x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Pui cu sos picant

Reţeta zilei: Pui cu sos picant
Ingrediente: 4 pui mici, 2 ardei capia, două cepe, 3 ardei iuţi, 4 căţei de usturoi, 4 linguri cu muştar cu boabe, o lămâie, 200 g roşii cherry, o legătură de pătrunjel, o lingură cu boabe de piper, sare,...
Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico", atracţie gastronomică la petrecerea de după gala Oscarurilor

Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico", atracţie gastronomică la petrecerea de după gala Oscarurilor

Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico" produsă de Cinco Jotas, îşi va face debutul la Hollywood şi va fi marea atracţie a meniului de la petrecerea organizată după gala premiilor Oscar, cunoscută sub...
Reţeta zilei: Cheesecake spaniol La Viña

Reţeta zilei: Cheesecake spaniol La Viña

Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 7 ouă mici sau 6 mari, 350 gr zahăr brun, 1 păstaie vanilie, 30 gr făină albă. Mod de preparare: Se freacă bine brânza şi...
PUBLICITATE
  

  

  

Pavlova,  prăjitura momentului

Pavlova,  prăjitura momentului

„New entry” pe piaţa produselor de cofetărie din România este prăjitura „Pavlova”. Deşi pare foarte complicată, reţeta este relativ simplă, cu trei straturi: blat de bezea, cremă şi toping de fructe. In...
Reţeta zilei: Ceafă de porc și orez cu legume

Reţeta zilei: Ceafă de porc și orez cu legume

 Ingrediente 400 g ceafă porc 240 g orez bob lung 5 g piper negru 10 g sare 10 ml oțet balsamic 1 morcov 100 g unt 1 vârf rozmarin 3 caței usturoi 100 ml vin alb sec 1 buc ceapă 1...
Reţeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

Reţeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...
Reţeta zilei: Cornulețe cu gem și nucă

Reţeta zilei: Cornulețe cu gem și nucă

Ingrediente 1 pachet unt 1 cutie cremă de brânză (200 g) făină, un praf de sare Ingrediente pentru umplutură gem de prune (sau alt gem dens, nu foarte dulce) nucă tocată Mod de preparare:...
Reţeta zilei: Fursecuri cu ciocolată albă şi cocos

Reţeta zilei: Fursecuri cu ciocolată albă şi cocos

Ingrediente: Un pachet de unt, 3 gălbenușuri, 180 g zahăr pudră, 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu, un praf sare, 5 ml oțet, făină, ciocolată albă, cocos Mod de preparare: Se omogenizează untul și...
Reţeta zilei: Prăjitură Albă ca zăpada

Reţeta zilei: Prăjitură Albă ca zăpada

Ingrediente: Pentru aluat: 3 ouă 7 linguri lapte 7 linguri zahăr 7 linguri ulei 1 linguriţă amoniac stins în putina zeama de lămâie 150g făină coaja de la o lămâie 2 plicuri zahăr vanilat Pentru...
Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Reţeta zilei: Paste cu fructe de mare

Ingrediente 300 g fructe de mare piper negru sare 30 ml ulei de măsline parmezan 100 ml smântână pentru gătit 100 ml vin alb sec usturoi 1 legătură pătrunjel/mărar Rosii...
Reţeta zilei: Escalop de vițel cu ciuperci

Reţeta zilei: Escalop de vițel cu ciuperci

Ingrediente: 500 gr de carne de vită (mânzat) 300 gr de ciuperci 3 căței de usturoi 100 gr de unt 50 ml ulei făină, cimbru, chili, sare 100 ml suc de roșii Mod de preparare Tăiem carnea și o batem c...
Reţeta zilei: Pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale

Reţeta zilei: Pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale

Ingrediente: 8 ouă 8 linguri făină 8 linguri zahăr +100 g 8 linguri ulei 1 esență de vanilie 500 g vișine 2 linguri zahăr pudră 2 linguri fulgi de migdale Mod de preparare: Se mixează...
Rețeta zilei : Ruladă din piept de curcan

Rețeta zilei : Ruladă din piept de curcan

Ingrediente: 400 g piept de curcan Pentru umplutură: 4 morcovi mari fierți, 150 g porumb dulce din conservă, 1 cutie ciuperci, 50 g unt, 150 g unt, câteva frunze de salată, ulei pentru...
Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Reţeta zilei: Prăjitură cu foi de napolitană și cremă cu nuci și biscuiți

Ingrediente un pachet foi de napolitană 250 g unt sau margarină 300 g biscuiți simpli fără cremă 250 g nucă măcinată 250 g zahăr tos 5 linguri cacao 250 ml lapte o fiola esență...
Reţeta zilei: File de somon în sos cremos de smântână

Reţeta zilei: File de somon în sos cremos de smântână

Ingrediente 1 lingură ulei 4 bucăți file de somon 3 căței de usturoi, pisați 250 g smântână 100 ml fiertură de pui zeama de la 1 lămâie 1 linguriță amidon 1 lingură apă 1 lingură mărar tocat ...
Serviciul de email marketing furnizat de