x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Rețeta zilei: Prajitură cu ciocolată și alune

Rețeta zilei: Prajitură cu ciocolată și alune
Ingrediente: 300 ml friscă lichidă 3 buc zahăr vanilinat 280 g zahăr 1 vârf sare 300 g unt 6 buc ouă 350 g alune padure 125 g tableta ciocolată lapte/amăruie 1 portocală Mod de...
Street Food Festival Cluj-Napoca, cel mai mare din Europa ca număr de vizitatori

Street Food Festival Cluj-Napoca, cel mai mare din Europa ca număr de vizitatori

Peste 170 000 de persoane au participat la Street FOOD Festival care a avut loc weekend-ul acesta, 9-12 mai, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Mâncarea gustoasă, gătită pe moment chiar în fața oamenilor,...
Rețeta zilei: Cartofi franţuzeşti la cuptor

Rețeta zilei: Cartofi franţuzeşti la cuptor

Ingrediente 1 kg cartofi noi 400 ml lapte 3 ouă 250 g brânză de oaie rasă unt 250 g smântână 3 căţei de usturoi Nucşoară sare piper Mod de preparare Speli cartofii, îi...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețeta zilei: Gogoși la cuptor

Rețeta zilei: Gogoși la cuptor

Ingrediente 250 ml de lapte 70 grame de zahăr 1 ou 450 grame de făină 100 grame de unt moale 2 lingurițe de drojdie granule coajă de lămâie esență de vanilie sare. Mod de...
Chef Scărlătescu organizează cea de-a patra ediție a Festivalului Scoicilor

Chef Scărlătescu organizează cea de-a patra ediție a Festivalului Scoicilor

Festivalul Scoicilor își redeschide porțile anul acesta, la Constanța, în Piața Ovidiu, cu cea de-a IV-a ediție a evenimentului, organizat de Cătălin Scărlătescu. Între 16 și 19 mai, gurmanzii sunt...
Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Ingrediente 350 g ciuperci, feliate 200 g piept de pui, bucățele 3 căței de usturoi, pisați 2 linguri ulei 80 ml vin alb 3-4 linguri cremă de brânză 2 linguri lapte 1 lingură zeamă de lămâie 1-2...
Rețeta zilei: Chifteluţe cu ton 

Rețeta zilei: Chifteluţe cu ton 

Ingrediente : 1 ceapă mică, tăiată fin, 25 g unt, 2 conserve de ton în ulei (scurs bine), 3 fire ceapă verde, mărar şi pătrunjel verde, 1 ou bătut, 50 g pesmet, sare, piper Mod de preparare: Călim...
Rețeta zilei: Midii în sos de roșii și feta

Rețeta zilei: Midii în sos de roșii și feta

Ingrediente 1 kg midii 50 ml vin alb sec 1/2 ceapă 1 ardei iute verde (sau fulgi de chili) 250 ml sos de roșii 80 gr feta de oaie și capră 1 linguriță oregano uscat 3 linguri ulei de măsline...
Rețeta zilei : Plachie de crap

Rețeta zilei : Plachie de crap

Ingrediente 4 cotlete de crap 7 roşii 5 ardei capia 2 căpăţâni usturoi 1 morcov tăiat rondele 1 ardei iute 1 ceapă sare boabe de piper Mod de preparare Dai cotletele de crap cu sare şi le frigi...
Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Ingrediente 250 g spaghete integrale 2 linguri ulei de masline 150 g ciuperci champignon 500 g rosii cherry 200 ml suc de rosii 4-5 catei de usturoi frunze de...
Rețeta zilei: Ouă umplute

Rețeta zilei: Ouă umplute

Ingrediente - 10 ouă - 4 linguri de maioneză - 150 g pate de pasăre - 1 legătură de ceapă verde - 1 legătură de pătrunjel - un praf de sare - piper Mod de preparare Pregătiţi-vă mas...
Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Ingrediente pentru aluat 250 g făină 150 g unt 250 ml lapte 50 g zahăr 8 ouă un praf sare Ingrediente pentru cremă 250 g zahăr 2 linguri făină 750 ml lapte 6 ouă 2 plicuri...
Rețeta zilei: Pui cu ananas la tigaie

Rețeta zilei: Pui cu ananas la tigaie

Ingrediente 2 bucăți piept de pui 3 cătei de usturoi 1 ceapă 1 ardei gras o ananas 1 ou sare piper Ingrediente pentru sos 2 linguri amidon 2 linguri sos de soia sucul din...
Mici preparați în casă

Mici preparați în casă

1 Mai a devenit și ziua în care românii reușesc să mânânce cantități impresionante de mici. Cei care vor să-și prepare singuri compoziția pentru grătarele-ncinse de Ziua Muncii trebuie să știe că...
Rețeta zilei: Savarine

Rețeta zilei: Savarine

Ingrediente pentru sirop 400 ml apă, 150 g zahăr, o fiolă esență rom Ingrediente pentru decor 500 ml friscă, un borcan gem de căpsune Se amestecă bine ouăle cu zaharul, uleiul și praful de sare....
Serviciul de email marketing furnizat de