x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Rețeta zilei: Chifteluţe cu ton 

Rețeta zilei: Chifteluţe cu ton 
Ingrediente : 1 ceapă mică, tăiată fin, 25 g unt, 2 conserve de ton în ulei (scurs bine), 3 fire ceapă verde, mărar şi pătrunjel verde, 1 ou bătut, 50 g pesmet, sare, piper Mod de preparare: Călim...
Rețeta zilei: Midii în sos de roșii și feta

Rețeta zilei: Midii în sos de roșii și feta

Ingrediente 1 kg midii 50 ml vin alb sec 1/2 ceapă 1 ardei iute verde (sau fulgi de chili) 250 ml sos de roșii 80 gr feta de oaie și capră 1 linguriță oregano uscat 3 linguri ulei de măsline...
Rețeta zilei : Plachie de crap

Rețeta zilei : Plachie de crap

Ingrediente 4 cotlete de crap 7 roşii 5 ardei capia 2 căpăţâni usturoi 1 morcov tăiat rondele 1 ardei iute 1 ceapă sare boabe de piper Mod de preparare Dai cotletele de crap cu sare şi le frigi...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Ingrediente 250 g spaghete integrale 2 linguri ulei de masline 150 g ciuperci champignon 500 g rosii cherry 200 ml suc de rosii 4-5 catei de usturoi frunze de...
Rețeta zilei: Ouă umplute

Rețeta zilei: Ouă umplute

Ingrediente - 10 ouă - 4 linguri de maioneză - 150 g pate de pasăre - 1 legătură de ceapă verde - 1 legătură de pătrunjel - un praf de sare - piper Mod de preparare Pregătiţi-vă mas...
Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Ingrediente pentru aluat 250 g făină 150 g unt 250 ml lapte 50 g zahăr 8 ouă un praf sare Ingrediente pentru cremă 250 g zahăr 2 linguri făină 750 ml lapte 6 ouă 2 plicuri...
Rețeta zilei: Pui cu ananas la tigaie

Rețeta zilei: Pui cu ananas la tigaie

Ingrediente 2 bucăți piept de pui 3 cătei de usturoi 1 ceapă 1 ardei gras o ananas 1 ou sare piper Ingrediente pentru sos 2 linguri amidon 2 linguri sos de soia sucul din...
Mici preparați în casă

Mici preparați în casă

1 Mai a devenit și ziua în care românii reușesc să mânânce cantități impresionante de mici. Cei care vor să-și prepare singuri compoziția pentru grătarele-ncinse de Ziua Muncii trebuie să știe că...
Rețeta zilei: Savarine

Rețeta zilei: Savarine

Ingrediente pentru sirop 400 ml apă, 150 g zahăr, o fiolă esență rom Ingrediente pentru decor 500 ml friscă, un borcan gem de căpsune Se amestecă bine ouăle cu zaharul, uleiul și praful de sare....
POVESTEA MITITEILOR. Vezi faimoasa reţetă de mici de la Carul cu Bere

POVESTEA MITITEILOR. Vezi faimoasa reţetă de mici de la Carul cu Bere

În "Bucureştii de altădată", ziaristul Constantin Bacalbaşa susţine că umoristul Nae Orăşanu ar fi cel care a denumit mititeii, la cârciuma Iordache, de pe strada Covaci. Legenda spune că au apărut...
Reţeta zilei: Fursecuri cu ciocolată albă şi cocos

Reţeta zilei: Fursecuri cu ciocolată albă şi cocos

Ingrediente: Un pachet de unt, 3 gălbenușuri, 180 g zahăr pudră, 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu, un praf sare, 5 ml oțet, făină, ciocolată albă, cocos Mod de preparare: Se omogenizează untul și ...
Reţeta zilei: Pui la cuptor cu usturoi şi lămâie

Reţeta zilei: Pui la cuptor cu usturoi şi lămâie

Ingrediente: Un pui întreg de 1,6 kg, 1 kg de cartofi, 2 căpățâni de usturoi, 100 ml vin alb, 100 ml supă de pui/legume,  unt, 2 fire rozmarin, 6 frunze dafin, o lămâie Mod de preparare: Se...
Reţeta zilei: Creveţi cu legume şi caşcaval

Reţeta zilei: Creveţi cu legume şi caşcaval

Ingrediente: 15 creveţi, 1 ceapă mică, 2 ardei semi-iuţi, 1 roşie mică, 12 roşii cherry, 35 gr caşscaval vacă, 2-3 fire pătrunjel, 2 linguri ulei măsline, ¼ linguriţă boia dulce, sare şi piper...
Reţeta zilei: Prăjitură trufă

Reţeta zilei: Prăjitură trufă

Ingrediente: 125 g unt topit, 200 g biscuiţi sfărâmaţi, 300 ml smântână de gătit, 30 g zahăr pudră, 200 g ciocolată neagră topită, esenţă de vanilie, pudră de cacao (pentru decor) Mod de...
Urzici sleite (rețetă de leac, pentru Sfântul Gheorghe)

Urzici sleite (rețetă de leac, pentru Sfântul Gheorghe)

Sărbătoarea Sfântului Gheorghe marchează trecerea către vară, căci în tradiția populară el este “stăpânul verii”. Numai în această zi oamenii plantau în fața casei un copăcel. Dacă se prindea, era...
Serviciul de email marketing furnizat de