. A început, bineînţeles, să se dea la el, dar... nici o şansă. "Pur şi simplu nu e interesat de alte femei", a mărturisit un prieten.

Prietenul a continuat mărturisirea: "Primeşte o groază de oferte. Unele dintre ele chiar mai ostentative decât cea a Sandrei, dacă e posibil de imaginat aşa ceva. Şi toate sunt refuzate politicos. Cred că, mai mult decât orice altceva, el se simte jenat. Consideră că situaţia e puţin cam degradantă pentru femei şi e în acelaşi timp un efect indirect al faptului de a fi vedetă de televiziune. Mi-a spus că, înainte de a apărea pe micile ecrane, nu se întâmpla ca femeile să-i propună să se culce cu ele. Astfel încât el ştie că acestea visează doar la imaginea lui de la televizor, nu la persoana lui reală.

Pentru Jamie e la fel de bizar ca atunci când bătrânele pensionare întind mâna şi îl pişcă de fund în timp ce el le oferă autograful pe o carte". Am adăuga noi că nu numai bătrânele pensionare îl ciupesc de fund, dar treaba noastră nu este fundul lui Jamie (deşi, metaforic vorbind, nu putem să omitem faptul că a fost protagonistul seriilor de emisiuni de televiziune "The Naked Chef" - "Bucătarul dezbrăcat"), ci aceea de a comite mica indiscreţie de a-l vedea şi altfel decât în preajma oalelor...

DE CE ÎL IUBIM PE BUCĂTAR?
Departe de a ne dori să îl ciupim de fund, ne dorim doar să fie un tip pe care ne place să-l credem cool (inary!) şi total nejenat. Mai ales că un nativ din Gemeni fuge după doi iepuri şi îşi schimbă comportamentul în funcţie de starea de spirit...

×