x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Specialitatea zilei - File de vitel cu salata rucola

Reteta este oferita de Mario del Ticco de la Restaurantul Capricciosa Ingrediente: 100 grame muschi de vaca, 20-30 grame parmezan, salata rucola Timp de preparare: 8 minute Grad de dificultate: scazut Mod de ...

Concluzia vechii generatii: dezinteres!

GASTRONOMIE Daca vrei sa gasesti un bucatar tanar, al generatiei de azi, care sa fie si iscusit, iti trebuie multa rabdare, pentru ca te afli in cautarea unei specii pe cale de disparitie. SIMONA...

Vinurile vecinilor

Intr-o enciclopedie de circulatie mondiala apare o harta a regiunilor viticole "ale Dunarii si Marii Negre". CATALIN PADURARU - Vinexpert Dupa coloritul acesteia ca reprezentare a suprafetelor cultivate cu...
PUBLICITATE
  

  

  

Specialitatea zilei - Salata de paste

Reteta este oferita de Mario del Ticco de la Restaurantul Capricciosa Ingrediente: 80 grame paste scurte, 30 grame mozzarela, rosii cherry, 10 grame patrunjel, 10 grame ceapa Timp de preparare: 12 minute Grad de...

Gastronomia ca salvare

Citeam recent, intr-o revista literara, cateva scrisori inedite ale lui Sadoveanu, catre un anonim, in care marturisea ca-si gaseste refugiul in pescuit. BOGDAN ULMU Cred ca si lumea noastra agitata si-a gasit o...

Piedicile din calea Constitutiei UE

INTEGRARE Statele din Uniunea Europeana s-au mandrit intotdeauna ca spatiul comunitar este unul al democratiei, unde totul depinde de vointa cetateanului. S-ar putea insa ca tocmai aceasta voce a cetateanului sa...

Specialitatea zilei - Spaghete cu rosii proaspete si busuioc

Reteta este oferita de Mario del Ticco de la Restaurantul Capricciosa Ingrediente: 80 grame spaghete, 50 grame rosii, ulei, sare, 2-3 frunze de busuioc Timp de preparare: 8 minute Grad de dificultate:...

Bilet de intrare

CATALIN PADURARU - Vinexpert La una dintre emisiunile de stiri de acum cateva seri ni se prezenta un nou "succes" al vinurilor romanesti: prezenta acestor licori pe mesele celor mai inalti demnitari straini in...

Condimente orientale

Daca v-ati saturat de sarmalele romanesti, puteti incerca echivalentul lor in gastronomia araba. Carnea de oaie si orezul sunt si ele la mare cautare. La toate acestea se adauga o multime de condimente, cam sapte...

Drumul vinului

Anul vinului romanesc" si "Drumul vinului" au fost doua proiecte care au dat sperante iubitorilor de vin, viticultorilor, operatorilor din turism. CATALIN PADURARU - Vinexpert Anul vinului romanesc a trecut, iar...

Ce-i ghiridonul!?

GASTRONOMIE Ghiridonul este o masa micuta pe roti, o "masa calda", asa cum o numesc ospatarii, sub care se afla o butelie si pe care se pun ingredientele mancarii comandate. Sub ochii clientului se gateste felul do...

Meniu de maniere - In fata bucatelor

Sfaturile ne sunt date de Aurelia Marinescu, autoarea bestseller-ului “Codul bunelor maniere astazi“, aparut la Editura Humanitas Dupa ce stapana sau stapanul casei ne ureaza “Pofta buna!“...

Ospatari nepedepsibili

GASTRONOMIE Vi s-a scuipat in ciorba sau v-ati balonat din cauza amidonului pentru ca angajatii unor restaurante nu v-au gasit simpatici? Daca veti mai trece prin acele localuri, veti fi surprinsi sa constatati...

Shiraz

Ne vom obisnui in curand cu Retsina, Carmenere, Ermitage, Zinfandel, Blauerzweigelt. Circulatia libera a marfurilor se va face simtita si in oferta de vinuri de pe piata romaneasca. CATALIN PADURARU - Vinexpert...

Meniu de maniere - Cum tinem tacamurile

Sfaturile ne sunt date de Aurelia Marinescu, autoarea bestseller-ului "Codul bunelor maniere astazi", aparut la Editura Humanitas Odata asezati la masa vom incerca sa tinem coatele apropiate de corp si ne vom abti...
Serviciul de email marketing furnizat de