x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

MENIU DE MANIERE - Sa fim punctuali

Sfaturile ne sunt date de Aurelia Marinescu, autoarea bestseller-ului "Codul bunelor maniere astazi", aparut la Editura Humanitas Este bine sa ajungem la masa cu zece minute mai tarziu pentru a lasa timp gazdei sa...

Specialitatea zilei - Salata de sezon Nizzarada

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Mario Del Ticco, de la Restaurantul "Capricciosa" Ingrediente: jumatate de salata verde, 30 de grame de ton in ulei de masline, 1 ou, 1 castravete (40 ...

Bucataria fara foc

GASTRONOMIE Va dau o veste proasta: am citit o carte! Una ce zgaltaie sistemul si credinta noastra gastronomica! Daca vreti sa dormiti linistiti, nu cititi! Pastorii d-aia traiesc mult: in creierul muntilor nu...
PUBLICITATE
  

  

  

VINDEX

- continuare - CATALIN PADURARU - Vinexpert Must - produsul lichid obtinut prin scurgere libera sau prin procedee fizice, din struguri. Se admite ca mustul sa aiba un continut de alcool de cel mult 1% in vo...

Specialitatea zilei - Bureti cu dovlecei si cartofi copti umpluti

Reteta este oferita de Cristian Pavelescu, restaurantul "De Light" Grad de dificultate: scazut Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: 10 ml ulei de masline, 150 g bureti, 150 g dovlecei, 1 cartof fiert sau...

Meniu de maniere - Cum servim cafeaua

Sfaturile ne sunt date de Aurelia Marinescu, autoarea bestsellerului "Codul bunelor maniere astazi", aparut la Editura Humanitas De obicei, cafeaua se serveste in alta incapere decat sufrageria si se folosesc...

Carciuma vegetariana, in faliment

GASTRONOMIE Singurul restaurant cu meniu suta la suta vegetarian din Bucuresti a dat faliment dupa numai opt luni de la infiintare. Romanii nu sunt obisnuiti sa manance fara carne. Singurul restaurant...

Meniuri vechi, vorbe noi

GASTRONOMIE Targul HORECA de echipamente si utilaje pentru restaurante si baruri a inceput joi, la Neptun, si dureaza pana maine, duminica, 13 iunie. In colaborare cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si...

Salata de orez

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Mario Del Ticco, de la restaurantul "Capricciosa" Ingrediente: 50 grame de orez, 40 grame de tocatura de apio si ton, 30 grame anghinare, 1 ou, 20 grame de...

Specialitatea zilei: Snitele umplute cu branza de burduf

Reteta de astazi va este oferita de Stefan Tataru, bucatar Ingrediente: 100 g carne de vitel, 60 g branza de burduf, un ou, 50 g faina, sare si piper dupa gust, 50 g pesmet Timp de preparare: 20 min Grad de...

Bag-in-Box - o idee buna -

Sa platesti continutul a trei sticle de vin si sa primesti patru suna tentant. CATALIN PADURARU - Vinexpert O astfel de oferta insa poate face pe oricine sa devina precaut. Costurile trebuiesc suportate de undeva...

Moda bucatarilor supli

GASTRONOMIE Prima imagine care ne vine in minte cand ne gandim la un bucatar este cea a unui om cu greutate. Burtile bucatarilor au ajuns de legenda. Tendintele ultimilor ani fisureaza insa mitul bucatarilor...

Bacsisul, legea nescrisa

GASTRONOMIE Bacsisul nu este un obicei de traditie orientala, asa cum suntem tentati sa credem. El este practicat in toata lumea si uneori chiar contabilizat. IRINA COBUZ Exista tari in care "tips"-ul nu este...

Specialitatea zilei - Muschi de porc in pesto si suc de rosii

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Henrik Sebok. Ingrediente (pentru patru persoane): 500g muschi de porc, 50g unt, 300ml smantana dulce (32% grasime), 60g rosii conservate in ulei. Pentru...

Vinul si televiziunea

Nu este adevarat ca romanii ar consuma putin vin imbuteliat datorita unui pret foarte mare. Bauturi carbogazoase - mult mai scumpe daca ne gandim la amestecul de apa, coloranti, indulcitori - curg rauri prin...
Serviciul de email marketing furnizat de