x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Rețeta zilei: Chec cu ciocolată

Rețeta zilei: Chec cu ciocolată
Ingrediente 6 ouă 100 g zahăr 2 linguri esență de rom 6 linguri ulei 10 linguri făină 3 linguri cacao 100 g fulgi de ciocolată 1 praf de copt Mod de preparare Separi albușurile de gălbe­nușuri...
Reţeta zilei: Tochitură cu mămăligă și brânză de capră

Reţeta zilei: Tochitură cu mămăligă și brânză de capră

Ingrediente: 400 g carne de porc proaspătă, 2 cârnați semiafumați, 1 pahar de vin alb demisec 2 cepe, 1 ardei, 2 linguri roșii tocate în bulion, boia iute, cimbru proaspăt, foi de dafin, sare, piper apă...
Reţeta zilei: Yorkshire Pudding

Reţeta zilei: Yorkshire Pudding

INGREDIENTE (reţetă potrivită pentru 12 porţii): ulei de floarea soarelui, 2 ouă mari, 100 de grame făină, 100 de ml lapte, un praf de sare şi de piper. PREPARARE: Pentru ca reţeta lui Jamie Oliver să ne...
PUBLICITATE
  

  

  

Ceaiul cu unt tibetan, indicații terapeutice și rețeta

Ceaiul cu unt tibetan, indicații terapeutice și rețeta

Ceaiul cu unt este băutura națională în Tibet și are tendința să deruteze la prima degustare. Ca să-l apreciezi, trebuie să te gândești că e ca și cum ai bea o supă caldă. Caracteristice pentru ceaiul...
Reţeta zilei: Frigărui de pui turceşti

Reţeta zilei: Frigărui de pui turceşti

Ingrediente: 700 gr pulpe de pui dezosate, fără piele, un cub de unt. Pentru marinată: o lingură pastă de roşii, o lingură pastă de ardei, un fir de cimbru, o linguriţă de condiment turcesc, 1/2 lingură...
Reţeta zilei: Muşchi de viţel cu sos picant

Reţeta zilei: Muşchi de viţel cu sos picant

Ingrediente 600 g muşchi de viţel condimente pentru grătar 1 crenguţă cimbru 1 creanguţă rozmarin 3 linguri ulei de măsline 1 chiflă 100 ml lapte 2 ardei graşi roşii 3 roşii 3 căţei usturoi 2...
Rețeta zilei: Somon cu broccoli

Rețeta zilei: Somon cu broccoli

Ingrediente sare amareto 2 linguri corisndru tăiat o lămâie 450 g brocoli 2 căței de usturoi ardei rosu 5 fileuri somon 100ml apă Metoda de preparare Amesteca 100 ml apa, sosul,...
Marele secret al celei mai bune salate de vinete

Marele secret al celei mai bune salate de vinete

Galerie Foto Marele secret, care de fapt este o descoperire întâmplătoare, l-am aflat când eram într-o mică vacanță la țară. Prietenii la care am stat câteva zile aveau o mică grădină în care își creșteau...
Reţeta zilei: Plăcinţele cu şuncă, brânză şi spanac

Reţeta zilei: Plăcinţele cu şuncă, brânză şi spanac

Ingrediente 1 foaie de aluat foitaj, decongelat 6 felii de şuncă presată 190 g brânză ricotta 50 g brânză mozzarella 2 linguri lapte 1 praf de nucşoară sare, după gust piper, după gust 1 lingură...
Plăcinta pe piatră (rețetă din Țara Moților)

Plăcinta pe piatră (rețetă din Țara Moților)

Mult îmi mai place să vântur țara, în căutare de suflete bune și de rețete gustoase! Și tare mă încântă, când ajung în țara Moților, să muşc zdravăn din plăcinta gătită pe lespede, povestind de...
Reţeta zilei: Ruladă din piept de curcan

Reţeta zilei: Ruladă din piept de curcan

Ingrediente: 400 g piept de curcan Pentru umplutură: 4 morcovi mari fierți, 150 g porumb dulce din conservă, 1 cutie ciuperci, 50 g unt, 150 g unt, câteva frunze de salată, ulei pentru...
Cum salvăm legumele moi din frigider

Cum salvăm legumele moi din frigider

Toată lumea a trecut prin neplăcerea de a descoperi că legumele s-au înmuiat în frigider pentru că au uitat de ele. Înainte de a te îndrepta spre coşul de gunoi, gândeşte-te că poţi salva o parte din ele. Ia...
Reţeta zilei: Crochete cu spanac

Reţeta zilei: Crochete cu spanac

Ingrediente 200 g spanac 650 ml lapte vegetal 120 ml supă de legume 3 linguri ulei ½ ceapă tocată 2 căței de usturoi, pisați 75 g făină ½ linguriță sare 140 g pesmet piper ulei Mod de prepara...
Supa de măcriș cu afumătură (rețetă ardelenească)

Supa de măcriș cu afumătură (rețetă ardelenească)

Într-o gospodărie din Florești, lângă Cluj, am mâncat într-o vară o supă de măcriș cu carne afumată. Ce bucătar român s-ar încumeta să o ridice pe culmile gloriei? Amestecul straniu de gusturi,...
Reţeta zilei: Pui Shanghai

Reţeta zilei: Pui Shanghai

Ingrediente 100 g amidon de porumb 1 cească semințe de susan 4 lingurițe făină 2 lingurițe muștar simplu 6 lingurițe sos de soia 3 ouă 1 piept mare de pui ulei sare și piper M...
Serviciul de email marketing furnizat de