x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Prăjitură cu ananas şi nuci

Reţeta zilei: Prăjitură cu ananas şi nuci
Ingrediente: 8 ouă, 10 linguri făină, 6-8 linguri zahăr, 2 linguri cacao, praf de copt, 200 g compot ananas, 3 linguri sirop ananas, 100 g nuci, 30 g fulgi midgale (opţional), praf de sare, 3 linguri zahăr...
Reţeta zilei: Tocană de pește

Reţeta zilei: Tocană de pește

Ingrediente: 2 linguri ulei, 2 cepe tocate, o lingură boia dulce, o lingura boia iute, 2 lingurițe pastă de roșii, 2 lingurițe sare, 1,5 kg pești diferiți (păstrăv, știucă) spălați și tăiați în...
Saramura lipovenească de peşte din Marea Neagră

Saramura lipovenească de peşte din Marea Neagră

Reţetele tradiţionale de saramură de peşte diferă, de la o zonă la alta, în funcţie de specificul local şi de tipurile de peşte care se folosesc. În satele de pescari de la malul mării, saramura se prepară,...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Negresă

Reţeta zilei: Negresă

Ingrediente:  200g unt 250g zahăr 2 ouă 200g ciocolată topită 100g făină 3 linguri cacao esență vanilie truffle cu cacao Mod dereparare: Untul topit îl amestecăm cu zahărul....
Reţeta zilei: Pui cu sos picant

Reţeta zilei: Pui cu sos picant

Ingrediente: 4 pui mici, 2 ardei capia, două cepe, 3 ardei iuţi, 4 căţei de usturoi, 4 linguri cu muştar cu boabe, o lămâie, 200 g roşii cherry, o legătură de pătrunjel, o lingură cu boabe de piper, sare,...
Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico", atracţie gastronomică la petrecerea de după gala Oscarurilor

Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico", atracţie gastronomică la petrecerea de după gala Oscarurilor

Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico" produsă de Cinco Jotas, îşi va face debutul la Hollywood şi va fi marea atracţie a meniului de la petrecerea organizată după gala premiilor Oscar, cunoscută sub...
Reţeta zilei: Cheesecake spaniol La Viña

Reţeta zilei: Cheesecake spaniol La Viña

Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 7 ouă mici sau 6 mari, 350 gr zahăr brun, 1 păstaie vanilie, 30 gr făină albă. Mod de preparare: Se freacă bine brânza şi...
Pavlova,  prăjitura momentului

Pavlova,  prăjitura momentului

„New entry” pe piaţa produselor de cofetărie din România este prăjitura „Pavlova”. Deşi pare foarte complicată, reţeta este relativ simplă, cu trei straturi: blat de bezea, cremă şi toping de fructe. In...
Reţeta zilei: Ceafă de porc și orez cu legume

Reţeta zilei: Ceafă de porc și orez cu legume

 Ingrediente 400 g ceafă porc 240 g orez bob lung 5 g piper negru 10 g sare 10 ml oțet balsamic 1 morcov 100 g unt 1 vârf rozmarin 3 caței usturoi 100 ml vin alb sec 1 buc ceapă 1...
Reţeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

Reţeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...
Reţeta zilei: Cornulețe cu gem și nucă

Reţeta zilei: Cornulețe cu gem și nucă

Ingrediente 1 pachet unt 1 cutie cremă de brânză (200 g) făină, un praf de sare Ingrediente pentru umplutură gem de prune (sau alt gem dens, nu foarte dulce) nucă tocată Mod de preparare:...
Reţeta zilei: Fursecuri cu ciocolată albă şi cocos

Reţeta zilei: Fursecuri cu ciocolată albă şi cocos

Ingrediente: Un pachet de unt, 3 gălbenușuri, 180 g zahăr pudră, 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu, un praf sare, 5 ml oțet, făină, ciocolată albă, cocos Mod de preparare: Se omogenizează untul și...
Reţeta zilei: Prăjitură Albă ca zăpada

Reţeta zilei: Prăjitură Albă ca zăpada

Ingrediente: Pentru aluat: 3 ouă 7 linguri lapte 7 linguri zahăr 7 linguri ulei 1 linguriţă amoniac stins în putina zeama de lămâie 150g făină coaja de la o lămâie 2 plicuri zahăr vanilat Pentru...
Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Ingrediente 300 g fructe de mare piper negru sare 30 ml ulei de măsline parmezan 100 ml smântână pentru gătit 100 ml vin alb sec usturoi 1 legătură pătrunjel/mărar Rosii...
Reţeta zilei: Escalop de vițel cu ciuperci

Reţeta zilei: Escalop de vițel cu ciuperci

Ingrediente: 500 gr de carne de vită (mânzat) 300 gr de ciuperci 3 căței de usturoi 100 gr de unt 50 ml ulei făină, cimbru, chili, sare 100 ml suc de roșii Mod de preparare Tăiem carnea și o batem c...
Serviciul de email marketing furnizat de