x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Rețeta zilei: Prajitura “Craciunita”

Rețeta zilei: Prajitura “Craciunita”
Ingrediente: 7 oua  75 g mac  75 g nuca de cocos  200 g zahar  200 ml lapte  50 g faina  un pachet margarina  un plic zahar vanilat  200 g...
Rețetă de Crăciun: Prajitura cu scortisoara si glazura de branza

Rețetă de Crăciun: Prajitura cu scortisoara si glazura de branza

Ingrediente: 450 g faina  1 pliculet praf de copt  1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 80 ml lapte  80 ml ulei  120 g smantana 100 g zahar brun  1 lingura...
Rețetă de Crăciun: Piftie de porc

Rețetă de Crăciun: Piftie de porc

Ingrediente: 1 rasol de porc  urechi de porc  2 picioare de porc  1 telina  ceapa  2-3 morcovi  5 catei usturoi  sare Mod de preparare: Pune carnea de...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețete pentru masa de Crăciun: Caltaboș ca-n Apuseni

Rețete pentru masa de Crăciun: Caltaboș ca-n Apuseni

Repovestim copilaria... Tanti Maria Frațilă, din Panade (comuna Sîncel, județul Alba), se-ntoarce cu-o viață de om în urmă, la aromele de coptură, de rom și lemn dulce ale primilor ani. Facea mama dumisale...
Rețetă de Crăciun: Piftie de porc

Rețetă de Crăciun: Piftie de porc

Ingrediente: 1 rasol de porc  urechi de porc  2 picioare de porc  1 telina  ceapa  2-3 morcovi  5 catei usturoi  sare Mod de preparare: Pune carnea de...
Reţeta de Crăciun: Cârnaţi de porc

Reţeta de Crăciun: Cârnaţi de porc

Ingrediente: carne tocată de porc mai grasă, usturoi, 100 ml apă călduţă, sare, piper.   Mod de preparare: Carnea se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat separat. În pasta...
Rețetă de Crăciun: Tobă de casă

Rețetă de Crăciun: Tobă de casă

INGREDIENTE  1 stomac de porc  500 g pulpa porc  1 inima porc  1/2 ficat de porc  o bucata de slanina  o bucata de sorici  2 urechi  3 foi de...
Rețetă de Crăciun: Sarmale in foi de varza

Rețetă de Crăciun: Sarmale in foi de varza

Ingrediente: 1-2 verze murate  1 kg amestec carne tocata  50 g orez  o ceapa mare  4-5 linguri de bulion  sare  piper  cimbru Ingrediente pentru servit...
Rețetă de Crăciun: Lebăr de casă

Rețetă de Crăciun: Lebăr de casă

Ingrediente:   1 ficat de porc  500-700 g carne de porc  o bucata slanina afumata  2 cepe medii  intestine pentru umplut inima sau alte organe (optional)  foi de...
Rețetă de Crăciun: Cozonac cu mac

Rețetă de Crăciun: Cozonac cu mac

Ingrediente pentru aluat: 500 g faina  125 g unt  3 oua  150 g zahar  un plic zahar vanilinat  50 g drojdie proaspata  un pahar lapte cald  coaja unei...
Rețetă de Crăciun: Piftie

Rețetă de Crăciun: Piftie

Ingrediente 1 rasol de porc  urechi de porc  2 picioare de porc  1 telina  ceapa  2-3 morcovi  5 catei usturoi  sare Mod de preparare: Pune carnea de porc...
Rețeta zilei : Carne de porc cu fasole roșie

Rețeta zilei : Carne de porc cu fasole roșie

Ingrediente 400 g pulpă porc 1 ceapă galbenă 2 cătei usturoi 3 buc ardei iute 800 g fasole mexicană ulei de măsline suc de roșii sare de mare cimbru 400 g pulpă porc Mod de...
Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...
Rețeta zilei: Rață la cuptor cu sos de fructe de pădure

Rețeta zilei: Rață la cuptor cu sos de fructe de pădure

Ingrediente 1  rață 300 g fructe de pădure congelate 300 g ceapă galbenă 250 ml vin de masă roșu demidulce 250 ml vin de masă alb 450 g spanac la pungă 150 g unt 100 g...
Reteta zilei: Păstrăv în sos picant

Reteta zilei: Păstrăv în sos picant

 Ingrediente 4 păstrăvi 2-3 ardei 1 ardei iute 2 cepe 1 fir praz 200 g suc de roşii busuioc verde sare piper 3-4 linguri ulei   Mod de preparare Se curăţă peştii, se spală...
Serviciul de email marketing furnizat de