x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Reţeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos bechamel
Ingrediente cannelloni 500 g carne tocată de vită 2 cepe 4 căţei de usturoi 200 g roşii pasate 150 g caşcaval 2 linguri ulei ½ linguriţă busuioc uscat sare piper pătrunjel Pentru sosul...
Reţeta zilei:Yakitori - frigărui japoneze

Reţeta zilei:Yakitori - frigărui japoneze

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 2 cepe verzi sos de soia miere de albine opțional: mirin, sake, cățel de usturoi Mod de preparare Se spală pieptul de pui sub jet de apă rece, se șterge cu...
Rețeta zilei : Cordon Bleu

Rețeta zilei : Cordon Bleu

Ingrediente 50 g șuncă presată, tocată mărunt 2 linguri cremă de brânză dietetică 4 lingurite ulei de măsline 1 lingura verdeaţă tocată fin (pătrunjel, mărar, cimbru) 50 g pesmet 100 g...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețeta zilei: Mere coapte cu nucă

Rețeta zilei: Mere coapte cu nucă

Ingrediente 4 mere, 20 - 30 g unt, o lingură de zahăr 2 lingurițe de dulceaţă de vişine sau cireşeși 3 - 4 linguri de fulgi de migdale sau nucă tocată. Mod de preparare: Pentru început, se...
Reţeta Zilei: Yakitori - frigărui japoneze

Reţeta Zilei: Yakitori - frigărui japoneze

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 2 cepe verzi sos de soia miere de albine opțional: mirin, sake, cățel de usturoi Mod de preparare Se spală pieptul de pui sub jet de apă rece, se șterge cu...
Reţeta zilei: Gulaş ardelenesc

Reţeta zilei: Gulaş ardelenesc

INGREDIENTE: 750 g carne de vacă 250 g costiţă de porc afumată 2 linguri de bulion, o ceapă 750 g cartofi, 200 g smântână 200 ml supă de vită 100 ml ulei 30 g unt 2 ouă 100g...
Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

ingrediente -  1 kg fasole verde, 500 g bacon afumat, feliat subțire, sare, piper multicolor, 100 g unt Mod de preparare  Fierbem fasolea verde, în apă clocotită cu sare, doar până începe să...
Reţeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Reţeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Ingrediente: 500 g ciuperci, 320 g orez pentru rizotto, o ceapă, 30 g unt, un litru supă de legume, 5 linguri vin alb, 3 linguri parmezan, 2 căței de usturoi, 4 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare,...
Rețeta zilei: Paella cu fructe de mare

Rețeta zilei: Paella cu fructe de mare

Ingrediente: orez cu boboul rotund, o ceapă, un ardei roşu, un ardei verde, 2 linguri boabe de mazăre, 2 căţei de usturoi, 2-3 linguri de ulei de măsline, 20 creveţi decorticaţi, 4 midii, 10 creveţi...
Rețeta zilei: Macarons (prăjituri din migdale)

Rețeta zilei: Macarons (prăjituri din migdale)

Ingrediente: 500 gr. migdale, 750 gr. zahăr, 3 albușe vanilie sau esență de lămâie. Mod de preparare Se curăță migdalele de coajă punându-le puțin în apă fiartă, apoi, după ce s-au...
Rețeta zilei: Gazpacho

Rețeta zilei: Gazpacho

INGREDIENTE: 450g roșii, 1 cățel de usturoi, 2 fire pătrunjel sau busuioc, 1 lingură paste tomate, ¼ castravete cojit și tocat, 300ml suc de roșii, 2 cepe verzi tocate, 1 ardei gras, 15 ml suc de lămâie, 30 ml ...
Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Ingrediente dulceață de vișine ulei zahăr vanilinat 1/2 pliculet praf de copt 1 ou 2 linguri făină albă 4 linguri griș de grâu 250 g brânză de vaci 1 lamâie 1 portocală zah
Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului

Rătăcesc, încă, prin ținutul Neamțului. Mi-s dragi locurile astea, de care nu m-aș depărta prea lesne (măcar cu gândul să mai fiu acolo, măcar din cămările unde depozitez mărturiile olfactive ale...
Reţetazilei: Salată de Paste Barilla Farfalle cu Prosciutto Crudo

Reţetazilei: Salată de Paste Barilla Farfalle cu Prosciutto Crudo

Ingrediente: 340g paste farfalle Barilla, 200g șuncă, 1 linguriță muștar,3 linguri maioneză, 200g  giardiniera (legume murate în oțet),1/2 lămâie, 3,5 linguri ulei de măsline extra virgin,sare și pipe...
Reţeta zilei: Bezele cu anason

Reţeta zilei: Bezele cu anason

Ingrediente: 200 g zahăr tos 5 albușuri 20 g semințe de anason 1/2 linguriță zeamă de lămâie Mod de preparare: Se mixează albușurile cu zeama de lămâie, după care se adaugă zahărul și...
Serviciul de email marketing furnizat de