x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Meniu de maniere - Cum tinem tacamurile

Sfaturile ne sunt date de Aurelia Marinescu, autoarea bestseller-ului "Codul bunelor maniere astazi", aparut la Editura Humanitas Odata asezati la masa vom incerca sa tinem coatele apropiate de corp si ne vom abti...

Specialitatea zilei - Paste cu brocolli

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Mario Del Ticco, de la Restaurantul "Capricciosa" Grad de dificultate: scazut Timp de preparare: 8 minute Ingrediente: 80 grame paste scurte taglialatele, 4...

Scuipatul in ciorba

GASTRONOMIE Intri intr-un restaurant si te saturi asteptand sa primesti comanda. Te repezi asupra carnii sangerande, dar cutitul nu taie nici macar un ou fiert. E clar: ori ai o zi proasta, ori ospatarul nu te plac...
PUBLICITATE
  

  

  

Busuioaca de Bohotin

Acest vin a avut dintotdeauna foarte multi prieteni. Popularitatea l-a facut atat de dorit, incat astazi se afla printre victimele propriului succes. CATALIN PADURARU - Vinexpert Multiplicat la nesfarsit,...

MENIU DE MANIERE - Sa fim punctuali

Sfaturile ne sunt date de Aurelia Marinescu, autoarea bestseller-ului "Codul bunelor maniere astazi", aparut la Editura Humanitas Este bine sa ajungem la masa cu zece minute mai tarziu pentru a lasa timp gazdei sa...

Specialitatea zilei - Salata de sezon Nizzarada

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Mario Del Ticco, de la Restaurantul "Capricciosa" Ingrediente: jumatate de salata verde, 30 de grame de ton in ulei de masline, 1 ou, 1 castravete (40 ...

Bucataria fara foc

GASTRONOMIE Va dau o veste proasta: am citit o carte! Una ce zgaltaie sistemul si credinta noastra gastronomica! Daca vreti sa dormiti linistiti, nu cititi! Pastorii d-aia traiesc mult: in creierul muntilor nu...

VINDEX

- continuare - CATALIN PADURARU - Vinexpert Must - produsul lichid obtinut prin scurgere libera sau prin procedee fizice, din struguri. Se admite ca mustul sa aiba un continut de alcool de cel mult 1% in vo...

Specialitatea zilei - Bureti cu dovlecei si cartofi copti umpluti

Reteta este oferita de Cristian Pavelescu, restaurantul "De Light" Grad de dificultate: scazut Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: 10 ml ulei de masline, 150 g bureti, 150 g dovlecei, 1 cartof fiert sau...

Meniu de maniere - Cum servim cafeaua

Sfaturile ne sunt date de Aurelia Marinescu, autoarea bestsellerului "Codul bunelor maniere astazi", aparut la Editura Humanitas De obicei, cafeaua se serveste in alta incapere decat sufrageria si se folosesc...

Carciuma vegetariana, in faliment

GASTRONOMIE Singurul restaurant cu meniu suta la suta vegetarian din Bucuresti a dat faliment dupa numai opt luni de la infiintare. Romanii nu sunt obisnuiti sa manance fara carne. Singurul restaurant...

Meniuri vechi, vorbe noi

GASTRONOMIE Targul HORECA de echipamente si utilaje pentru restaurante si baruri a inceput joi, la Neptun, si dureaza pana maine, duminica, 13 iunie. In colaborare cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si...

Salata de orez

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Mario Del Ticco, de la restaurantul "Capricciosa" Ingrediente: 50 grame de orez, 40 grame de tocatura de apio si ton, 30 grame anghinare, 1 ou, 20 grame de...

Specialitatea zilei: Snitele umplute cu branza de burduf

Reteta de astazi va este oferita de Stefan Tataru, bucatar Ingrediente: 100 g carne de vitel, 60 g branza de burduf, un ou, 50 g faina, sare si piper dupa gust, 50 g pesmet Timp de preparare: 20 min Grad de...

Bag-in-Box - o idee buna -

Sa platesti continutul a trei sticle de vin si sa primesti patru suna tentant. CATALIN PADURARU - Vinexpert O astfel de oferta insa poate face pe oricine sa devina precaut. Costurile trebuiesc suportate de undeva...
Serviciul de email marketing furnizat de