x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Salata greceasca cu paste

Reţeta zilei: Salata greceasca cu paste
Ingrediente: 500 grame penne/ fusilli din faina integrala 1 castravete 2-3 rosii 2 cepe rosii 100 grame masline negre 100 grame masline verzi 100 grame masline Kalamata 1 ardei (eu am folosit...
Reţeta zilei: Costițe de porc la grătar

Reţeta zilei: Costițe de porc la grătar

Ingrediente 1 kg coaste de porc 1 linguriţă sare grunjoasă ½ linguriţă piper măcinat grosier 1 linguriţă coriandru măcinat 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă rozmarin 1 linguriţă chimion măcinat 3 ...
Reţeta zilei: Macrou cu lămâie

Reţeta zilei: Macrou cu lămâie

Ingrediente: 8 bucati macrou 4 lamai 6 catei usturoi 40 gr patrunjel 100 ml ulei de masline ulei de floarea soarelui ( pentru prajit) sare Mod de preparare: Incepem prin a curata pestele. T...
PUBLICITATE
  

  

  

Iepure cu sos de sardele (rețetă de la 1847)

Iepure cu sos de sardele (rețetă de la 1847)

 Nu stim ce varsta avea, de-o fi fost maritata ori de-o fi avut copii. Era insa atat de atasata de "iubitele-i eleve", incat in anul 1847 termina de scris pentru ele o prima culegere de retete, care a trecut apoi di...
Reţeta zilei: Cartofi țărănești la tigaie

Reţeta zilei: Cartofi țărănești la tigaie

Ingrediente: 6 cartofi roz medii 200 grame de kaiser 4 cepe verzi 1 ardei gras verde 1 ardei gras roșu 1 legătură de pătrunjel ulei de floarea soarelui sare piper Mod de...
Reţeta zilei: Negresă cu ciocolată şi sos de afine şi scorţişoară

Reţeta zilei: Negresă cu ciocolată şi sos de afine şi scorţişoară

Ingrediente: 150 g ciocolată neagră, 30 g unt, 2 ouă, 50 g zahăr pudră, o linguriţă vanilie, 50 ml frişcă, o lingură făină, cacao, piper roz (cât să presari pe deasupra prăjiturii) pentru sos: 50 g...
Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Ingrediente un pachet foi de napolitană 250 g unt sau margarină 300 g biscuiți simpli fără cremă 250 g nucă măcinată 250 g zahăr tos 5 linguri cacao 250 ml lapte o fiola esență...
Salata de icre de crap a lui Antim Ivireanul

Salata de icre de crap a lui Antim Ivireanul

Salata de icre de crap ar putea fi... o banalitate. Asta daca nu deschidem cartea cea veche a retetelor, pe care o tine sub cheie de aur dumneaei, Kera Calita, ca pe un odor de pret ce se gaseste. Dar inainte de a da...
Reţeta zilei: Midii în stil marinăresc

Reţeta zilei: Midii în stil marinăresc

Ingrediente: 1 kg midii proaspete, 2 linguri unt, 1 praz mic, 1 esolată, 4 căţei usturoi, 1 foaie dafin, 230 ml vin alb, 2 linguri creme fraiche, 1 lingură suc lămâie, 1 linguriţă coajă de lămâie, 3...
Reţeta zilei: Piept de pui cu legume la cuptor

Reţeta zilei: Piept de pui cu legume la cuptor

Ingrediente: 400 gr de piept de pui 1 ceapa mare 1 ardei kapia rosu 400 gr de ciuperci conserva 200 gr de smantana 100 gr cascaval 1 lingura de faina 100 gr de unt 2...
Reţeta zilei: Inghetata de avocado,menta si lime

Reţeta zilei: Inghetata de avocado,menta si lime

Ingrediente 1 avocado 1 lime 1 legatura menta 1 lingura miere 150 g smantana 200g migdale Mod de preparare Avocado se curata si se stropeste cu zeama de la jumatate de lime....
Reţeta zilei: Frigarui de somon cu sos Tzatziki si tapenade

Reţeta zilei: Frigarui de somon cu sos Tzatziki si tapenade

Ingrediente: Pentru sosul Tzatziki: 2 linguri iaurt grecesc 1/2 castravete 2 catei de usturoi 1/2 lingura otet din vin alb 1 lingurita oregano uscat sucul de la 1/2 lamaie sare 1 lingura ulei...
Reţeta zilei:Păstrăv la cuptor cu piure de mazăre

Reţeta zilei:Păstrăv la cuptor cu piure de mazăre

Ingrediente 2 păstrăvi 1 lămâie, tăiată rondele mărar proaspăt 1 lingură cu ulei de măsline extravirgin sare piper foaie de copt 500 grame de mazăre congelată mentă 1 cățel de...
Cătălin Scărlătescu deschide porțile  Festivalului Gustului Românesc din Capitală

Cătălin Scărlătescu deschide porțile Festivalului Gustului Românesc din Capitală

Savoarea incontestabilă a bucatelor tradiționale românești este dusă mai departe de chef Cătălin Scărlătescu prin Festivalul Gustului Românesc, eveniment culinar ce îi poartă semnătura. Weekend-ul acesta,...
Reţeta zilei: Paste cu pesto de busuioc si spanac

Reţeta zilei: Paste cu pesto de busuioc si spanac

Ingrediente Ingrediente 100 g paste (de orice fel) 1 lingura ulei de masline 3 linguri pesto de busuioc si spanac 5 rosii cherry Ingrediente Pesto: 1 mana frunze busuioc proaspat 1 mana spanac...
Serviciul de email marketing furnizat de