x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Brioșe cu banane

Reţeta zilei: Brioșe cu banane
Ingrediente 100 g nuci 1 vârf de sare 2 buc ouă 125 g unt 150 g zahăr 300 g făina albă 1 linguriță bicarbonat zahăr pudră 3 buc banane Mod de preparare Untul, zahărul și...
Reţeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos béchamel

Reţeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos béchamel

Ingrediente cannelloni 500 g carne tocată de vită 2 cepe 4 căţei de usturoi 200 g roşii pasate 150 g caşcaval 2 linguri ulei ½ linguriţă busuioc uscat sare piper pătrunjel Pentru sosul...
Cum se gătesc pastele perfecte, potrivit specialiştilor

Cum se gătesc pastele perfecte, potrivit specialiştilor

Nu se compară nimic cu nişte paste bine pregătite, iar modul în care acestea se prepară a fost de mai multe ori în centrul dezbaterilor, după cum notează Daily Mail. Giovanni Rana, specialist al bucătăriei...
PUBLICITATE
  

  

  

Rețeta zilei: Tort de biscuiți

Rețeta zilei: Tort de biscuiți

Ingrediente:  un kg biscuiti simpli  500 g ciocolata  2 pachete margarina sau unt 200 g alune decojite sarate  100 g fistic decojit  coaja rasa si sucul de la 3...
Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Ingrediente un pachet foi de napolitană 250 g unt sau margarină 300 g biscuiți simpli fără cremă 250 g nucă măcinată 250 g zahăr tos 5 linguri cacao 250 ml lapte o fiola esență...
Rețeta zilei: Ciocănele aromate cu rozmarin

Rețeta zilei: Ciocănele aromate cu rozmarin

Ingrediente: 8 ciocănele, 2 gogoşari, 2 roşii, 1 ceapă roşie, 1 linguriță zahăr, ulei pentru prăjit, 2 căţei usturoi, 1 lingură pesmet, sare, piper, boia dulce şi iute, rozmarin, cimbru Mod de...
Reţeta zilei: Mini Pavlova cu sos de caramel şi ciocolată

Reţeta zilei: Mini Pavlova cu sos de caramel şi ciocolată

Ingrediente: 200 g albușuri, 600 g zahăr, o lingură făină albă de porumb, o linguriță de oțet alb, 100 g ciocolată topită, 250 g frișcă, 90 g unt, 5 g sare de...
Reţeta zilei: Frittata cu somon

Reţeta zilei: Frittata cu somon

Ingrediente: 4 ouă, 100 gr somon file (fără piele), 2 linguriţe capere, 2-3 fire mărar, 1 lingură ulei, sare şi piper negru măcinat. Mod de preparare: Într-o tigaie încingeţi uleiul şi daţi focul...
Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Ingrediente piper negru sare 30 ml ulei de măsline parmezan 100 ml smântână pentru gătit 100 ml vin alb sec usturoi 300 g fructe de mare 1 legătură pătrunjel/mărar Rosii...
Reţeta zilei: Ardei copţi în stil mexican

Reţeta zilei: Ardei copţi în stil mexican

Ingrediente: 5 ardei coloraţi, 2 cartofi, 1 ceapă mare, 140 gr porumb fiert din conservă, ½ ardei iute, 3 linguri smântână, sare, piper, chili, 3 linguri ulei. Mod de preparare: Ardeii se aşază în tavă...
Rețeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Rețeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Ingrediente: 500 g ciuperci, 320 g orez pentru rizotto, o ceapă, 30 g unt, un litru supă de legume, 5 linguri vin alb, 3 linguri parmezan, 2 căței de usturoi, 4 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare,...
Reţeta zilei: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

Reţeta zilei: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

Ingrediente: 2 vinete, 2-3 linguri ulei de măsline, 1 kg roşii cherry, 1-2 căpăţâni de usturoi, pătrunjel, boia afumată, sare, ardei iute, piper, parmezan Mod de preparare: Feliază vânăta pe lung,...
Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

Ingrediente: 1kg somon, 90g pate de măsline cu capere și anșoa,150g unt, 60 ml vin, 150g orez, 50g ceapă Mod de preparare Somonul se pune la cuptorul încins la 170 de grade timp de 20 de minute. Într-o...
Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

Galerie Foto Bucătăria este deseori numită ”inima casei”, fiind locul unde ne începem ziua cu un mic dejun și o cafea savuroasă, dar și zona unde seara ne reunim pentru cină și povestit întâmplări de peste zi. Pentru...
Reţeta zilei: Salată cretană

Reţeta zilei: Salată cretană

Ingrediente: 1 roşie mare, 1 castravete, ½ ceapă roşie, 1/4 legătură pătrunjel, 2-3 frunze busuioc, 1 lingură cu vârf măsline (în ulei), 1 linguriţă cu vârf capere (în sare), 4 felii feta, oregano uscat,...
Serviciul de email marketing furnizat de