x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Piftie de porc (de gătit în Ajunul Bobotezei, de mâncat la Sf. Ion)

Piftie de porc (de gătit în Ajunul Bobotezei, de mâncat la Sf. Ion)
În Ajunul Bobotezei (5 ianuarie), se ține post. De altfel, o vorbă din popor spune că cel care postește în Ajunul Bobotezei va avea parte de noroc. Mai ales aceea care reușesc să țină, după tradiție, post...
Rețeta zilei: Prăjitură cu ananas

Rețeta zilei: Prăjitură cu ananas

Ingrediente: 3 ouă, 100 g zahăr, 200 g făină, un pliculeț de praf de copt, o cutie de compot de ananas (rondele), 50 g unt. Mod de preparare: Înainte de a începe pregătirea prăjiturii, unge forma în...
Rețeta zilei: Cheescake cu vanilie şi portocale

Rețeta zilei: Cheescake cu vanilie şi portocale

Ingrediente: Blat: 250 g biscuiţi pisaţi, 130 g unt topit Cremă: 300 g brânză cu smântână, 600 g cremă de brânză cu smântână, 200 g smântână pentru frişcă, 200 g zahăr, 20 g gelatină, 150 g suc...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețeta zilei: Prăjitura albă ca zăpada

Rețeta zilei: Prăjitura albă ca zăpada

Ingrediente Pentru aluat: 3 ouă 7 linguri lapte 7 linguri zahăr 7 linguri ulei 1 linguriţă amoniac stins în putina zeama de lămâie 150g făină coaja de la o lămâie 2 plicuri zahăr vanilat Pentru...
Rețeta zilei: Tort de biscuiți

Rețeta zilei: Tort de biscuiți

Ingrediente:  un kg biscuiti simpli  500 g ciocolata  2 pachete margarina sau unt 200 g alune decojite sarate  100 g fistic decojit  coaja rasa si sucul de la 3...
Rețetă delicioasă de Crăciun: Chec cu mere si scortisoara glazurat

Rețetă delicioasă de Crăciun: Chec cu mere si scortisoara glazurat

Ingrediente: 280 g faina 100 g fulgi de ovaz 180 g zahar  1/2 lingurita praf de copt  1 lingurita scortisoara  un praf sare  120 ml ulei floarea soarelui  2...
Rețeta zilei: Prajitura “Craciunita”

Rețeta zilei: Prajitura “Craciunita”

Ingrediente: 7 oua  75 g mac  75 g nuca de cocos  200 g zahar  200 ml lapte  50 g faina  un pachet margarina  un plic zahar vanilat  200 g...
Rețetă de Crăciun: Prajitura cu scortisoara si glazura de branza

Rețetă de Crăciun: Prajitura cu scortisoara si glazura de branza

Ingrediente: 450 g faina  1 pliculet praf de copt  1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 80 ml lapte  80 ml ulei  120 g smantana 100 g zahar brun  1 lingura...
Rețetă de Crăciun: Piftie de porc

Rețetă de Crăciun: Piftie de porc

Ingrediente: 1 rasol de porc  urechi de porc  2 picioare de porc  1 telina  ceapa  2-3 morcovi  5 catei usturoi  sare Mod de preparare: Pune carnea de...
Rețete pentru masa de Crăciun: Caltaboș ca-n Apuseni

Rețete pentru masa de Crăciun: Caltaboș ca-n Apuseni

Repovestim copilaria... Tanti Maria Frațilă, din Panade (comuna Sîncel, județul Alba), se-ntoarce cu-o viață de om în urmă, la aromele de coptură, de rom și lemn dulce ale primilor ani. Facea mama dumisale...
Rețetă de Crăciun: Piftie de porc

Rețetă de Crăciun: Piftie de porc

Ingrediente: 1 rasol de porc  urechi de porc  2 picioare de porc  1 telina  ceapa  2-3 morcovi  5 catei usturoi  sare Mod de preparare: Pune carnea de...
Reţeta de Crăciun: Cârnaţi de porc

Reţeta de Crăciun: Cârnaţi de porc

Ingrediente: carne tocată de porc mai grasă, usturoi, 100 ml apă călduţă, sare, piper.   Mod de preparare: Carnea se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat separat. În pasta...
Rețetă de Crăciun: Tobă de casă

Rețetă de Crăciun: Tobă de casă

INGREDIENTE  1 stomac de porc  500 g pulpa porc  1 inima porc  1/2 ficat de porc  o bucata de slanina  o bucata de sorici  2 urechi  3 foi de...
Rețetă de Crăciun: Sarmale in foi de varza

Rețetă de Crăciun: Sarmale in foi de varza

Ingrediente: 1-2 verze murate  1 kg amestec carne tocata  50 g orez  o ceapa mare  4-5 linguri de bulion  sare  piper  cimbru Ingrediente pentru servit...
Rețetă de Crăciun: Lebăr de casă

Rețetă de Crăciun: Lebăr de casă

Ingrediente:   1 ficat de porc  500-700 g carne de porc  o bucata slanina afumata  2 cepe medii  intestine pentru umplut inima sau alte organe (optional)  foi de...
Serviciul de email marketing furnizat de