x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Fursecuri cu ciocolată albă şi cocos

Reţeta zilei: Fursecuri cu ciocolată albă şi cocos
Ingrediente: Un pachet de unt, 3 gălbenușuri, 180 g zahăr pudră, 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu, un praf sare, 5 ml oțet, făină, ciocolată albă, cocos Mod de preparare: Se omogenizează untul și...
Reţeta zilei: Prăjitură Albă ca zăpada

Reţeta zilei: Prăjitură Albă ca zăpada

Ingrediente: Pentru aluat: 3 ouă 7 linguri lapte 7 linguri zahăr 7 linguri ulei 1 linguriţă amoniac stins în putina zeama de lămâie 150g făină coaja de la o lămâie 2 plicuri zahăr vanilat Pentru...
Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Ingrediente 300 g fructe de mare piper negru sare 30 ml ulei de măsline parmezan 100 ml smântână pentru gătit 100 ml vin alb sec usturoi 1 legătură pătrunjel/mărar Rosii...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Escalop de vițel cu ciuperci

Reţeta zilei: Escalop de vițel cu ciuperci

Ingrediente: 500 gr de carne de vită (mânzat) 300 gr de ciuperci 3 căței de usturoi 100 gr de unt 50 ml ulei făină, cimbru, chili, sare 100 ml suc de roșii Mod de preparare Tăiem carnea și o batem c...
Reţeta zilei: Pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale

Reţeta zilei: Pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale

Ingrediente: 8 ouă 8 linguri făină 8 linguri zahăr +100 g 8 linguri ulei 1 esență de vanilie 500 g vișine 2 linguri zahăr pudră 2 linguri fulgi de migdale Mod de preparare: Se mixează...
Rețeta zilei : Ruladă din piept de curcan

Rețeta zilei : Ruladă din piept de curcan

Ingrediente: 400 g piept de curcan Pentru umplutură: 4 morcovi mari fierți, 150 g porumb dulce din conservă, 1 cutie ciuperci, 50 g unt, 150 g unt, câteva frunze de salată, ulei pentru...
Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Ingrediente un pachet foi de napolitană 250 g unt sau margarină 300 g biscuiți simpli fără cremă 250 g nucă măcinată 250 g zahăr tos 5 linguri cacao 250 ml lapte o fiola esență...
Reţeta zilei: File de somon în sos cremos de smântână

Reţeta zilei: File de somon în sos cremos de smântână

Ingrediente 1 lingură ulei 4 bucăți file de somon 3 căței de usturoi, pisați 250 g smântână 100 ml fiertură de pui zeama de la 1 lămâie 1 linguriță amidon 1 lingură apă 1 lingură mărar tocat ...
Reţeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Reţeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Ingrediente cannelloni 500 g carne tocată de vită 2 cepe 4 căţei de usturoi 200 g roşii pasate 150 g caşcaval 2 linguri ulei ½ linguriţă busuioc uscat sare piper pătrunjel Pentru sosul...
Reţeta zilei:Yakitori - frigărui japoneze

Reţeta zilei:Yakitori - frigărui japoneze

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 2 cepe verzi sos de soia miere de albine opțional: mirin, sake, cățel de usturoi Mod de preparare Se spală pieptul de pui sub jet de apă rece, se șterge cu...
Rețeta zilei : Cordon Bleu

Rețeta zilei : Cordon Bleu

Ingrediente 50 g șuncă presată, tocată mărunt 2 linguri cremă de brânză dietetică 4 lingurite ulei de măsline 1 lingura verdeaţă tocată fin (pătrunjel, mărar, cimbru) 50 g pesmet 100 g...
Rețeta zilei: Mere coapte cu nucă

Rețeta zilei: Mere coapte cu nucă

Ingrediente 4 mere, 20 - 30 g unt, o lingură de zahăr 2 lingurițe de dulceaţă de vişine sau cireşeși 3 - 4 linguri de fulgi de migdale sau nucă tocată. Mod de preparare: Pentru început, se...
Reţeta Zilei: Yakitori - frigărui japoneze

Reţeta Zilei: Yakitori - frigărui japoneze

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 2 cepe verzi sos de soia miere de albine opțional: mirin, sake, cățel de usturoi Mod de preparare Se spală pieptul de pui sub jet de apă rece, se șterge cu...
Reţeta zilei: Gulaş ardelenesc

Reţeta zilei: Gulaş ardelenesc

INGREDIENTE: 750 g carne de vacă 250 g costiţă de porc afumată 2 linguri de bulion, o ceapă 750 g cartofi, 200 g smântână 200 ml supă de vită 100 ml ulei 30 g unt 2 ouă 100g...
Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

ingrediente -  1 kg fasole verde, 500 g bacon afumat, feliat subțire, sare, piper multicolor, 100 g unt Mod de preparare  Fierbem fasolea verde, în apă clocotită cu sare, doar până începe să...
Serviciul de email marketing furnizat de