x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Tartă cu brânză, portocale şi migdale

Reţeta zilei: Tartă cu brânză, portocale şi migdale
Ingrediente: 100 g cremă de brânză, 100 g smântână pentru gătit, 250 g fulgi de ovăz, 125 g zahăr pudră, 100 g unt, 2 ouă, 2 portocale, o linguriţă extras de vanilie, fulgi de migdale Mod de...
Reţeta zilei: Frittata cu somon

Reţeta zilei: Frittata cu somon

Ingrediente: 4 ouă, 100 gr somon file (fără piele), 2 linguriţe capere, 2-3 fire mărar, 1 lingură ulei, sare şi piper negru măcinat. Mod de preparare: Într-o tigaie încingeţi uleiul şi daţi focul la...
Turte cu legume, coapte la țest

Turte cu legume, coapte la țest

Turte cu legume - rețetă de sezon. Toamna este bogată în sărbători și târguri, pentru că timpul este prielnic culesului. Din vii se strâng și ultimii ciorchini, iar mustul deja începe a curge în căni. Se...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Piept de pui cu fistic

Reţeta zilei: Piept de pui cu fistic

Ingrediente: 400gr.piept de pui 100gr.fistic 30gr.miere 20gr.unt sare piper coriandru Mod de preparare: Fisticul se decojește, se taie mărunt și se amestecă cu sarea, piperul și...
Reţeta zilei: Cartofi la cuptor cu mirodenii

Reţeta zilei: Cartofi la cuptor cu mirodenii

Ingrediente: 7-8 cartofi albi mari o lingură de boia dulce şi una de boia iute o linguriţă de rozmarin uscat cimbru uscat piper şi sare 3 linguri de ulei de măsline 3-4 căţei de usturoi...
Cum facem cele mai bune murături

Cum facem cele mai bune murături

Castraveţii, varza sau gogonelele puse toamna în saramură sau oţet îşi păstrează neatinse calităţile curative şi, pe lângă faptul că merg grozav cu tot felul de mâncăruri pe timpul iernii, sunt şi o...
Rețeta zilei: Tartă cu nuci

Rețeta zilei: Tartă cu nuci

Ingrediente Pentru blat ● 200 g făină ● 120 g unt ● 70 g zahăr pudră ● 1 ou ● 1 linguriţă praf de copt Pentru bezea ● 5 albuşuri ● 75 g zahăr ● 1 praf de sare ● 100 g nuci...
Adela Diaconu, sedusă de Cerbul de Aur din ciocolată albă 

Adela Diaconu, sedusă de Cerbul de Aur din ciocolată albă 

Cornelia Ghișoi, singura Lady Chef a României a lansat cu ocazia Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur", un nou meniu fabulos special dedicat vedetelor Cerbului de Aur: Preparatul vedeta: Medalion de cerb cu...
Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Ingrediente un pachet foi de napolitană 250 g unt sau margarină 300 g biscuiți simpli fără cremă 250 g nucă măcinată 250 g zahăr tos 5 linguri cacao 250 ml lapte o fiola esență...
Reţeta zilei: Cheescake cu vanilie şi portocale

Reţeta zilei: Cheescake cu vanilie şi portocale

Ingrediente: Blat: 250 g biscuiţi pisaţi, 130 g unt topit Cremă: 300 g brânză cu smântână, 600 g cremă de brânză cu smântână, 200 g smântână pentru frişcă, 200 g zahăr, 20 g gelatină, 150 g suc...
Reţeta zilei: Iepure cu busuioc

Reţeta zilei: Iepure cu busuioc

Ingrediente 4 pulpe de iepure 4 roșii 1 crenguță de busuioc proaspăt 250 ml vin alb sec 1 ceapă 3 căței de usturoi 3 linguri de ulei de măsline Sare și piper Mod de...
Reţeta zilei: Ouă umplute cu ton

Reţeta zilei: Ouă umplute cu ton

Ingrediente: 10 ouă, 1 conservă de ton, 1 fir ceapă verde, 1 castravete murat, 2 linguri muştar, 2 linguri suc de lămâie, 2 fire mărar, 2 fire pătrunjel, 2 linguri maioneză, sare şi piper. Mod de...
Rețeta zilei: Salată  verde cu  pui

Rețeta zilei: Salată  verde cu  pui

Ingrediente: o salată verde, 50 g spanac, 350 g piept de pui, o legătură ridichi, 4 fire ceapă verde, o legătură leurdă Pentru dressing: 150 g iaurt slab, suc de la o jumătate de lămâie, o linguriță...
Mâncărurile din Madagascar, o nouă provocare pentru concurenții din ”Ultimul Trib”

Mâncărurile din Madagascar, o nouă provocare pentru concurenții din ”Ultimul Trib”

Galerie Foto Insula Madagascar i-a surprins pe concurenții din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera în curând, la Antena 1, iar mâncărurile tradiționale au fost motiv de senzații tari sau... frică! Dacă unii...
Reţeta zilei: Tocăniță de ciuperci

Reţeta zilei: Tocăniță de ciuperci

Ingrediente: 1 kg de ciuperci champignon, 2 cepe, 4 căței de usturoi, 4 roșii, 100 ml vin alb, sare, piper, pătrunjel Mod de preparare: Se spală ciupercile, se curăță de pielițe și se taie feliuțe...
Serviciul de email marketing furnizat de