Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
Colours of Asia, weekendul acesta la Romexpo


Alimentele vegane sunt tot mai căutate de români. Vânzările au crescut spectaculos în acest an
Vânzările de preparate vegane au crescut de şase ori în ultimul an şi de 40 de ori faţă de anul 2017, iar pentru anul viitor este aşteptat un avans de circa 50% al vânzărilor pe acest segment, potrivit unei...
Top 10 cele mai bune restaurante din lume, în 2019
Trip Advisor a realizat topul celor mai bune restaurante din lume, în 2019. Lista a fost realizată prin intermediul unui algoritm prin care se analizează milioane de recenzii și opinii colectate într-un singur an...
PUBLICITATE

REŢETE DE SEZON - Murături asortate
Murăturile asortate, pentru români, sunt salata zilnică în perioada iernii. Pe lângă varză, gogoşari şi castraveţi, gogonelele în combinaţie cu alte legume, sunt murăturile fundamentale ale bucătăriei a...
Cum să faci cei mai buni castraveți murați
Secretul unei saramuri perfecte nu este doar alcalinitatea apei, impuritatea sării (sarea iodată nu poate fi folosită, doar cea grunjoasă, altfel murăturile se înmoaie), ci şi condimentele care se adaugă la...
Sașii folosesc această plantă pentru plăcinte și sosuri. Dacă nu știi cum s-o consumi, poți să intri în comă
Da, este unul dintre ingredientele emblematice pentru sașii din Transilvania. Totuși, dacă nu știi cum să consumi sau cum să manipulezi această plantă, poți să te intoxici și chiar să intri în...
Rețeta zilei: Aganciabur sau ciorba de urechiușe
Trei lucruri sunt importante pentru armeni si cu ele se mandresc oriunde s-ar afla: credinta, limba armeana si traditiile. O populatie nu poate fi numita popor o data ce nu are traditii, ele fiind baza pentru formarea si...
Zară moață (rețete românești pe gustul tău)
Vrei să îți completezi caietul de retete romanesti? Rămânem în universul culinar al românilor - și-al lui Radu Anton Roman - pentru o... zară moață, fel de bucate care încă o dată probează că în...
LINTEA - de ce e bine să o mănânci! Are COLESTEROL ZERO! Află cum trebuie gătită
Lintea - fie ea de culoare oranj, verde, roz, galbenă sau brun deschis - este un aliment bogat în săruri minerale, carbohidrați ușori și fibre benefice. Și este cel mai ușor de...
Mustul - 6 beneficii ale consumului de must de care trebuie să ții seama
A venit toamna şi odată cu ea începe sezonul recoltelor bogate... mere, pere, prune, struguri, gutui. Recolta continuă apoi cu procesul de producţie a dulceţurilor şi a licorilor din care ne vom înfrupta până...
Vinurile dobrogene vor fi promovate la Festivalul Pontus Euxinus din Constanța
La cea de-a doua ediție a Festivalului Pontus Euxinus care se va desfășura în perioada 22-25 august în Piața Ovidiu din Constanța, vor participa meșteșugari, ansambluri folclorice și proprietari...Între 29 august și 1 septembrie, Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor


Tartă cu ciocolată dietetică, delicioasă și sănătoasă
Fiindcă problema dulciurilor e cea mai spinoasă când vine vorba de mâncat sănătos și slăbit sau păstrat silueta, am zis să vă dau din când în când exemple de dulciuri care să respecte toate criteriile...
Chipsuri de legume

