x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Natura Parc

Natura Parc

de Carmen Dragan    |    03 Mai 2010   •   00:00

Pe o suprafaţă de peste 160 de hectare, lângă localitatea Chichiş, din judeţul Braşov, s-a construit cel mai mare parc de distracţii din România, Natura Parc. Investiţia aparţine unui om de afarceri braşovean, iar construcţia acestui proiect a început în urmă cu aproape trei ani.
Fotbalgolf (sport în care jucători individuali lovesc o minge de fotbal pentru a o introduce într-o gaură, folosind picioarele), minifotbal, pescuit sportiv, tenis de câmp, mountain bike, tir cu arcul,  echitaţie, plimbări cu barca, hidrobicicleta şi ATV-uri - sunt doar câteva  distracţii de care vă veţi putea bucura în acest parc, începând cu data de 1 mai, când a avut loc inaugurarea. Dacă veţi rămâne peste noapte, veţi putea închiria căsuţe lacuste, corturi inedite sau bungalowuri.

SURPRIZE
Între 1 şi 9 mai primii 500 de vizitatori vor avea acces gratuit la spectcolele de circ şi alte activităţi, precum şi diverse surprize şi premii. "Proiectele de la Natura Parc sunt foarte frumoase, iar investiţia reprezintă o realizare pentru această zonă. Impozitele plătite o dată cu realizarea investiţiei au fost unele destul de serioase iar banii în acest sens vor continua să ajungă la noi. Acest proiect a venit ca aerul proaspăt, aducând beneficii importante pentru comună, inclusiv în ceea ce priveşte infrastructura care se va moderniza în acea zonă a localității", a declarat viceprimarul comunei Chichiş, Silviu Tăraş.
Natura Park îşi propune să atragă aproximativ 50. 000 de turişti pe an. Accesul este foarte simplu: dinspre DN 12 Braşov- Sfântul Gheorghe, la km 16 dinspre Braşov. Cei care vor veni cu trenul se vor opri în halta Chichiş şi vor fi preluaţi de trenuleţul Natura Parc Expres.
 

×
Subiecte în articol: travel news