x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras
INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...
Zară moață (rețete românești pe gustul tău)

Zară moață (rețete românești pe gustul tău)

Vrei să îți completezi caietul de retete romanesti? Rămânem în universul culinar al românilor - și-al lui Radu Anton Roman - pentru o... zară moață, fel de bucate care încă o dată probează că în...
Rețeta zilei: Friptură de vită la tigaie cu sos italian

Rețeta zilei: Friptură de vită la tigaie cu sos italian

Ingrediente 4 fripturi vită 2 linguri ulei măsline 1 ceapă 2 căței usturoi 400g roșii tăiate 100ml vin alb 300g paste capere măsline busuioac sare, piper Preparare Se...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Iingrediente  1 kg fasole verde, 500 g bacon afumat, feliat subțire, sare, piper multicolor, 100 g unt Mod de preparare  Fierbem fasolea verde, în apă clocotită cu sare, doar până începe să se...
Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Ingrediente pentru aluat 250 g făină 150 g unt 250 ml lapte 50 g zahăr 8 ouă un praf sare Ingrediente pentru cremă 250 g zahăr 2 linguri făină 750 ml lapte 6 ouă 2 plicuri...
Reţeta zilei: Salată de vinete cu iaurt

Reţeta zilei: Salată de vinete cu iaurt

Ingrediente: 2 vinete mari, 250 gr iaurt grecesc, 1-2 lingurițe maioneză cu usturoi, 3 linguri suc de lămâie, 1 linguriță sare afumată, 2 linguri ulei. Mod de preparare: Vinetele se taie în două pe lung și...
Reţeta zilei:Tartă cu ton

Reţeta zilei:Tartă cu ton

Ingrediente: 3 conserve ton în ulei de 170 gr, praz, ardei, 150 gr caşcaval răzuit, 2 ouă, măsline, 2-3 linguri smântână, 1 lingură pesmet, 1 lingură muştar, 250 gr foietaj. Mod de preparare: Ungem...
Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Ingrediente dulceață de vișine ulei zahăr vanilinat 1/2 pliculet praf de copt 1 ou 2 linguri făină albă 4 linguri griș de grâu 250 g brânză de vaci 1 lamâie 1 portocală zah
Borș de pește, pentru Buna Vestire - rețeta din Chilia Veche

Borș de pește, pentru Buna Vestire - rețeta din Chilia Veche

Rețetarele sunt “organisme vii” și sunt supuse diferențelor de la o zonă la alta, de la o gospodină la alta. Nu există o rețetă bătută în cuie (cu mici excepții, și nu ne referim la rețetarele pentru re...
Tu știi care e timpul corect pentru fierberea unui ou moale? Află secretul

Tu știi care e timpul corect pentru fierberea unui ou moale? Află secretul

Dacă îţi plac ouăle trebuie să ştii cum şi cât trebuie fierte pentru a obţine oul perfect pentru tine: moale, tare sau mediu. Se întâmplă adesea ca gălbenuşul oului fiert să nu fie galbenul la care te-ai...
O rețetă delicioasă pentru prima dezlegare la pește din postul mare

O rețetă delicioasă pentru prima dezlegare la pește din postul mare

Galerie Foto Postul Paștelui are durata de 40 de zile și este cel mai aspru de peste an, având doar două dezlegări la peşte. Vă propunem o rețetă delicioasă de somon cu sparanghel, gustoasă și foarte sănătoasă,...
Păstrăvi mănăstirești, pentru Buna Vestire

Păstrăvi mănăstirești, pentru Buna Vestire

La Buna Vestire (25 martie) incepe pamantul a prinde culoare verde, ieşind iarba şi toate celelalte plante. De asemenea, incep a zbura de colo-colo insecte, in zare se vad primele randunele, iar cucul işi spune...
Reţeta zilei: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia

Reţeta zilei: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia

Ingrediente: 2 bucăţi de piept de curcan, 4 cepe roşii tăiate fin, 250 g varză de Bruxelles tocată, un căţel de usturoi tăiat, 1/2 linguriţă de boia afumată, 2 linguri de ulei de susan, zeama de la o lăm
Reţeta zilei: Mâncare de post cu cartofi și ciuperci

Reţeta zilei: Mâncare de post cu cartofi și ciuperci

Ingrediente: 1 kg cartofi, o conservă de ciuperci, 200 g salam vegeta, o ceapă de mărime medie, un morcov mic, pătrunjel, 2 linguri ulei, sare, piper Mod de preparare: Se scurge bine de apă conserva de...
Reţeta zilei: Ciocolată de casă cu rodie

Reţeta zilei: Ciocolată de casă cu rodie

Ingrediente: 80 g cacao, 160 g sirop de arţar, 70 g ulei de cocos, două rodii, o linguriţă de sare de mare Mod de preparare: Adaugă cacaua, siropul de arţar şi uleiul de cocos într-un bol înalt şi...
Serviciul de email marketing furnizat de