x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc
Ingrediente 250 g spaghete integrale 2 linguri ulei de masline 150 g ciuperci champignon 500 g rosii cherry 200 ml suc de rosii 4-5 catei de usturoi frunze de...
Reteta zilei: Pui Shanghai

Reteta zilei: Pui Shanghai

Ingrediente 100 g amidon de porumb 1 cească semințe de susan 4 lingurițe făină 2 lingurițe muștar simplu 6 lingurițe sos de soia 3 ouă 1 piept mare de pui ulei sare și...
Reţeta zilei: Ciocolată de casă cu rodie

Reţeta zilei: Ciocolată de casă cu rodie

Ingrediente: 80 g cacao, 160 g sirop de arţar, 70 g ulei de cocos, două rodii, o linguriţă de sare de mare Mod de preparare: Adaugă cacaua, siropul de arţar şi uleiul de cocos într-un bol înalt şi...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Salată cretană

Reţeta zilei: Salată cretană

Ingrediente: 1 roşie mare, 1 castravete, ½ ceapă roşie, 1/4 legătură pătrunjel, 2-3 frunze busuioc, 1 lingură cu vârf măsline (în ulei), 1 linguriţă cu vârf capere (în sare), 4 felii feta, oregano...
Rețeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Rețeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Ingrediente: 500 g ciuperci, 320 g orez pentru rizotto, o ceapă, 30 g unt, un litru supă de legume, 5 linguri vin alb, 3 linguri parmezan, 2 căței de usturoi, 4 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare,...
Pancakes cu banane și căpșuni, servite cu cremă de caramel

Pancakes cu banane și căpșuni, servite cu cremă de caramel

Galerie Foto Să descoperim împreună de ce ingrediente avem nevoie pentru această rețetă absolut delicioasă. Pentru aluat: 3 ouă medii 2 banane coapte( 250 gr pulpă) 250 gr căpșuni 250 gr iaurt cremos 350...
Supa de roșii cu zdrențe (rețetă pentru bolnavii de rinichi)

Supa de roșii cu zdrențe (rețetă pentru bolnavii de rinichi)

În dieta bolnavului de rinichi, se recomandă ca masa de prânz să înceapă cu o supă sau cu o ciorbă caldă, preparată în acea zi ori cel mult în seara precedentă (în general, nu sunt recomandate...
Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure

Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure

INGREDIENTE: Pentru blat: ● 150 g unt ● 300 g făină ● 2 gălbenușuri ● 1 lingură zahăr. Pentru cremă: ● 500 ml lapte ● 5 linguri făină ● 2 gălbe­nușuri ● 75 g zahăr ● 1...
Reteta zilei: Pui Shanghai

Reteta zilei: Pui Shanghai

Ingrediente 100 g amidon de porumb 1 cească semințe de susan 4 lingurițe făină 2 lingurițe muștar simplu 6 lingurițe sos de soia 3 ouă 1 piept mare de pui ulei sare și...
Rețeta zilei: Prajitură cu ciocolată și alune

Rețeta zilei: Prajitură cu ciocolată și alune

Ingrediente: 300 ml friscă lichidă 3 buc zahăr vanilinat 280 g zahăr 1 vârf sare 300 g unt 6 buc ouă 350 g alune padure 125 g tableta ciocolată lapte/amăruie 1 portocală Mod de...
Street Food Festival Cluj-Napoca, cel mai mare din Europa ca număr de vizitatori

Street Food Festival Cluj-Napoca, cel mai mare din Europa ca număr de vizitatori

Peste 170 000 de persoane au participat la Street FOOD Festival care a avut loc weekend-ul acesta, 9-12 mai, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Mâncarea gustoasă, gătită pe moment chiar în fața oamenilor,...
Rețeta zilei: Cartofi franţuzeşti la cuptor

Rețeta zilei: Cartofi franţuzeşti la cuptor

Ingrediente 1 kg cartofi noi 400 ml lapte 3 ouă 250 g brânză de oaie rasă unt 250 g smântână 3 căţei de usturoi Nucşoară sare piper Mod de preparare Speli cartofii, îi...
Rețeta zilei: Gogoși la cuptor

Rețeta zilei: Gogoși la cuptor

Ingrediente 250 ml de lapte 70 grame de zahăr 1 ou 450 grame de făină 100 grame de unt moale 2 lingurițe de drojdie granule coajă de lămâie esență de vanilie sare. Mod de...
Chef Scărlătescu organizează cea de-a patra ediție a Festivalului Scoicilor

Chef Scărlătescu organizează cea de-a patra ediție a Festivalului Scoicilor

Festivalul Scoicilor își redeschide porțile anul acesta, la Constanța, în Piața Ovidiu, cu cea de-a IV-a ediție a evenimentului, organizat de Cătălin Scărlătescu. Între 16 și 19 mai, gurmanzii sunt...
Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Ingrediente 350 g ciuperci, feliate 200 g piept de pui, bucățele 3 căței de usturoi, pisați 2 linguri ulei 80 ml vin alb 3-4 linguri cremă de brânză 2 linguri lapte 1 lingură zeamă de lămâie 1-2...
Serviciul de email marketing furnizat de