x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Mini Pavlova cu sos de caramel şi ciocolată

Reţeta zilei: Mini Pavlova cu sos de caramel şi ciocolată
Ingrediente: 200 g albușuri, 600 g zahăr, o lingură făină albă de porumb, o linguriță de oțet alb, 100 g ciocolată topită, 250 g frișcă, 90 g unt, 5 g sare de...
Reţeta zilei: Frittata cu somon

Reţeta zilei: Frittata cu somon

Ingrediente: 4 ouă, 100 gr somon file (fără piele), 2 linguriţe capere, 2-3 fire mărar, 1 lingură ulei, sare şi piper negru măcinat. Mod de preparare: Într-o tigaie încingeţi uleiul şi daţi focul...
Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Ingrediente piper negru sare 30 ml ulei de măsline parmezan 100 ml smântână pentru gătit 100 ml vin alb sec usturoi 300 g fructe de mare 1 legătură pătrunjel/mărar Rosii...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Ardei copţi în stil mexican

Reţeta zilei: Ardei copţi în stil mexican

Ingrediente: 5 ardei coloraţi, 2 cartofi, 1 ceapă mare, 140 gr porumb fiert din conservă, ½ ardei iute, 3 linguri smântână, sare, piper, chili, 3 linguri ulei. Mod de preparare: Ardeii se aşază în tavă...
Rețeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Rețeta zilei: Rizotto cu ciuperci

Ingrediente: 500 g ciuperci, 320 g orez pentru rizotto, o ceapă, 30 g unt, un litru supă de legume, 5 linguri vin alb, 3 linguri parmezan, 2 căței de usturoi, 4 fire pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare,...
Reţeta zilei: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

Reţeta zilei: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

Ingrediente: 2 vinete, 2-3 linguri ulei de măsline, 1 kg roşii cherry, 1-2 căpăţâni de usturoi, pătrunjel, boia afumată, sare, ardei iute, piper, parmezan Mod de preparare: Feliază vânăta pe lung,...
Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

Ingrediente: 1kg somon, 90g pate de măsline cu capere și anșoa,150g unt, 60 ml vin, 150g orez, 50g ceapă Mod de preparare Somonul se pune la cuptorul încins la 170 de grade timp de 20 de minute. Într-o...
Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

Galerie Foto Bucătăria este deseori numită ”inima casei”, fiind locul unde ne începem ziua cu un mic dejun și o cafea savuroasă, dar și zona unde seara ne reunim pentru cină și povestit întâmplări de peste zi. Pentru...
Reţeta zilei: Salată cretană

Reţeta zilei: Salată cretană

Ingrediente: 1 roşie mare, 1 castravete, ½ ceapă roşie, 1/4 legătură pătrunjel, 2-3 frunze busuioc, 1 lingură cu vârf măsline (în ulei), 1 linguriţă cu vârf capere (în sare), 4 felii feta, oregano uscat,...
Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...
Rețeta zilei: Friptură de vită la tigaie cu sos italian

Rețeta zilei: Friptură de vită la tigaie cu sos italian

Ingrediente 4 fripturi vită 2 linguri ulei măsline 1 ceapă 2 căței usturoi 400g roșii tăiate 100ml vin alb 300g paste capere măsline busuioac sare, piper Preparare Se...
Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Iingrediente  1 kg fasole verde, 500 g bacon afumat, feliat subțire, sare, piper multicolor, 100 g unt Mod de preparare  Fierbem fasolea verde, în apă clocotită cu sare, doar până începe să se...
Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Ingrediente pentru aluat 250 g făină 150 g unt 250 ml lapte 50 g zahăr 8 ouă un praf sare Ingrediente pentru cremă 250 g zahăr 2 linguri făină 750 ml lapte 6 ouă 2 plicuri...
Reţeta zilei: Salată de vinete cu iaurt

Reţeta zilei: Salată de vinete cu iaurt

Ingrediente: 2 vinete mari, 250 gr iaurt grecesc, 1-2 lingurițe maioneză cu usturoi, 3 linguri suc de lămâie, 1 linguriță sare afumată, 2 linguri ulei. Mod de preparare: Vinetele se taie în două pe lung și...
Reţeta zilei:Tartă cu ton

Reţeta zilei:Tartă cu ton

Ingrediente: 3 conserve ton în ulei de 170 gr, praz, ardei, 150 gr caşcaval răzuit, 2 ouă, măsline, 2-3 linguri smântână, 1 lingură pesmet, 1 lingură muştar, 250 gr foietaj. Mod de preparare: Ungem...
Serviciul de email marketing furnizat de