x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

ONLINE - Carte de bucate cu... cohones

0
Autor: Adriana V. Paduraru 03 Oct 2008 - 00:00
ONLINE - Carte de bucate cu... cohones

După ce a organizat Campionatul Mondial de Gătit Testicule, bucătarul sârb Ljubomir Erovic dă din nou lovitura. El a lansat pe piaţă prima carte de bucate cu reţete pe bază de... cohones.



După ce a organizat Campionatul Mondial de Gătit Testicule, bucătarul sârb Ljubomir Erovic dă din nou lovitura. El a lansat pe piaţă prima carte de bucate cu reţete pe bază de... cohones.

Ljubomir Erovic, Şef bucătar din Serbia, a lansat prima carte de bucate care conţine reţete culinare exclusiv pe bază de... cohones. "Toate testiculele sunt comestibile. În afară de cele umane", spune Ljubomir Erovic. Deocamdată "manualul de gătit cu... ouă" este disponibil online, doritorii putând descărca cele 31 de reţete de pe site-ul editurii Yudu. Pachetul se vinde alături de mai multe videoclipuri în care sunt prezentate modalităţile de pregătire a testiculelor, inclusiv cum se jupoaie şi cum se taie în bucăţi. "Este un pas mic pentru «bucătăria fuduliilor», însă un salt uriaş pentru cărţile de bucate. Formatul multimedia le va oferi gospodinelor şi celor pasionaţi de gastronomie posibilitatea de a urmări la lucru bucătari profesionişti", a declarat Richard Stephenson, CEO al companiei Yudu.

În opinia lui Erovic, cele mai gustoase momiţe sunt, în ordine, cele de taur, de armăsar şi de struţ. "Desigur, nu toată lumea are aceleaşi gusturi ca şi mine. Sunt unii care le preferă pe cele de porc sau de curcan. Important este faptul că ele conţin mult testosteron şi sunt un afrodiziac excelent. Consumate în mod regulat, aceste preparate duc la creşterea libidoului la bărbaţi şi chiar vindecă impotenţa. Iar din acest punct de vedere, cele mai bune sunt testiculele de berbec şi cele de armăsar", a declarat sârbul în vârstă de 45 de ani.

Cartea este disponibilă în limbile engleză şi sârbă, iar preţul de achiziţie este 10 dolari SUA.

Ingrediente
Printre reţetele preferate ale autorului se numără pizza din testicule, testicule bătute, cordon bleu cu testicule de viţel, gulaş cu testicule, testicule de porc cu cartofi, testicule de taur cu sos bechamel sau testicule la grătar cu potroace. De exemplu, pizza italiană cu fudulii sârbeşti conţine caşcaval, ceapă, piper, şuncă şi testicule de taur. "Spălaţi temeinic testiculele timp de 35-45 de minute. Când s-au frăgezit, daţi-le prin maşina de tocat", este începutul unei reţete pentru o plăcintă cu momiţe.

Nu lipsesc nici recomandările din partea bucătarului. De exemplu, un preparat din fudulii de porc merge ca uns un vin alb de casă şi o muzică bună.

Campionatul Mondial de Gătit Testicule, în Serbia
Anual, în Serbia se organizează Campionatul Mondial de Gătit Testicule. Bucătari din Australia, Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Grecia, Ungaria şi Serbia se întrec în a prepara cele mai delicioase reţete care au ca principal ingredient testiculele. În fiecare an, peste 1.000 de vizitatori sunt atraşi de această competiţie unde se pregătesc reţete din testicule de taur, vier, struţ şi chiar cangur. Sârbul a intrat în Cartea Recordurilor după ce la o ediţie a campionatului au fost gătite peste 1.000 de kilograme de fudulii.
Citeşte mai multe despre:   gastronomie,   testicule

 

Ştiri din .ro




Mai multe titluri din categorie

Chef Iosif Ștefănescu face echipă cu chef Sorin Bontea în cea de-a patra confruntare

Chef Iosif Ștefănescu face echipă cu chef Sorin Bontea în cea de-a patra confruntare
Galerie Foto Cuțitele vor scoate scântei în cea de-a patra confruntare a celui mai iubit show culinar, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:00. Având în vedere că Sorin Bontea a adjudecat amuleta care îi...

Frații Ristei despre experiența Asia Express – „Aș mânca și o bucată de lemn”

Frații Ristei despre experiența Asia Express – „Aș mânca și o bucată de lemn”
Galerie Foto Florin Ristei și-a luat fratele mai mare, Dan, și împreună au pornit pe Drumul Comorilor, în Asia Express. Aventurieri din fire, cei doi se bucură din plin de această experiențã, dar recunosc faptul că au și...

România se promovează prin festivaluri de folk

România se promovează prin festivaluri de folk
Galerie Foto Trendul lansat în Vama Veche, prin organizarea festivalurilor de muzică folk și rock, de la începutul anilor 2000, le-a dat idei bune de promovare turistică și altora, iar rezultatele încep să se vadă, în...

Marocul, o destinație mereu însorită

Marocul, o destinație mereu însorită
Galerie Foto Românii încep să guste din ce în ce mai mult vacanțele complexe, iar Marocul este pe lista celor care vor să viziteze cât mai multe destinații, în circuite turistice. Tendința de ultim moment este aceea de a...

Salina Turda, între distracție și tratament

Salina Turda, între distracție și tratament
Salina Turda este una dintre atracțiile turistice de top ale României, atât pentru modul în care a fost amenajată – asemenea unei baze intergalactice – dar și pentru tratamentele balneare care se pot face...

Când găteşti, ţine-ţi copilul aproape!

Când găteşti, ţine-ţi copilul aproape!
Ori de câte ori găteşti, cheamă-ţi copilul în bucătărie şi preparaţi mesele împreună. Cel mic va accepta provocarea, mai ales dacă vei prezenta totul ca pe-o joacă, şi va învăţa o mulţime de lucruri no...

Cristian Denis este câștigătorul celei de-a zecea ediții iUmor

Cristian Denis este câștigătorul celei de-a zecea ediții iUmor
Câştigãtorul celei de-a zecea ediţii iUmor, din cel de-al şaptelea sezon al show-ului i-a cucerit pe juraţi încã din primele momente pe scena show-ului. “Sunt Cristian Deniş şi sunt scamator!”, şi-a...

Paramedicii ISU, juraţi în cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite

Paramedicii ISU, juraţi în cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite
Galerie Foto Cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite, difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1 se anunţã una foarte durã. Se vor face reproşuri, se vor lansa critici usturãtoare, tensiunea va pune stãpânire...

(P) Reducerile continua in campania Cyber Week!

(P) Reducerile continua in campania Cyber Week!
Exista oferte dupa Black Friday? Daca v-ati pus aceasta intrebare raspunsul este simplu! Da, exista, in noua campanie de reduceri Cyber Week iar discounturile ajung pana la 80%. La SomProduct veti gasi o...

Concertele pe care Lara Fabian le avea programate în Craiova şi Bucureşti - amânate

Concertele pe care Lara Fabian le avea programate în Craiova şi Bucureşti - amânate
Concertele pe care Lara Fabian le avea programate în Craiova şi Bucureşti au fost amânate, din cauză că artista este bolnavă. Show-urile erau programate duminică, în Craiova şi luni şi marţi - în...

Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara
Galerie Foto Cea de-a 11-a ediție a actualului sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Grigore Gherman, cu o transformare în Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub, a fost aseară lider de audiență la...

Relaţie magică între Al Pacino şi Robert De Niro

Relaţie magică între Al Pacino şi Robert De Niro
Relaţia între Al Pacino şi Robert De Niro (foto) este „magică”, a declarat emblematicul regizor american Martin Scorsese, cu câteva zile înainte de lansarea filmului „The Irishman”, relatează sâmbătă AF...

Chef Scãrlãtescu, supãrat înainte de cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite: “Sunt nu negru, ci în cea mai întunecatã nuanţã de negru posibilã!”

Chef Scãrlãtescu, supãrat înainte de cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite: “Sunt nu negru, ci în cea mai întunecatã nuanţã de negru posibilã!”
Galerie Foto  “Războiul” dintre chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea continuă luni seara, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Chefi la cuțite”, la Antena 1. Cea de-a treia...

Delia vine la Antitalent: ”Cred că am umor! Sau poate nu a răspuns altcineva la telefon!”

Delia vine la Antitalent:  ”Cred că am umor! Sau poate nu a răspuns altcineva la telefon!”
Galerie Foto Săptămâna aceasta, Antitalent o va aduce în platou pe Delia, una dintre cele mai îndrãgite artiste din România și jurata show-ului iUmor, care i se va alătura lui Dan Bittman într-o ediție cu totul și cu...

Festivalul Mărului, în weekend, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza"

Festivalul Mărului, în weekend, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza"
Cea mai mare plăcintă cu mere din această toamnă, în lungime de peste zece metri, va fi atracţia principală a celei de-a treia ediţii a Festivalului Mărului, care va avea loc în weekend, în Parcul "Alexandru...
Serviciul de email marketing furnizat de