x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

Reţeta zilei: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi
Ingrediente: 2 vinete, 2-3 linguri ulei de măsline, 1 kg roşii cherry, 1-2 căpăţâni de usturoi, pătrunjel, boia afumată, sare, ardei iute, piper, parmezan Mod de preparare: Feliază vânăta pe lung,...
Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

Ingrediente: 1kg somon, 90g pate de măsline cu capere și anșoa,150g unt, 60 ml vin, 150g orez, 50g ceapă Mod de preparare Somonul se pune la cuptorul încins la 170 de grade timp de 20 de minute. Într-o...
Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

Galerie Foto Bucătăria este deseori numită ”inima casei”, fiind locul unde ne începem ziua cu un mic dejun și o cafea savuroasă, dar și zona unde seara ne reunim pentru cină și povestit întâmplări de peste zi. Pentru...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Salată cretană

Reţeta zilei: Salată cretană

Ingrediente: 1 roşie mare, 1 castravete, ½ ceapă roşie, 1/4 legătură pătrunjel, 2-3 frunze busuioc, 1 lingură cu vârf măsline (în ulei), 1 linguriţă cu vârf capere (în sare), 4 felii feta, oregano uscat,...
Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...
Rețeta zilei: Friptură de vită la tigaie cu sos italian

Rețeta zilei: Friptură de vită la tigaie cu sos italian

Ingrediente 4 fripturi vită 2 linguri ulei măsline 1 ceapă 2 căței usturoi 400g roșii tăiate 100ml vin alb 300g paste capere măsline busuioac sare, piper Preparare Se...
Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Reţeta zilei: Fasole verde în bacon afumat

Iingrediente  1 kg fasole verde, 500 g bacon afumat, feliat subțire, sare, piper multicolor, 100 g unt Mod de preparare  Fierbem fasolea verde, în apă clocotită cu sare, doar până începe să se...
Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Reţeta zilei: Choux a la creme cu vanilie

Ingrediente pentru aluat 250 g făină 150 g unt 250 ml lapte 50 g zahăr 8 ouă un praf sare Ingrediente pentru cremă 250 g zahăr 2 linguri făină 750 ml lapte 6 ouă 2 plicuri...
Reţeta zilei: Salată de vinete cu iaurt

Reţeta zilei: Salată de vinete cu iaurt

Ingrediente: 2 vinete mari, 250 gr iaurt grecesc, 1-2 lingurițe maioneză cu usturoi, 3 linguri suc de lămâie, 1 linguriță sare afumată, 2 linguri ulei. Mod de preparare: Vinetele se taie în două pe lung și...
Reţeta zilei:Tartă cu ton

Reţeta zilei:Tartă cu ton

Ingrediente: 3 conserve ton în ulei de 170 gr, praz, ardei, 150 gr caşcaval răzuit, 2 ouă, măsline, 2-3 linguri smântână, 1 lingură pesmet, 1 lingură muştar, 250 gr foietaj. Mod de preparare: Ungem...
Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Ingrediente dulceață de vișine ulei zahăr vanilinat 1/2 pliculet praf de copt 1 ou 2 linguri făină albă 4 linguri griș de grâu 250 g brânză de vaci 1 lamâie 1 portocală zah
Borș de pește, pentru Buna Vestire - rețeta din Chilia Veche

Borș de pește, pentru Buna Vestire - rețeta din Chilia Veche

Rețetarele sunt “organisme vii” și sunt supuse diferențelor de la o zonă la alta, de la o gospodină la alta. Nu există o rețetă bătută în cuie (cu mici excepții, și nu ne referim la rețetarele pentru re...
Tu știi care e timpul corect pentru fierberea unui ou moale? Află secretul

Tu știi care e timpul corect pentru fierberea unui ou moale? Află secretul

Dacă îţi plac ouăle trebuie să ştii cum şi cât trebuie fierte pentru a obţine oul perfect pentru tine: moale, tare sau mediu. Se întâmplă adesea ca gălbenuşul oului fiert să nu fie galbenul la care te-ai...
O rețetă delicioasă pentru prima dezlegare la pește din postul mare

O rețetă delicioasă pentru prima dezlegare la pește din postul mare

Galerie Foto Postul Paștelui are durata de 40 de zile și este cel mai aspru de peste an, având doar două dezlegări la peşte. Vă propunem o rețetă delicioasă de somon cu sparanghel, gustoasă și foarte sănătoasă,...
Păstrăvi mănăstirești, pentru Buna Vestire

Păstrăvi mănăstirești, pentru Buna Vestire

La Buna Vestire (25 martie) incepe pamantul a prinde culoare verde, ieşind iarba şi toate celelalte plante. De asemenea, incep a zbura de colo-colo insecte, in zare se vad primele randunele, iar cucul işi spune...
Serviciul de email marketing furnizat de