x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Salată de pește cu mujdei, pentru Sfântul Andrei

Salată de pește cu mujdei, pentru Sfântul Andrei
Cu multă vreme în urmă, ultima zi a lunii noiembrie marca încheierea şi începerea unui an. O parte dintre ritualurile sărbătorii dacice a Anului Nou s-au păstrat până în zilele noastre, găsindu-şi însă un...
Reteta zilei: Somon cu broccoli

Reteta zilei: Somon cu broccoli

Ingrediente sare amaretto , 2 linguri de coriandru tocat , sucul a jumatate de lamaie, 450 grame de flori de broccoli , 2 catei de usturoi zdrobit, 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu, 5 fileuri a cate 150 g de somon,...
Rețeta zilei: Mini tarte cu ciuperci de post

Rețeta zilei: Mini tarte cu ciuperci de post

Ingrediente: ● un aluat foitaj ● 500 g ciuperci proaspete sau conservate ● 3 cepe ● 10 bucăți miez de nucă ● 2 linguri ulei ● sare ● piper Mod de preparare: Ciupercile se curăță,...
PUBLICITATE
  

  

  

Reteta zilei: Rasol de vițel cu sos vânătoresc

Reteta zilei: Rasol de vițel cu sos vânătoresc

 Ingrediente 1 kg. carne vițel 3 morcovi 3 radăcini pătrunjel 1 ţelină mica o ceapă 1 linguriță zahăr 1 lingură făină sare piper 2 foi dafin 3 linguri smântână o jumatate...
Reţeta zilei:Brioșe cu banane

Reţeta zilei:Brioșe cu banane

Ingrediente 100 g nuci 1 vârf de sare 2 buc ouă 125 g unt 150 g zahăr 300 g făina albă 1 linguriță bicarbonat zahăr pudră 3 buc banane Mod de preparare Untul, zahărul și...
Reţeta zilei: Salata greceasca cu paste

Reţeta zilei: Salata greceasca cu paste

Ingrediente: 500 grame penne/ fusilli din faina integrala 1 castravete 2-3 rosii 2 cepe rosii 100 grame masline negre 100 grame masline verzi 100 grame masline Kalamata 1 ardei galben 2...
Rețeta zilei: Chifteluțe cu susan și sos tzatziki cu avocado

Rețeta zilei: Chifteluțe cu susan și sos tzatziki cu avocado

Ingrediente 1 kg carne tocată         100 g semințe de susan Sare de mare boia de ardei dulce 10 g cimbru 2 buc ouă 1 ceapă cartofi  noi 1...
Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure

Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure

INGREDIENTE: Pentru blat: ● 150 g unt ● 300 g făină ● 2 gălbenușuri ● 1 lingură zahăr. Pentru cremă: ● 500 ml lapte ● 5 linguri făină ● 2 gălbe­nușuri ● 75 g zahăr ● 1...
Rețeta zilei: Prăjitură cu măr şi scorţişoară

Rețeta zilei: Prăjitură cu măr şi scorţişoară

Ingrediente 250 g făină 1 măr mare, feliat 230 ml ulei 200 g zahăr brun 100 g zahăr 50 g nuci, mărunțite 2 ouă 1 lingură scorțișoară 1 linguriță esență de vanilie ½ linguriță praf de...
Reţeta zilei: Negresă cu ciocolată şi sos de afine şi scorţişoară

Reţeta zilei: Negresă cu ciocolată şi sos de afine şi scorţişoară

Ingrediente: 150 g ciocolată neagră, 30 g unt, 2 ouă, 50 g zahăr pudră, o linguriţă vanilie, 50 ml frişcă, o lingură făină, cacao, piper roz (cât să presari pe deasupra prăjiturii) pentru sos: 50 g...
Rețeta zilei: Tort cu cremă mascarpone

Rețeta zilei: Tort cu cremă mascarpone

Ingrediente: 30 ml Amaretto 400 g Ciocolata cu lapte 125 g Zahar pudră 400 g Mascarpone 1 buc Blat de tort 1 buc Tableta lapte/amăruie dupa Friscă la tub 1 ceasca Espresso 5 buc Ouă Mod de...
Cea mai scumpă șuncă de porc din lume se produce în Spania. O pulpă se vinde cu 4.100 de euro

Cea mai scumpă șuncă de porc din lume se produce în Spania. O pulpă se vinde cu 4.100 de euro

O mică fermă organică din Sud-Vestul Spaniei produce cea mai scumpă șuncă de porc din lume. Un jambon întreg, adică un picior de porc, costă 4.100 de euro. Aceasta a intrat în Cartea...
Reţeta zilei:Rulouri de vită cu ardei

Reţeta zilei:Rulouri de vită cu ardei

Ingrediente: 700 g carne de vită, 1 linguriță de oregano uscat, sare și piper proaspăt măcinat, 2 linguri ulei de măsline extra-virgin, 2 ardei grași, tăiați felii, parmezan răzuit Mod de preparare: Carnea...
Reteta zilei: Piept de pui in sos cremos de usturoi

Reteta zilei: Piept de pui in sos cremos de usturoi

Ingrediente 4 bucăți piept de pui 50 g miere zeama de la 1 lămâie 2-3 căței de usturoi, pisați 2 lingurițe sos de soia 2-3 linguri ulei pătrunjel tocat, după gust sare piper Mod...
Reţeta zilei: Piept de pui cu fistic

Reţeta zilei: Piept de pui cu fistic

Ingrediente: 400gr.piept de pui 100gr.fistic 30gr.miere 20gr.unt sare piper coriandru Mod de preparare: Fisticul se decojește, se taie mărunt și se amestecă cu sarea, piperul și...
Serviciul de email marketing furnizat de